Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşaAllahİnşallah canım inşallah. Hepimiz tek tek verelim o güzel haberi inşallah.
Canım kardeşim Allah kalbine göre versin inşallah birlikte daha nice güzel haberler yazarız buraya,500 duayı tamamlamadıysan paylaşalım mı?Başta ricamı kırmayıp listenin başlamasına vesile olan, koordine eden sevgili evTik olmak üzere ...
Avrenim
@sees
B BEYBISIM
@bir garip oblomov
@umut-16
@Papatya ela
@Hoffe
@aryalorinn
N Nurrr86
@cansu_tr
@hmbg
@wagen
@oflumete
ManolyaBaby
@_Sabiha
durkan
@ozgeee86
@Hayatimmm70
hayatin_anlami
@mer_4260
@hayalalemiveben
@Angeel91
@5816bursa
@Mavisu27
@esrayg
@tulay_20
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim gönlünüzdeki dilekleri hayra çevirip, yaşamanızı nasip etsin inşallah, sağolun...
Kalan 500 taneyi ben okuyorum
Bu akşam başlayıp bitirecektim. Sağolsun 200 tane sefossxx aldı. Belki biliyorsundur o da hamile. Hamilelerin duası kabul olur. O yüzden sizin duanızdan nasiplenmek kısmet olur inşallah, kalan 300 tanenin ne kadarını alırsan kalanı ben okurum canım. Allah razı olsunCanım kardeşim Allah kalbine göre versin inşallah birlikte daha nice güzel haberler yazarız buraya,500 duayı tamamlamadıysan paylaşalım mı?
Evet haberim var canım,Allah senden de razı olsun,200 de ben alayım bugün tamamlansın inşallah,sen de aklına geldikçe bizlerden duanı esirgeme olur mu?Bu akşam başlayıp bitirecektim. Sağolsun 200 tane sefossxx aldı. Belki biliyorsundur o da hamile. Hamilelerin duası kabul olur. O yüzden sizin duanızdan nasiplenmek kısmet olur inşallah, kalan 300 tanenin ne kadarını alırsan kalanı ben okurum canım. Allah razı olsun
Allah gönlündeki hayirla nasip etsin insaAllahBaşta ricamı kırmayıp listenin başlamasına vesile olan, koordine eden sevgili evTik olmak üzere ...
Avrenim
@sees
B BEYBISIM
@bir garip oblomov
@umut-16
@Papatya ela
@Hoffe
@aryalorinn
N Nurrr86
@cansu_tr
@hmbg
@wagen
@oflumete
ManolyaBaby
@_Sabiha
durkan
@ozgeee86
@Hayatimmm70
hayatin_anlami
@mer_4260
@hayalalemiveben
@Angeel91
@5816bursa
@Mavisu27
@esrayg
@tulay_20
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim gönlünüzdeki dilekleri hayra çevirip, yaşamanızı nasip etsin inşallah, sağolun...
Kalan 500 taneyi ben okuyorum
Bitti çok şükür, sağol canımCanım insallah hayırlı evladiniz olur bitmedi ise bende alabilirim
Amin canım. Allah razı olsunAllah gönlündeki hayirla nasip etsin insaAllah
Canım, devam ediyor musun yoksa bitti mi?150 tane aliyorum..acil degil sanirim haftaya bitirir bildiririm insallah..sevgiler
Peki canımBugun yarin bitiricem canim yazarim iki prensesin annesi
Tamamladim canim. Allah kabul etsin insallah. Tez vakitte kabul olsun iki prensesin annesiPeki canım
Allah razı olsun canım. Gönlüne göre versin rabbimTamamladim canim. Allah kabul etsin insallah. Tez vakitte kabul olsun iki prensesin annesi
Allah razı olsun kardeşimAblammmm bitti. Allahım kabul etsin inşallahhhhh.
Sağolasın canım. Rabbim kabul etsin. Nefesine sağlık. Bebeğin Allaha emanet olsuniki prensesin annesi ben bildirim yapmamışım ama Pazartesi okuyup bitirmiştim canım