- Konu Sahibi fatosfirat
hepinize merhaba. siteyi yeni keşfettim. denizliliyim ve denizlide oturuyorum. etkinliklerinizden haberdar olmak isterim. herkese sevgiler. selametle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi haberdar edriz.nerde çalışıyorsun:uhm:hepinize merhaba. siteyi yeni keşfettim. denizliliyim ve denizlide oturuyorum. etkinliklerinizden haberdar olmak isterim. herkese sevgiler. selametle...
fıstıklar nerdesinizzzzzz.
kızlaaaaar.bende denizlili değilim ama denizlide yaşıyorum ve çok seviyorum denizliyi.özelliklede babadağ keşkeğine hastayım laf aramızda
Aramıza hoşgeldin canım. Demek ki bir dahaki buluşmada keşkek yiyeceğiz.a.s
Ne hoş...:roflol:
ben aşureyi tercih ederim aslındaaaaaaaaaaaaaaaaa:1rolleyes:
Tamam canım. O zaman sen de aşure yap getir...:roflol:
aşure için söz vermiyim ama boş gelmemmmmmmmmmm:1rolleyes:
güzeller nerdesiniz ya,herkes yarı yıl tatilinemi girdiyoksa?size tatil yok ,tatil öğrencilere,öğretmenlere....öptüm hepinizi
sen gel bakayım adliyedekileri toplayıp yanımajeyyar
hepinize merhaba. siteyi yeni keşfettim. denizliliyim ve denizlide oturuyorum. etkinliklerinizden haberdar olmak isterim. herkese sevgiler. selametle...
kızlaaaaar.bende denizlili değilim ama denizlide yaşıyorum ve çok seviyorum denizliyi.özelliklede babadağ keşkeğine hastayım laf aramızda
tabi haberdar edriz.nerde çalışıyorsun:uhm:
mustafa kaynak anadolu lisesinde. buluşma yeriniz teras parkın hemen karşısı. yerimseniben
ya ben uğruyorum arada buralara
nacizane yazıyorum artık
bende ist gidiyorum yarın akşam bir hafta yokum
sakın ben yokken buluşmayın tamaammı kızlar
bende geldim arkadaşlar bende denizlide oturuyorum aranıza katıldığımdan dolayı mutluyum :teytey:
yav ben o keşkekten yemeyeli çok oldu, bak canım çekti şimdi senağlama