Denizli///20

birrr hosbulduk bidanem :1hug: iki ben seni hic unuturmuyum kiz ask olsun sen bizim güccük serserimizsin hep :teselli: üc :uhm: nasil yani.geliyom gidiyom kimsecikler yok .hos olan varda selam veren yok. beni yenimi sanip selam vermiyorlar anlamadim ama ben buranin kurucusuyum bir hatirlatayim aslinda.

gecen msn de ressamimla görüstük kulaklarinizi cinlattik.resimlere tam bakamadim bir ara bakicam,ama girmissin ressamimin kanatlari altina seni bir masum gördüm. ne o yeniler seni korkuttumu giz :roflol:

sırnaşık şeyehe ben sizin güççük serserinizim dimi:asigim:
KURUCUM BENİM Şenizserserin gurban ossun sana:1rolleyes:

gecen msn de ressamimla görüstük kulaklarinizi cinlattik.resimlere tam bakamadim bir ara bakicam,ama seni tam gördüm girmissin ressamimin kanatlari altina seni bir masum gördüm. ne o yeniler seni korkuttumu giz :roflol:

:asigim:ressamımla hüznümün de güççük serserisiyim ya şımardım da ondan:asigim:çok mu belli olmuş şımardığım:roflol:

bizim güccük,simarik,serserimiz sen bizim bidenemizsin ha bu böyle biline .evet bende sizi cok özledim ya senağlama ben yine gelip sizinle görüsmek istiyom :çok üzgünüm:

ah canim serserim bu arada gecmis olsun senin minik üzerine cay dökmüs aldigim duyumlara göre.cok mu canin yandi arkadasim :teselli: tekrardan gecmis olsun yanik hic birseye benzemez

nedemek ablacığım hoş geldin,ben de yenilerdenim...bu aralar herkes tatilde galiba ondandır.mira,serseri sizlerede selamlar.bencede buluşmayı tekrarlayalım,hepinizi çok özledim.serserim sahi doğrumu şu çay dökme olayı?doğruys çok üzüldüm ALLAH acil şifa versin.varmı yapabileceğimiz bir şey?hepinizi öpüyorum:1hug:

canım sıcak su döktüne üstüne efe çay değildi:çok üzgünüm: azıcık su vardı tasın içinde anneannesi abdest almak için çıkarmış onu dökmüştü, geçti artık çok şükürevde krem vardı zaten yanık için ben hemen onları sürdüm ertesi gün doktor sadece susam yağı sür dedi 4-5 gün sadece onu sürdük sürekli geçti gitti Allaha şükürşutarafagittiaklınızda bulunsun sizinde krem den sonra susam yağı sürün herhangi bir şey olursaa.steşekkürler ilginizea.s.

merhaba arkadaşlar ben aslen ankaralıyım lakin denizli acıpayama gelin gideceğim nasipse bu yaz.denizliyi gezdim memleketiniz çok güzel...

siz denizli merkezdesiniz sanırım ben acıpayama gelin gideceğim ama nişanlım burdurun ilçesinde memur yani orada yaşayacağız ora ile denizli arası ne kadar biliyorum ama gelirim tabi sosyal bir kızım :sm_cool:

sagol pamuk seker sende bizim aramiza hosgeldin.aman serserim dikkat et bu ufakliklar kasla göz arasinda herseyi yapiyorlar valla.susam yagi icin sagol canim yazin ben almistim aktardan ögrendigim iyi oldu.sarp kizili simdiden sende hosgeldin hem kk ya hemde denizliye.insaallah ankaradan gelip acipayamda zorlanmazsin,cünkü kücük bir yer ankaraya göre.arada denizli kk bulusmasina git canin sikilmasin.

denizlinin güzel gülleri nerelerdesiniz giii geliyom gidiyom kimsecikle yook ,bir süpürgemiz vardi burlari bir süpürüp tozu alirdi simdi o da ugramiyor. serseri sen niye ugramadin gi.gelemk icin görümlük isteyen var heralde :roflol:

Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum sana .Almanyada yaşanan olaylar çok üzücüydüü.İşte etnik milliyetçiliğin,ırkçılığın zararları.Irkçılık teorikten pratiğe geçmeye başlayınca katliamlar,kan ve gözyaşı hiç eksik olmuyor .Protesto köşesinde yazdığın düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum( malesef konu silinmiş)Allah başka acılar göstermesin inşallah.Herşey gönlünce olsun birtanema.s.

Denizlinin fıstıkları sizlerede slmlarr öpücüklerr buluşma ne zaman buluşmaa:teytey:

merhaba arkadaşlar ben aslen ankaralıyım lakin denizli acıpayama gelin gideceğim nasipse bu yaz.denizliyi gezdim memleketiniz çok güzel...

hoş geldin sende aramıza,,,,denizli bir ankaralı daha kazandı...SERSERİCİM ÇOKGEÇMİŞ OLSUN CANIM,UFAKLIĞI ÖP BENİM İÇİN...YA ARKADAŞIM ŞU KİLO CETVELİNİ NASIL EKLİYORSUNUZ ?KK NIN DİYET GRUPLARINDAN BİRİNE KATILDIM BİR TEK BENİM CETVELİM YOK...NE YAPTIYSAM EKLEYEMEDİM,NE BECERİKSİZMİŞİM....HADİ BİR EL ATINDA KIZLAR ŞU CETVELİ EKLEYEYİM.YOKSA GURUBA REZİL OLACAĞIMM...:roflol:

tesekkür ederim biz de cok üzüldük,dün inan haberleri aglaya aglaya izledim. sonra burda protesto edeyim dedim konu acilmamis sanip ben acayim dedim baska arkadas acmis görmemisim o yüzden silindi ordan devam ettim.bu aralar secim var diye türklerin üzerine cok gelmislerdi böyle bir olayin olacagi belliydi ama bu kadarda kötü beklemiyordum.allahtan türkiyemiz sahip cikti sizin destekleriniz de öyle cok sagolun ya.belki bu olayi gizlice örtbas edebilirlerdi ama türkiyeden inceleme ekibi gelecek.pamuk seker bende bir ara o cizelgeyi yapayim dedim ama yapamadim tek sen degilsin yani bende beceriksiz ciktim :roflol: hepinizi öpüyorum canlarim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…