B
BAHARYAGMURU
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fatosfirat
-
birrr hosbulduk bidanem :1hug: iki ben seni hic unuturmuyum kiz ask olsun sen bizim güccük serserimizsin hep :teselli: üc :uhm: nasil yani.geliyom gidiyom kimsecikler yok .hos olan varda selam veren yok. beni yenimi sanip selam vermiyorlar anlamadim ama ben buranin kurucusuyum bir hatirlatayim aslinda.
gecen msn de ressamimla görüstük kulaklarinizi cinlattik.resimlere tam bakamadim bir ara bakicam,ama seni tam gördüm girmissin ressamimin kanatlari altina seni bir masum gördüm. ne o yeniler seni korkuttumu giz :roflol:
birrr hosbulduk bidanem :1hug: iki ben seni hic unuturmuyum kiz ask olsun sen bizim güccük serserimizsin hep :teselli: üc :uhm: nasil yani.geliyom gidiyom kimsecikler yok .hos olan varda selam veren yok. beni yenimi sanip selam vermiyorlar anlamadim ama ben buranin kurucusuyum bir hatirlatayim aslinda.
:1hug:Şenizkızzlar çarşamba günü denizliye dönüyorummm
merhaba arkadaşlar ben aslen ankaralıyım lakin denizli acıpayama gelin gideceğim nasipse bu yaz.denizliyi gezdim memleketiniz çok güzel...
ailemi çok özleyeceğim ama ordada görüşeceğim insanlar olması ne kadar sewindirici.
denizlinin güzel gülleri nerelerdesiniz giii geliyom gidiyom kimsecikle yook ,bir süpürgemiz vardi burlari bir süpürüp tozu alirdi simdi o da ugramiyor. serseri sen niye ugramadin gi.gelemk icin görümlük isteyen var heralde :roflol:
merhaba arkadaşlar ben aslen ankaralıyım lakin denizli acıpayama gelin gideceğim nasipse bu yaz.denizliyi gezdim memleketiniz çok güzel...
Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum sana .Almanyada yaşanan olaylar çok üzücüydüü.İşte etnik milliyetçiliğin,ırkçılığın zararları.Irkçılık teorikten pratiğe geçmeye başlayınca katliamlar,kan ve gözyaşı hiç eksik olmuyor .Protesto köşesinde yazdığın düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum( malesef konu silinmiş)Allah başka acılar göstermesin inşallah.Herşey gönlünce olsun birtanema.s.
Denizlinin fıstıkları sizlerede slmlarr öpücüklerr buluşma ne zaman buluşmaa:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?