• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

merhaba çok merak ediyorum buluşuncada burdaki gibi sıcak ,içten ve samimi olunacakmı yoksa kendini kasanlar olacakmı .inşallah olmazada hep görüşürüz

Ressam'dan ne haber canım? Biz haber alamıyoruz da, merak ettik. Gelecek değil mi?

Anuşkacımm ben iyiyim yaşıyorum :)) ilgine teşekkür ederim. Fakat buluşmaya gelemiyeceğim bazı nedenlerden dolayı, hepinize iyi eylenceler diliyorum .Resimlere bakarız artık yorum yaparız sizlere:)) a.s.

herkese selam bakiyorum bir telastir gidiyor ayy ne güzel ya tekrar bulusacaksiniz. süpürge ve benim yerimede artik birer cay icinde kulaklarimizi cinlatin.bu arada nilcimbom aramiza hosgeldin bulusmalari ben ayarlamiyorum anuska ablamiz ayarliyor galiba yer ve tarih belli, ben yurt disindayim keske gelebilsek:çok üzgünüm: süpürgem hosgeldin bak bunlar yine bulusuyor sen artik hizlarina yetisemiyon demi :roflol: giz serseri eger biz gelirde bir bulusma yapmazsan bozusuruz :mymeka:

selam hanimlar....
baharim napalim:sm_confused:
bizde, resim koyular ya onlara bakip kendimizi avuturuz..:a015:
bunlar bizi tanimiyolar daha baharim, yazda tanisiriz insallahhh...

hüsniyece,
bloguna baya oldu ugrayip,
bi mesaj yazmistim. umarim okumusundur sevgilera.s.

ah ah süpürgem böyle uzakta yasayinca cok seyden mahrum kaliyoruz demi :çok üzgünüm: cenaze,dügün ,dogum ,bayramlar ,özel günler vs vs olsun nasibimizde varsa tanisiriz bak ben bile gecne sene gittim tanistim darisi sana

ah ah süpürgem böyle uzakta yasayinca cok seyden mahrum kaliyoruz demi :çok üzgünüm: cenaze,dügün ,dogum ,bayramlar ,özel günler vs vs olsun nasibimizde varsa tanisiriz bak ben bile gecne sene gittim tanistim darisi sana
sagol baharcim kismet artik...
ama eger sorun cikmazda gidersem,
bir tanisma plandim bakalim insallah olur.

bende geleyim tanışayım sizlerle hadi be nooooooluuuuuur.nerde toplanıyosunuz.teraspark punto uygun olurmu.haber bekliyorum sizden
cnm teraspark gönül kahvesinde 1 mart saat 1.30 da buluşuyoruzzzz
gelirsen seviniriz
merhaba çok merak ediyorum buluşuncada burdaki gibi sıcak ,içten ve samimi olunacakmı yoksa kendini kasanlar olacakmı .inşallah olmazada hep görüşürüz
yok bee ne kasıcaz kendimizzii gayet sıcak oluyo ortam
Anuşkacımm ben iyiyim yaşıyorum :)) ilgine teşekkür ederim. Fakat buluşmaya gelemiyeceğim bazı nedenlerden dolayı, hepinize iyi eylenceler diliyorum .Resimlere bakarız artık yorum yaparız sizlere:)) a.s.

ressam niye gelmiyon kızzzzz
valla benimde cts büssürü insan gelicek ama ben 1.30 ve 3.00 arası yokum dedim herkese

Merhaba arkadaslar a.s.,
Ben denizlili degilim ama seneye 1 yilligina denizliye gelicem okul icin.Denizli hakkinda hicbir fikrim yok :sm_confused: :çok üzgünüm:
Kiniklida ev tutucam büyük ihtimalle :çok üzgünüm: bana denizli ve kinikli hakkinda bilgi verirseniz cok makbule gecer yerimseniben
Yillar sonra 1 yilligina da olsa türkiyede yasayacagim icin cok mutluyum:teytey::dance:
Ama nasi bi yerde yasayacagimi bilsem daha iyi olur tabii yerimseniben

Merhaba arkadaslar a.s.,
Ben denizlili degilim ama seneye 1 yilligina denizliye gelicem okul icin.Denizli hakkinda hicbir fikrim yok :sm_confused: :çok üzgünüm:
Kiniklida ev tutucam büyük ihtimalle :çok üzgünüm: bana denizli ve kinikli hakkinda bilgi verirseniz cok makbule gecer yerimseniben
Yillar sonra 1 yilligina da olsa türkiyede yasayacagim icin cok mutluyum:teytey::dance:

Canım, ben de aslında Denizlili değilim;ama 20 yıldır burada yaşıyorum ve yarı yarıya buralı oldum sayılır.
Denizli güzel bir kent. Özellikle son birkaç yıldır hızla gelişiyor ve yaşayanlar bundan son derece memnun.
Ben de Kınıklı civarında yaşıyorum. Kınıklı Denizli'nin en gözde semtlerinden biri oldu artık. Özellikle Pamukkale Ün. Kampüsü'nün etkisi büyük oldu. Bir de yeni binalar ve alışveriş merkezleri var tabii.
Bence geldiğine pişman olmayacaksın. Umarım seneye tanışma fırsatımız olur.
Sevgiler canım...a.s.

Merhaba anuska,
cevabin icin sagol canim yerimseniben icimi rahatlattin inan.:1rolleyes:
Bende tanismayi cok isterim,insaallah tanismak nasip olur, zaten kimseciklerim yok orda senağlama
ben kismetse eylülde gelicem denizliye.
yine görüsürüz o zaman yerimseniben

tekrar sagol canim a.s.

Merhaba arkadaslar a.s.,

bende 10 yıldır denizlide yim
dükkanım kınıklı civarında ve anuşka abla ya yakın:roflol:evet burası çok güzel bir semt merak etme biz seni gurbette yalnız bırakmayızŞeniz

aslim-aslim aramiza hosgeldin denizlili biri olarak memleketimizden memnun kalacaksin. ben 12 yil önce evlenip almanyaya geldigimde bu kadar büyük degildi ama her izine geldigimde büyük degismeler gördüm .almanyadan geliyorsan eger belki oranin yasantisini ararsin ama inan ben almanyaya halen alisamadim su son yangin olaylarindan sonra almanlardan tamamen sogudum imkanim olsa simdi hemen geri dönerim.bak bir gelen bir daha geri dönemiyor anuska ve resssamimda öyle.bu arada ben artik denizlinin semt isimleri hatirliyorum ama nerde olduklarini unutmaya basladim ya​

slm anuşka.ya ben çok istiyodum gelmeyi ama şimdi gördüm duyuruyu.akşam hiç açamadım kk.bugünde gün vardı zaten bende.istesemde gelemezdim çünkü 10 gün önceden sözleşmiştik kızlarla.ama birdahaki toplantınıza gelmeyi çok isterim.ama bu kez daha önceden haberdar olmak isterim.senin işyerin nerde kınıklıda.uğrarım.tanışmak isterim

işyeri olan benim.anuşka ablam öğretmen:roflol:ulus cad.havuzlu köşkün çaprazında mira gümüş.ama acele et 14 mart ta kapatıyorum dükkanı

bir dahaki buluşmayı ev gezmesi olrak yapıcaz isteyen seve seve gelicek artık:1closedeyes:

Back