• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

İNTERNETTE BİR PROBLEMİMİZ VARDI İKİ GÜNDÜR UĞRAYAMADIM AMA UĞRAMAYAN BİR BEN DEĞİLİM GALİBA.NERDE BU HATUNLAR,DÜNYA TELAŞIMI? yasakkelime

Ben de geldim hanımlar... Sanırım sitede sorunlar var sık sık düşüyorum. Her yerim yara oldu...

senin gibi pek cok kimse merak etti bunu..
bazilari tartisma sebebiyle degistirdigimi filan sandi.

Kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Önemli bir haberim var size:

Mira'nın dükkanında büyük indirim var. Fırsat bulursanız uğrayın...

bi de kızlar size ibolya yı şikayet etmek istiyorum benim kelebeğimle dalga geçiyooo :( ağlamak istiyorummm benim bi tane kelebeğim seninkilerin hepsini döver hıh :)

bi de kızlar size ibolya yı şikayet etmek istiyorum benim kelebeğimle dalga geçiyooo :( ağlamak istiyorummm benim bi tane kelebeğim seninkilerin hepsini döver hıh :)

ben sana ne dalga geçecem be, asıl sen benimle dalga geçiyon, unuttun heralde, onları niye yazmıyon hanfendi, sen benim nickimle alay ederken vs sorun olmuyo ama dimi, ayıp ayıp bu yaşta, söyleycek söz bulamıyorum yani, şoktayım:1shok: yasakkelimeKötü Kazen

Back