Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 tane salavati mecule aldim o zaman :)Allah razı olsun canım.
287 tane ayetel kürsi okunmuştu canım 26 tane kaldı 313 olması için. ama SALAVAT-I MECULE de sayı olmadığı için onu da okuyabilirsin. Allah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin inşallah, nefesine sağlık canım50 tane salavati mecule aldim o zaman :)
Allah razı olsun kardeşim. Sayenizde Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahOkunmuş bitmiş ama sen benim duamdasin canım evTik geçen bana mesaj attığında söylemişti Rabbim hayırlısıyla duanı kabul eder canım
güzel yüreğine sağlık kardeşim, Allah razı olsun(70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.
70 tane okudum. Rabbim başta denizkaplan olmak üzere tüm anne olmak isteyen kullarının elinden tutsun.