- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
Allah razı olsun canım. Yüreğine sağlık100 aldım kalan 1600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım. Yüreğine sağlık100 aldım kalan 1600
Haklısın canım , bitseydi iyi olurdu ama sağlık olsun. Acelesi olmadığı için zaman sınırı koymadık. Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin bu mübarek cuma günü hürmetinesaol kuzum benim bitince yine alırım . dua bugün bitse iyi olur cuma günü mübarek günde
Allah razı olsun canım50 okudum KALAN : 1.550
Amin canım amin. Allah razı olsun, yüzümüzü güldürsün inşallahiki prensesin annesi canım ben 400 tane okuycam demiştim 500 okudum Allah kabul etsin Rabbim hayırlısıyla pozitif görmeni sonrada 9 ay hayırlı bi gebelik sürdürmeni sonundada bebişini kucağına almayı nasib etsin inşallah sanada banada istiyen bütün islam aleminede hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah
Canım nerde başladın tedaviyeKalan 1.350
Umut tüp bebek bahçeci canımCanım nerde başladın tedaviye
Rabbim yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısı olur çok güzel geçer sonuç seni çok mutlu ederUmut tüp bebek bahçeci canım
Allah razı olsun. Cümle isteyenlere anneliği yaşatsın inşallahRabbim yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısı olur çok güzel geçer sonuç seni çok mutlu eder
Amiin inşallah. Allah razı olsun canım, gönlünüzdeki dilekleri hayırlarla yaşatsın inşallahOkudum. Bir çok kişinin güzel haberlerini aldık. İNŞAALLAH tez zamanda HAYIRLISIYLA seninde güzel haberlerini alırız
Allah razı olsun canım
Allah razı olsun kardeşim.iki prensesin annesi okudum canım tez zamanda güzel haberlerini duyarız inşallah