• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Özel mesaj attığım arkadaşlar:

bluees, bluemoon, bulgar, nazli_20, serseri; aybuer, bhr20, CLEA, fatoos20, why_be; -gülse-, drydeniss, ibolya, pelincan, tulayo ; gul105, sans_sans, serpil_20de, themis, zeynep20

Chess de burada ama özel mesajı kapalı.
Aklınıza gelen başka isimler olursa buradan bilidirin de mesaj atayım.

hepinize şimdiden iyi eğlenceler
bende katılmak isterdim ama acıpayamdayım şuan kayınvalidemlerde
benim üçüz bebeğim var 10 aylık.orda olsaydım 3 tane bebe demez katılırdım aranıza

benim üçüz bebeğim var 10 aylık.orda olsaydım 3 tane bebe demez katılırdım aranıza

tşkler canım :)
oyy oyy zor olmuyormu 3 bebekle ugraşmak ALLAH kolaylık versın
inşallah bırgun aramızda goruruz senı ve bebeklerını opuyorumnanaktan

Gönüller bir olsun canım. Bir dahaki sefere katılırsın inşallah. Why_be'de Acıpayam'daymış. O gelirse getirsin seni de...

tşkler canım :)
oyy oyy zor olmuyormu 3 bebekle ugraşmak ALLAH kolaylık versın
inşallah bırgun aramızda goruruz senı ve bebeklerını opuyorumnanaktan

zor olmazmı hemde çok zor
hem üç tane hemde bi o kadar yaramazlar
kaynanam ve eltimde yardım ediyorlar
malum burda bağ bahçe tütün işleri çıktı 2 gündür yalnız bakıyorum mahvettiler beni birde dişler çıkıyor onun huysuzluğu sormayın gitsin

birkaç gün sonra annemlere gidiyorum biraz orda kalınca denizliye evime dönüyorum nasipse o zaman görüşmek üzere

Sersericiğime ulaştım nihayet. Biraz rahatsızmış ama düzelmiş şimdi. ınşallah o da aramızda olacak buluşmada...

merhaba hanımlar, bende bir ay sonra ordayım, sonraki buluşmalara artık, iyi eğlenceler size:1rolleyes:

Son düzenleme:
zor olmazmı hemde çok zor
hem üç tane hemde bi o kadar yaramazlar
kaynanam ve eltimde yardım ediyorlar
malum burda bağ bahçe tütün işleri çıktı 2 gündür yalnız bakıyorum mahvettiler beni birde dişler çıkıyor onun huysuzluğu sormayın gitsin

birkaç gün sonra annemlere gidiyorum biraz orda kalınca denizliye evime dönüyorum nasipse o zaman görüşmek üzere

selam bayanlar nasılsınız

anuşka mıraya ulaşabıldınmı ısmını göremedım ben
canım ALLAH kolaylık versın ...inşallah göruşmek dılegıyle bebişlerinle :emir_bebek:

Mira'yı şimdi aradım canım. Gelmeyi istediğini söyledi. Umarım bir terslik olmaz da gelir.

Back