Denizli///20

hepinize merhaba. siteyi yeni keşfettim. denizliliyim ve denizlide oturuyorum. etkinliklerinizden haberdar olmak isterim. herkese sevgiler. selametle...

kızlaaaaar.bende denizlili değilim ama denizlide yaşıyorum ve çok seviyorum denizliyi.özelliklede babadağ keşkeğine hastayım laf aramızda

Aramıza hoşgeldin canım. Demek ki bir dahaki buluşmada keşkek yiyeceğiz.a.s
Ne hoş...:roflol:

güzeller nerdesiniz ya,herkes yarı yıl tatilinemi girdiyoksa?size tatil yok ,tatil öğrencilere,öğretmenlere....öptüm hepinizi

güzeller nerdesiniz ya,herkes yarı yıl tatilinemi girdiyoksa?size tatil yok ,tatil öğrencilere,öğretmenlere....öptüm hepinizi

ya ben uğruyorum arada buralara
nacizane yazıyorum artık
bende ist gidiyorum yarın akşam bir hafta yokum
sakın ben yokken buluşmayın tamaammı kızlar

hepinize merhaba. siteyi yeni keşfettim. denizliliyim ve denizlide oturuyorum. etkinliklerinizden haberdar olmak isterim. herkese sevgiler. selametle...

inşallah yakın bi zamanda tekrar buluşcaz arkadaşım, o zaman haber veririz sana da, seninle de tanışırız ne güzel Şeniz

ya ben uğruyorum arada buralara
nacizane yazıyorum artık
bende ist gidiyorum yarın akşam bir hafta yokum
sakın ben yokken buluşmayın tamaammı kızlar

oooo ne güzel valla herkes biyerlere gidiyor.bırakın bizi denizlide garip garip...nyse tatilin tadını çıkarın,gelince anlatırsınız.iyi tatiller.:1hug:

sız denızlılı hanımlarla olmak guzel geçenkını kaçırdım ama bu sefer bende varım unutmayın benı:içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…