Okuduğumda bildirim yaprım, o zaman düşeriz olmaz mıevTik iki prensesin annesi 1000 ALDIM 7.600 KALDI Avrenim NET BİRŞEY DEMEDİĞİ İÇİN ONUNKİNİ DÜŞMEDİM RABBİM İNŞALLAH TÜP BEBEĞİN TUTMASINI NASİP EDER
41 yaşındayım canım. 1 yıllık evliyim. İyi dileklerin için çok sağol. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKaç yaşındasın ki !! Güzel sonuçlar alırsın umarım ! En kusa zamanda bildiririm okuduğumu güzel haberlerini bekliyorm
Amin canım, Allah razı olsunevTik iki prensesin annesi 1000 ALDIM 7.600 KALDI Avrenim NET BİRŞEY DEMEDİĞİ İÇİN ONUNKİNİ DÜŞMEDİM RABBİM İNŞALLAH TÜP BEBEĞİN TUTMASINI NASİP EDER
Amiin canım. Allah razı olsun1000 tane İhlas okuyacağım. Bu hafta okuyup yazıcam. ALLAH tez zamanda HAYIRLISIYLAiki prensesin annesi ´a sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞAALLAH
Allah razı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallahiki prensesin annesi başladığın tedavinin hayırla sonuçlanmasını diliyorum.
1000 İhlası Şerif okuyacağım.
Bitince yazarım kalanı siz sayıdan düşersiniz
Amin canımAllah razı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canım. Allah razı olsun hepinizdenBende şimdilik 100 adet alıyorum. Kalan 3150 Rabbim inşallah arkadaşımızın tedavisini hayırla sonuçlandırır. Rabbim gönlünün muradını nasip etsin insallah
Allah razı olsunevTik canım etiketleme yapmışsın görmedim kusura bakma.. iki prensesin annesi için 100 tane okudum Rabbim kabul eder İnşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?