• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

gülse mawiruya anuşka abla adınızı listeye eklettim serserinin zaten listede adı var
kargo ellerine ulaşır ulaşmaz sizede + koyacaklar

Hepinize günaydın. Güne mutlu başlayamadıysanız bile mutlu bitirin inşallah...

Birazdan çıkıyorum Miracığım. Eşyaları bırakacağım. Kargo ücretini de bildir, bölüşelim lütfen...

miracım msn açık değil buradan söyleyeyim sana,bizim diyet grubunda kalliste var ya oda gelecek kermese....Kallisin bende bazı eşyaları var onlarla birlikte bugün kallise yollayacağım ben paketi haberin olsun canıma.s.çünkü iş yerinden çıkamıyorum personel sıkıntısından:çok üzgünüm:bi arkadaş by pass oldu ,birisinin babası öld birisi şehir dışına çıktı:çok üzgünüm:ben kıpırdayamıyorum buradaki kargoyla yollarım artık ben kalliseyerimseniben

Miracığım, emaneti dediğin yere bıraktım. Umarım eline geçmiştir. Her şey için teşekkürler...

miracım msn açık değil buradan söyleyeyim sana,bizim diyet grubunda kalliste var ya oda gelecek kermese....Kallisin bende bazı eşyaları var onlarla birlikte bugün kallise yollayacağım ben paketi haberin olsun canıma.s.çünkü iş yerinden çıkamıyorum personel sıkıntısından:çok üzgünüm:bi arkadaş by pass oldu ,birisinin babası öld birisi şehir dışına çıktı:çok üzgünüm:ben kıpırdayamıyorum buradaki kargoyla yollarım artık ben kalliseyerimseniben

tamam cnm anlaşıldıııııııı:smiley-cool:

Miracığım, emaneti dediğin yere bıraktım. Umarım eline geçmiştir. Her şey için teşekkürler...

ablacım aldım paketini
açtım dökümanını yaptım paketledim üzerine anuşka yazdım az öncede koliye koydum
koliler hazır şükür sabah eşim kargoya vericek
teşekkkürlera.s.

kızlar çok üzgünüm
ela gözlüm üçüzlerini kaybetti
21 haftalıktı
allah ona ve eşine sabır versin

Elagözlüm için çok üzüldüm ya... Allah sabır versin.
Miracığım, onu ziyarete gidelim mi? Haydi yap bir organizasyon canım benim...

Elagözlüm için çok üzüldüm ya... Allah sabır versin.
Miracığım, onu ziyarete gidelim mi? Haydi yap bir organizasyon canım benim...

ablacım gidelim gitmesinede nasıl ulaşıcaz
ah benim eşşek kafam:kızgın:
o kadar görüştük tel no almak aklımıza gelmedi hiç
hep kk da görüşüyoruz diye
onun şu anki ruh halini anlıyorum hiç kimseyi görmek istemez
bir girse kk ya yakalasam ayarlarım hemenbenneyaptımki

ablacım gidelim gitmesinede nasıl ulaşıcaz
ah benim eşşek kafam:kızgın:
o kadar görüştük tel no almak aklımıza gelmedi hiç
hep kk da görüşüyoruz diye
onun şu anki ruh halini anlıyorum hiç kimseyi görmek istemez
bir girse kk ya yakalasam ayarlarım hemenbenneyaptımki

Tamam canım, anlıyorum seni. O zaman biraz kendini toparlamasını bekleyelim ve şöyle bir açık hava buluşması yapalım. Hem ona hem de bize iyi gelir.

Bu arada ben 15 gün içinde taşınıyorum. Malum evde tadilat başlıyor. Haziran başında da Allah'ın izniyle evime geri döneceğim. Yani mayıs ayı içinde özgürüm. Ne zaman derseniz görüşürüz.

Back