• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

selam nasılsınız bayanlar. hazır karne tatilide varken bu hafta buluşalımmı?hadi buluşalım

gunaydin.gif

selam denizlide makine örgüsü ören bildiğiniz bir yer var mı?????

amanın anne adayı.. resmini bi görseydik bluess.. benim kızın battaniyelerini annem örmüştü. hiç bildiğim yok canım ya.. nasıl heyecanlı mısın. az kaldı demi. kocaman olmuştur göbüşün şimdi senin. hayırlı doğumlar şimdiden..

merhaba bende denizliliyim siteyi daha yeni yeni keşfediyorum. benimde 3,5 aylık bir oğlum var bana tavsiye edebileceğiniz bi çocuk doktoru varmı? ben şimdi özel ege de Beysun İstanbullu diye bi doktor var ona götürüyorum ama nasıl bir kere götürdüm daha bilemiyorum fikirlerinizi almak istiyorum .
yardımm edinn

ben eda yıldız a götürüyorum kızımı. teşhisi doğru ve tadavisi çok iyi.. görümcemin astım kızını iyileştirdi. aynı şekilde amcamın kızı da bronşitten astıma dönmek üzereyken tedavi etti.. iyi olmasında süper iyi ama özel sağlıkta.. ve gidince süper sıra bekliyorsun.. 3 te ise randevun bi kere 4 ü geçiyor muayene olman. eşi de çocuk dr okan yıldız o da orada yalnızo ücretli bakıyor.
sırf çok beklemmek adına başka doktora gö türmek isitoyrum. ama doğumdan bere eda yıldız bakıyor. napsam bilmiyorum

amanın anne adayı.. resmini bi görseydik bluess.. benim kızın battaniyelerini annem örmüştü. hiç bildiğim yok canım ya.. nasıl heyecanlı mısın. az kaldı demi. kocaman olmuştur göbüşün şimdi senin. hayırlı doğumlar şimdiden..

:)) iyiyiz biz şimdilik heyecan yok gibi ama doğumdan korkuyorum tabiki 7,5 8 aylıkmolduk sayılır.Görenler çok ta şişmemişsin diyolar ama 12 kilo aldım sağlıklı olsun da Doğumdan önce yine ayarlayalım bi buluşma :emir_bebek:

Ben pazar günü dönüyorum Antalya'dan. O hafta içinde okul açılmadan görüşelim.

bakıyorum keyfiniz yerinde.hepinize selam.
evet canım. sen nasılsın iy imisin ? ben kızım hasta olmadğı sürece ve iş olduuğu sürece iyiyimdir. yoksa
yanımda durulmaz :)
:)) iyiyiz biz şimdilik heyecan yok gibi ama doğumdan korkuyorum tabiki 7,5 8 aylıkmolduk sayılır.Görenler çok ta şişmemişsin diyolar ama 12 kilo aldım sağlıklı olsun da Doğumdan önce yine ayarlayalım bi buluşma :emir_bebek:
Aman maşallah :nazar: Ben 21 kilo aldım ya. Themis hatunu da 27 kilo aldı.. ama hepsini verdi. verirsin dert etme sakın. Bebişin kız mı erkek mi canım? Şimdiden hayırlı doğumlar. Doktorun hangisi? Birde sezeryan mı düşünüyrosun yoksa normal doğum mu? çok sordum dimi.... sempatiksalakcinni

Ben pazar günü dönüyorum Antalya'dan. O hafta içinde okul açılmadan görüşelim.
Ne buluşma mı var ? sositosositosositosositosositososito
Ben bu defa buradan izleyeceğim galiba sizleri kızlar. Yoğunum şimdilik. Ama belkide uyar yani bilemiyorum yerimseniben

Back