- Konu Sahibi fatosfirat
-
hoş geldin sende aramıza,,,,denizli bir ankaralı daha kazandı...SERSERİCİM ÇOKGEÇMİŞ OLSUN CANIM,UFAKLIĞI ÖP BENİM İÇİN...YA ARKADAŞIM ŞU KİLO CETVELİNİ NASIL EKLİYORSUNUZ ?KK NIN DİYET GRUPLARINDAN BİRİNE KATILDIM BİR TEK BENİM CETVELİM YOK...NE YAPTIYSAM EKLEYEMEDİM,NE BECERİKSİZMİŞİM....HADİ BİR EL ATINDA KIZLAR ŞU CETVELİ EKLEYEYİM.YOKSA GURUBA REZİL OLACAĞIMM...:roflol:
selam herkese ,serseri sagol canim ya cok üzgünüz aslinda.desteginiz bize cok iyi geldi demekki biz buralarda yalniz degilmisiz,görsün alman milleti :dilcikar: kiz serseri bir zaman bende diyet yaparken az ugrasmadim su cizelgeyle yapamamistim zaten gerekte kalmadi.ev tasiniyom diye türk kadin formatindan cikip afrika kadini formatina girdim :roflol:anaa hem bulusuvecekle hemide kesgek yiyivecekle bogazinizdan geccekmi ben ve süpürge yokken.eger o keskekten yerseniz size kilo olarak geri dönsün :dilcikar: ya da kargoyla bizede gönderin affetmeyiz haa :mymeka: süpürge gel gi bizde bi bulusma yapalimmi hemide keskekli :1hug:
amannn canima degsin ben yarin keskek yemege gidiyom canim süpürgem hizir gibi yetistin ne yalan söyliyim kimbilir kac sene oldu anacigimin keskegini yemeyeli tadini bile unuttum senağlamasenağlamasenağlama
benim için can sıkıntısı akşam yemeğinden sonra başladı:çok üzgünüm:Merhaba Serseri Nasilsin Ne Kadar Sikici Bir Gün Yaa.
gel güselim sende gelŞenizarkadaşlar benide haberdar edin bidahaki buluşmanızda babadağ keşkeği getirmeyende ne olsun
selam kızlar ne var ne yok görüşmeyeli serseri geçmiş olsun bu arada canım
benim için can sıkıntısı akşam yemeğinden sonra başladı:çok üzgünüm:
canım dün ne oldu.neden sıkıntılandın.
http//tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w9B(/img)TW0n/weight.http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wc8VF9y serseriiiiiiii bu ne
benim için can sıkıntısı akşam yemeğinden sonra başladı:çok üzgünüm:
canım dün ne oldu.neden sıkıntılandın.
benneyaptımkiemar çekimim vardı 2 gün önce çektirdim dün akşam tekrar aradılar 5-6 dakikalık ekstra bi çekim daha yapıcas dediler:çok üzgünümnu da çektirim şimdi doktorumun şehir dışından dönmesini bekliyorum sonuçlar için noldu acaba neden 2 kez çekildi diye strese girdim:çok üzgünüm:
kahetsin ya ne iğrenç bir cetvelmiş,istemiyorum artık........zaten beğenmemiştim....................arkadaşlar kusura bakmayın sizleri unuttum sanmayın,keşkek işi harikada ben yiyemeceğimmmmm:çok üzgünüm:ahhh ahhhh görüşürüz arkadaşlar,gideyimde aç aç biraz evişi yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?