Denizli///20

bende geldim arkadaşlar bende denizlide oturuyorum aranıza katıldığımdan dolayı mutluyum :teytey:

Hoşgeldin Gülse...

Bu arada ben de 1 hafta kadar yokum sanırım. Çarşamba günü Antalya'ya gitmeyi planlıyorum. Kızımın geniz eti alınacak, her şey ameliyat tarihine bağlı.

Burada olduğum sürece topiğe uğrarım.

Hepinizi öpüyorum...

geçmiş olsun anuşkacım kızımızaa.s.

anuşka abla eğer gitmeden okursan dualarımız seninle.ALLAH sağlık versin.:teselli:

Ablacığım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin.
Çok yoğunum bugünlerde pek uğrayamıyorum topiğe. Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?? Özledim hepinizi.
Hııı ben 2 hafta sonra iş için Sakarya'ya gidiyorum. 1 ay orada kalacağım, ben yokken buluşmayın haaaa. yok yok şaka, bu kadar bencil olamam. Siz buluşun diğer arkadaşlarla da tanışın ben daha sonraki buluşmalara katılırım artık.
Hepinizi öpüyorum :1hug:

selam kizlar bahar yagmurunuz geri geldi.yeni arkadaslar gelmis aramiza kendimi tanitayim efem ben buranin eski yerlilerinden . tasinmadan dolayi uzun zamandir giremiyordum.hepinizi kocaman özledim ya.artik buralardayim ilgilenenlere duyurulur :roflol::roflol::roflol:

niye kimse bana cevap vermiyorrrrrr

MEERHABALAR ,HOŞ GELDİN ARAMIZA...BU GÜNLERDE BİZİM HATUNLAR BİR O TARAFA BİR BUTARAFA KOŞTURUYOR,TATİL TELAŞI MALUM.YOKSA CEVAP YAZARLARDI.BU ARADA THEMİS SENDEMİ GİDİYORSUNsenağlamaYA BİZİM KIZLAR NERDE SAHİ MERAK ETTİM...:1hug:

selam millet bende ders çalışıyorum o yüazen giremedim neler olmuş yav anuşka abla geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .Bahar yağmurum yeni evinde sağlıklı huzurlu ol inşallah Themisim kazasız belasız çabucak git gel.Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz süper bi ortama düştünüz:) öpüyorum hepinizi mira da gidicekti bi yerlere gitti mi acep?

merhaba kizlar sayfayi görünce hemen yazen dedim.
ben burdurluyum ,almanyada yaseyom....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…