- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.081
günaydın arkadaşlar
almiş iyileşti bana geçti istifrah ve ishal
sanırım bulaşıcı bişey
almiş iyileşti bana geçti istifrah ve ishal
sanırım bulaşıcı bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada ela gözlüm siteye döndü
belki yakında denizli topiğine uğrar
anuşka abla bitmedimi ant tatili yaaaaa
kızlar bu arada ela gözlüm siteye döndü
belki yakında denizli topiğine uğrar
anuşka abla bitmedimi ant tatili yaaaaa
nasilsiniz hemseriler, kimler var kimler yok bakalim.hepinize kucak dolusu sevgiler.a.s.
:1shok:buluşmayı unutmuşum ben:çok üzgünüm:ösür dilerim hepinisden iş yerine yeni elaman geldi ona iş öğreteyim derken giremedim fasla sonra unuttum..........neden aramadınıs ki aşe nerdesin diyebenneyaptımki
baharım yağmurum ağustosta gelicen demek süpperrrrrr:teytey:
ressamım beni merak etmiş yoğundum bi tanem:asigim:
miracım geçmiş olsun şekercimŞeniz
yeni arkadaşlar hoşgeldinissssssssssssssa.s.a.s.
ve herkese sevgi dolu günlera.s.
:1shok:buluşmayı unutmuşum ben:çok üzgünüm:ösür dilerim hepinisden iş yerine yeni elaman geldi ona iş öğreteyim derken giremedim fasla sonra unuttum..........neden aramadınıs ki aşe nerdesin diyebenneyaptımki
baharım yağmurum ağustosta gelicen demek süpperrrrrr:teytey:
ressamım beni merak etmiş yoğundum bi tanem:asigim:
miracım geçmiş olsun şekercimŞeniz
yeni arkadaşlar hoşgeldinissssssssssssssa.s.a.s.
ve herkese sevgi dolu günlera.s.
geldim geldim canım .sen davet edersinde ben uğramammı :1hug:
Hoşgeldin canım. a.s.Umarım bundan sonra böyle uzun uzun yok olmazsın...Şeniz
hoşbulduk ablacığım
biliyorsun ben üçüzlere hamileydim .11/04 te malesef üçüzlerimi kaybettim.ara bu yüzden uzadı.
Geçmiş olsun güzelim. Mira bahsetmişti. Çok üzüldüm; ama sakın umutsuzluğa kapılma. Allah büyük, yine hamile kalırsın. Biliyorsun, moral çok önemli...
selam arkadaşlar.ben de buluşmaya gelmeyi çok istedim ama bebeğimle bebek arabasıyla 2 vasıta yapmak çok zor olacaktı.onun için gelemedim.ama bir dahakini kaçırmak istemiyorum.
bu arada herkes denizlinin neresinde oturuyor, isimleriniz nedir,kaç çocuğunuz var? ben acemiyim herhalde tam çözemedim kafam karışıyor.tek tek yazsak da tanışmamız daha kolay olsa
ben nihal.servergazide çarşamba pazarına yakın yerde oturuyorum.8 aylık bir oğlum var.
a.s.memnun oldum arkadaşım
slm arkadaslar ben denizlili değilim ama tayinimiz denizliye cıktı bana denizli hakkında biraz bilgi verirmisiniz