E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fatosfirat
merhabalar arkadaşlar.nasılsınız?bakıyorum başlamış buluşma telaşı yine.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar.nasılsınız?bakıyorum başlamış buluşma telaşı yine.a.s.
Ressam'dan ne haber canım? Biz haber alamıyoruz da, merak ettik. Gelecek değil mi?
cnm nerdesimn ben lusya gelirsen ara beni bitanem msj bırak özledim seni öpüyorum çocuklarınıdamerhaba tüm denizlili hemserilerim ,eger tanismak isterseniz lütfen bir mesaj at tanisalim.hadi gari yazive bir mesaj giii:razz: :razz: :razz:
Ressam'dan ne haber canım? Biz haber alamıyoruz da, merak ettik. Gelecek değil mi?
Ben denizli kız ilköğretmen okulu mezunuyum. Tanımak istiyorsanız beni siteme bekliyorum sizi.
www.husniyece.blogcu.com
sagol baharcim kismet artik...ah ah süpürgem böyle uzakta yasayinca cok seyden mahrum kaliyoruz demi :çok üzgünüm: cenaze,dügün ,dogum ,bayramlar ,özel günler vs vs olsun nasibimizde varsa tanisiriz bak ben bile gecne sene gittim tanistim darisi sana
cnm teraspark gönül kahvesinde 1 mart saat 1.30 da buluşuyoruzzzzbende geleyim tanışayım sizlerle hadi be nooooooluuuuuur.nerde toplanıyosunuz.teraspark punto uygun olurmu.haber bekliyorum sizden
yok bee ne kasıcaz kendimizzii gayet sıcak oluyo ortammerhaba çok merak ediyorum buluşuncada burdaki gibi sıcak ,içten ve samimi olunacakmı yoksa kendini kasanlar olacakmı .inşallah olmazada hep görüşürüz
Anuşkacımm ben iyiyim yaşıyorum :)) ilgine teşekkür ederim. Fakat buluşmaya gelemiyeceğim bazı nedenlerden dolayı, hepinize iyi eylenceler diliyorum .Resimlere bakarız artık yorum yaparız sizlere:)) a.s.
Merhaba arkadaslar a.s.,
Ben denizlili degilim ama seneye 1 yilligina denizliye gelicem okul icin.Denizli hakkinda hicbir fikrim yok :sm_confused: :çok üzgünüm:
Kiniklida ev tutucam büyük ihtimalle :çok üzgünüm: bana denizli ve kinikli hakkinda bilgi verirseniz cok makbule gecer yerimseniben
Yillar sonra 1 yilligina da olsa türkiyede yasayacagim icin cok mutluyum:teytey::dance:
Ama nasi bi yerde yasayacagimi bilsem daha iyi olur tabii yerimseniben
Merhaba arkadaslar a.s.,
Ben denizlili degilim ama seneye 1 yilligina denizliye gelicem okul icin.Denizli hakkinda hicbir fikrim yok :sm_confused: :çok üzgünüm:
Kiniklida ev tutucam büyük ihtimalle :çok üzgünüm: bana denizli ve kinikli hakkinda bilgi verirseniz cok makbule gecer yerimseniben
Yillar sonra 1 yilligina da olsa türkiyede yasayacagim icin cok mutluyum:teytey::dance:
Ama nasi bi yerde yasayacagimi bilsem daha iyi olur tabii yerimseniben
slm anuşka.ya ben çok istiyodum gelmeyi ama şimdi gördüm duyuruyu.akşam hiç açamadım kk.bugünde gün vardı zaten bende.istesemde gelemezdim çünkü 10 gün önceden sözleşmiştik kızlarla.ama birdahaki toplantınıza gelmeyi çok isterim.ama bu kez daha önceden haberdar olmak isterim.senin işyerin nerde kınıklıda.uğrarım.tanışmak isterim
Ben denizli kız ilköğretmen okulu mezunuyum. Tanımak istiyorsanız beni siteme bekliyorum sizi.
www.husniyece.blogcu.com