Allah razı olsun canıımm. Senin de gönlündeki dileği hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallahevTik iki prensesin annesi 1000e tamamladım Allah kabul etsin inşallah sağlıklı bir süreç geçirip evladına kavuşmanı dilerim canım
Amin canım inşallah,yattığım yerden tesbih çekmekten başka birşey gelmiyor elimdenAllah razı olsun canıımm. Senin de gönlündeki dileği hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canımBen de 500 okurum İnş okuyunca yazarım yine
Allah kabul etsin. Korkma dualarımız seninle, bebeğin de seninle kalacak Allah'ın izniyleAmin canım inşallah,yattığım yerden tesbih çekmekten başka birşey gelmiyor elimden
Allah razı olsun. Sizin de gönlünüzdeki dileği yaşamak nasip olsun inşallah150 aldım kalan 2400
amin kuzum benimmAllah razı olsun. Sizin de gönlünüzdeki dileği yaşamak nasip olsun inşallah
Amin canım,daha da okumak isterim ama farklı kişiler farklı nefesler olursa diye bekliyorum,yine okumaya başlarım gerekirse canımAllah kabul etsin. Korkma dualarımız seninle, bebeğin de seninle kalacak Allah'ın izniyle
Allah razı olsun , sağol canımBen de 150 alayım Rabbim kabul eylesin inşaallah.
Amin canım. Allah razı olsun senden ve hepinizdeniki prensesin annesi canım bende 500 tane alıyorum bitirince bildirim yaparım Rabbim inşaAllah hayırlı evlatlar verir
Allah razı olsun kardeşim50 tane ben de okuyabilirimiki prensesin annesi
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlar versin inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?