• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Şimdiden hoşgeldin Denizli'mize...
Aslında anlatmaya gerek yok, gelince nasılsa göreceksin. Biraz da geldiğin yere bağlı. Eğer profilinde yazdığı gibi Isparta'daysan burası oraya göre çok daha büyük bir şehir.
Modern, temiz, düzenli ve her aradığını rahatlıkla bulabileceğin bir yer. Ayrıca çok da hızlı gelişiyor. Son bir kaç yıldaki değişikliklere şahit olmama rağmen bazen ben bile inanamıyorum.
Umarım sen de memnun kalırsın...a.s.

memleket ısparta ama trabzondaydık

elagöslüm geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:

tombişcim ben de ayşe 28 yaşına giricem kısa bir süre sonra bi kıs bide yaramasmı yaramas bi oğlum var 2 yaşına girecek çalışıyorum koşuşturuyorum hayatı böle geçirip gidiyorum işteyerimseniben

silvercım hoşgeldin sen dea.s.

yenı katılan arkadaşlarım hoşgeldınız aramızaa.s.
canım sanada çok geçmış olsun ALLAH bebegını kucagına almak nasıp etsın ınşallah a.s.

miracım reklam ekmek fırınının üst tarafına doğru erdem sitesi var.orada oturuyorum

hadi yaaaaaa
a blok mu b blokmu
b blok a görümcem taşınıyo dün bütün gün ev yerleştirdik
bende yanda almira apt dayım
muhakkak tanışalım komşuymuşuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şey

kızlar günaydınnnn
ne var ne yok
ne o sadece buluşma var diyince sayfa canlanıyor
ortaya balon habermi atsak ne buluşma var diye:)

Ne mutlu sana şekerim. Kahvemi alıp bilgisayar başına oturmayı çok özledim çoooooooook....:1no2:

ohh ne guzel afıyet olsun canım a.s.
nasılsınız bakem canlarrr:dance:

ev hanimi olunca isleri yapip, kaveyle pc basina oturmak kaliyo sadece:çok üzgünüm:
baktimda günaydin dan baska bisey yazmiyoz buraya:kızgın:
nerde bu hemseriler biraz sohbet edelim.
anuska, mira, gülse, neler yapiyosunuz,
nerde bu serseri, serserilik yapmakdan zamanimi kalmadi:roflol:
hani nerde diger hemseriler?
BAHARIM sen de yoksun.

hepinize günaydinlarrrŞeniz:roflol:

pc acik, hem isimi yapip hem arada buraya bakiyom bende, az sonra bende kizimi almak icin cikicam.

Back