- 21 Temmuz 2018
- 6.936
- 20.671
-
- Konu Sahibi askolottammm
ben rimele seviyorum waterproof rimel alabilirsiniz bir de kırmızı yanak seviyorsanız soltisin güneş koruyuculu allıkları var renkli onlardan alabilirsiniz bence çok bile deniz havuz için ama yine de bir renk olsun diyorsanız eğerHaftaya tatile gıtcem sizlere sorum makyaj yapar msınz ya da suda akmayan önereceğiniz makyaj malzemesi var mı ( yapıp yapmamakçokta önemli değil ama merak ettim)
Haftaya tatile gıtcem sizlere sorum makyaj yapar msınz ya da suda akmayan önereceğiniz makyaj malzemesi var mı ( yapıp yapmamakçokta önemli değil ama merak ettim)
Ben düğün gunleri hariç makyaj yapmıyorum ya nerden buluyorsunuz bu eneejiyi bolca güneş kremi cilde yapilan serumlar ışıl ışıl hayat kendinizi de cildinizi de yormayinHaftaya tatile gıtcem sizlere sorum makyaj yapar msınz ya da suda akmayan önereceğiniz makyaj malzemesi var mı ( yapıp yapmamakçokta önemli değil ama merak ettim)
Ihlara vadisini topuklu ayakkabı ile dolaşanlar yapıyordur havuzda denizde makyajıDenizde ve havuzda makyaj yapacak kadar var mı ya hiç denk gelmedim ama
Ihlara vadisini topuklu ayakkabı ile dolaşanlar yapıyordur havuzda denizde makyajıtarzından ödün vermeyenler
İnşallah memnun kalırsınızGunes gozluguyle yigenim takilir hep suda
Cama birsey olmamisti ama tuzlu su sicramisti gozlugune, gunes de kurutunca cercevesi sapi hep soyulmustu
Bende hep saclarimi acip girerdim cikarken samara gibi cikardim sjfjsndnhjk
Artik sıkı topuz yapip giriyorumHemen aratip baktim ustelik indirimdeymis kapip deneyeyim tesekkurler