• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

1- mavi rüya aramıza hoşgeldin
2-gülsecim satılabilecek herşeyi bağışlayabilirsin tabi kullanmamış olacak.örğü dahil.hem çevrendende toplayabilirsin
3-adres veriyorum saltak cad. türkay bebe var arkadaşım benimeski sadık tic. karşısı
eger benim adımı verirseniz gökcen ve kermes için derseniz yardımcı olur
sağolsun oda çok yadımcı oldu

ve hepinize teşekkürler tekrardan

2-gülsecim satılabilecek herşeyi bağışlayabilirsin tabi kullanmamış olacak.örğü dahil.hem çevrendende toplayabilirsin
3-adres veriyorum saltak cad. türkay bebe var arkadaşım benimeski sadık tic. karşısı

Canım, kermes için hazırladıklarımızı paketleyip Türkay Bebe'ye bırakıyoruz, senin de selamını söylüyoruz, öyle mi?
Yanlış bir anlaşılma varsa bileyim yani...

slm.hboşbuldum.sizlerle tanışmayı ve bende kermes için bişeyler yapmayı isterim.-gülse-ablamla birlikte elimden geleni yapacağım.a.s.

bayanlar göndermek istediğiniz ürünleri ben ambalajlıycam örn. anuşka,serseri,gülse gb istifliycem
ordaki arkadaşlarda atıyorum anuşka 40 ıncı
gönderdiği parçaları anuşka 40-1,40-2........ gb istifliyip fiyatlandıracaklar böylece ürün takibimiz kolay olacak
maliyaetlerinide yazarsanız sevinirim
tabi bu dıştan alınacak ürünler için

slm.hboşbuldum.sizlerle tanışmayı ve bende kermes için bişeyler yapmayı isterim.-gülse-ablamla birlikte elimden geleni yapacağım.a.s.

teşekkürler cnm gülse ve haydeç in kardeşi olupta duyarlı olmamamk mümkünmü
yardımların için sağol tekrara.s.

teşekkürler cnm gülse ve haydeç in kardeşi olupta duyarlı olmamamk mümkünmü
yardımların için sağol tekrara.s.

canım mıra cım bugun bı terslık olmazsa dedıgın yere bırakacagım canım ...benden bu kadar umarım yeterlıdır kımselerı gezemedım kendım kardeşım mawiruya ve haydeçten bı hedıye.....a.s.
sevgılerle kal canım...:1hug:

mıra emanetlerı bıraktık canım
ya dedıgın yerın haberı yokmuydu şaşırdılar :uhm:
hatta bızde katkıda bulunalım dedıler ...haberın olsun canımmmm a.s.

slm mira.emanetler eline ulaştımı.umarım biraz olsun katkımız olmuştur sevgiler.azda olsa birşeyler yapmış olmak beni çok mutlu etti:teytey::teytey::teytey:

slm mira.emanetler eline ulaştımı.umarım biraz olsun katkımız olmuştur sevgiler.azda olsa birşeyler yapmış olmakŞeniz
şimdiden teşekkür ederim beni çok mutlu etti:teytey::teytey::teytey:

cnm merak etme o benim çok yakın arkadaşım bişey olmaz

mıra emanetlerı bıraktık canım
ya dedıgın yerın haberı yokmuydu şaşırdılar :uhm:
hatta bızde katkıda bulunalım dedıler ...haberın olsun canımmmm a.s.

cnm arkadaşımla konuştum
siz benim ismimi vermediniz diye şaşırmışlar
tabi onlar beni mira değil gökçen biliyor
yarın gidip alıcam teşekkürler şimdidenŞeniz

kızlar kargomuzu cuma günü yolluycam yetişen yetişsin
ekstra kargo parası olmasın
hadi nerdesiniz
anuşka abla,nilicimbom,tiviti,serseri,emine ceylin,hüzün gözlü,tulayo,ressam,bulues, ve adını sayamadıklarım

kızlar kargomuzu cuma günü yolluycam yetişen yetişsin
ekstra kargo parası olmasın
hadi nerdesiniz
anuşka abla,nilicimbom,tiviti,serseri,emine ceylin,hüzün gözlü,tulayo,ressam,bulues, ve adını sayamadıklarım

Cumaya yetiştireceğim inşallah, merak etme. Bu aralar fena dağıldım. Toparlanır toparlanmaz halledeceğim...

cnm arkadaşımla konuştum
siz benim ismimi vermediniz diye şaşırmışlar
tabi onlar beni mira değil gökçen biliyor
yarın gidip alıcam teşekkürler şimdidenŞeniz

canım ben teşekkur ederım,,,kermesten haberlerı yokmuş onu dedım,,CADIARZU
guzel bı şey yapıyorsun canım senı kutluyor ve öpuyorum sevgılerımle :1hug:

günaydınnnnnnna.s.a.s.a.s.
aramıza hoşgeldin wavişa.s.
miracım hafta içi bende bırakırım oraya kızımın okulu orada,hem ona sürpriz yaparım almaya giderek hem bi şeyler bırakırım inşallah aksilik olmassa:1rolleyes:

Back