Lise Yorum ve Soruları Denizcilik fakültesi

papatyam58

ŞipidikYüzenGurbaa
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
2.839
3
66
İstanbul
arladaşlar ben lise 1. sınıf öğrencisiyim denizci yani kaptan olmak istiyorum sanırım eşit ağırlık okumam lazım peki hangi üniversitelerde var bu bölüm beni bu konuda genel olarak bilgilendirecek birileri varsa çoook sevinirim :26:

merhabalar,ben dokuz eylül üniversitesi(izmir) denizcilik fakültesi denizcilik işletmeleri ve yönetimi bölümü öğrencisiyim.4 yıllık bir yılda hazırlık okuyorsunuz 5 yıllık bir okul. denizcilik fakülltesinde 3 bölüm war,işletme,makina ve güwerte.kaptan olmak için güwerte blümünü secmelisinz tüm dersler ingilizce.işletmede kız ve erkek öğrenci sayısı yarı yarıya fakat güwertede kızlar cok az,inşallah kazanırsınız güzel bi okul,başarılar

Çoook tşk. ederim cevap verdiğiniz için
Peki eşit ağırlıkmı okumam gerekiyor güverte bölümü için acaba ?

daha lise 1. sınıfsın istanbuldasın sanırım üniversite olarak bilemiyeceğim ama ziya kalkavan denizcilik lisesi var orayı bir araştır istersen ordaki imkanları falan

Öylemii
Saınırım vazgeçmem gerkecek....

evet ben de dersaneye gidiyorum bu sene çok yakın arkadaşlarımdan biri istiyor ondan biliyorum ben amerikadan geldiğim için bölümler hakkında fazla bilgim yok aynen sana şunu diyor

deniz işletme ulaştırma mühendisliği bölümün adı ve mühendislik olduğu için puan türü mf4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…