Denizli///20

Günaydın hanımlar...
Dün, Gönül Kahvesinde kahve içtim. Belki inanmayacaksınız ama gözlerim sizlerden birilerini aradı. Hani belki karşılaşırız diye...
Yarıyıl tatilinden sonra bir daha buluşalım, tamam mı?

evet evet evet evet evet evet evet evet evet (evetlerimin çokluğundan ne kadar gelmek istediğimi umarım anlatabilmişimdir) buluşalımmmm

buluşuruz tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz

kızlar selam
şubat sonu dükkanımı kapıyorum onun için şu anda %40 ind var
bence kaçırılmıycak ürünler
faydalanın isterim
tanıdıklarınıza haber verirseniz sevinirim
borçlarımı kapamam için ürünleri nakte çevirmem gerekiyor
şimdiden teşekkür ederim sizlere

miracıııııım geçmiş olsun güzelim yaaa, üzüldüm...:teselli::teselli:

merhaba mira ben şuan Denizli de değilim şuan Allah nasip ederse Haziranın 21 inde düğünüm Denizliye yerleşiyorum ama Şubatta Denizli ye gelicem haftasonu için Denizli ye gelicem mağaza ne üzerineydi canım hem nişanlım ve ailesi Denizli de onlarada söylerim.

ayy ablacım kıyamam vallaha, bileydim oralara gittiğini ben koşar gelirdim, buluşma olayı çok iyi olur anuşka abla, tekrardan bi buluşma yapalım, gelmeyen arkadaşlarımızla da tanışmış oluruz bu sayede, öptüm seni ablaaaaaa a.s.

Günaydın kızlar...

Mira'ya uğradınız mı? Eşim iki gündür çok hasta. Evden sadece okula gitmek için çıkabiliyorum. Bu yüzden henüz ben de gidemedim; ama en kısa zamanda uğrayacağım.

Sevgiler...

geçmiş olsun ablacığım,ALLAH acil şifalar versin..kahve nasıl geçti boğazından?

miracım çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır.umarım daha farklı güzellikler karşına çıkar.gelmeye çalışacağım ama herkesede söyler reklamını yaparız...

miracım:teselli::çok üzgünüm: en kısa zamanda uğramaya çalışıcam seni görmüş olurum bahaneyle:1hug:

cnm ulus cad üzerinde
havuzlu köşk vardır nişanlın bilir
onun çaprazına geliyor borsa marketin yanı cnm
ben yalnız 27 ocak-4 şubat arası ist olucam
umarım tarihi san auyar beklerim cnm

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim
sağolun
bencede en kısa zamanda tekrar buluşallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…