DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

sevgili ayşe iyice araştır ve kesinikle yaptır. evet ilk 2 gün çok ağrılı geçiyor ama inan tahmin bile edemiyeceğin kadar hızlı iyileşiyorsun.ve sonuç keşke önceden yaptırsaydım dedirtiyor. e tabi yaptırmadan önceki doğallık mümkün değil.(tabi olmayan şeylerin doğallığı ne kadar tatmin ederse):roflol: ben forumdan çok fikir almıştım sanada tavsiye ederim sevgiler

Denizcim bugün dr.umu aradım durumu anlattım.Tavırları o kadar ilgisizdi ki anlatamam.Bana sakınan göze çöp batar,bu kadar incelemeyin protezinizin olduğunu unutun dedi.Açıkçası pek bilgide vermedi.Zaten benim dr.un ameliyattan sonraki genel tavrı buydu.Tabi ben dr a pek kızmıyorum.Araştırmadan ameliyat olursam olacağı buydu.KK ile ameliyattan 1 hafta önce tanışmayı çok isterdim.Şimdi kontrol için dr. araştırıyorum(Biraz geç oldu ama)Yapabileceğim tek şey kasları sıkmadığım sürece güzel duruyor deyip kendimi avutmak.Umarım yeni problemler çıkmaz.Neyse canım Umarım senin problemin yoktur.Herşey yolundadır.Görüşmek üzere.

maviş gerçekten çok üzgünüm. inan benimde araştırma gibi bir lüksüm yoktu çünkü altrnatif yoktu. umarım ameliyatsız düzelme yolu vardır. eğer doktorun hatası ise ve dediğin gibi üzerine alınmıyorsa aldığı parayı ailesinin kursağından nasıl geçirecek acaba. allaha havale et. inşallah kolay bir yolu vardır. çok geçmiş olsun. iyi haberlerini bekliyorum. sevgiler

Deryaliim çok fazla elinle inceleyince hissediyorsun ama diğer arkadaşların nasıl bilmiyorum.Bu arada dokunma hissi doğala çok yakın diyebilirim.Yani protez olduğu kolay kolay anlaşılmıyor.Eğer yaptırmayı düşünüyorsan ve şartların uygunsa vakit kaybetme derim.Ben dr.umdan dolayı çok problem yaşadım.Buna rağmen hiç pişman değilim.Çünkü ne olursa olsun eski halinden çok daha güzel duruyorlar.Hoşçakal

ya kızlar sizinde göğüsleriniz ayrık duruyomu,bu durum sinirlerimi bozuyo,ayrık durunca silikon olduğu bariz belli oluyo gibi geliyo,ben birleşik dursun isterdim :sm_confused:

Her zaman söylediğim gibi hangi ameliyat olursa olsun derince bir araştırma yapılmalı içinize hangisi sinerse o doktorda karar kılınmalı.ınsanın bir tane hastanesi olmalı bence her seyını gıdıp orada haletmeli.Ben cesaret edemıyorum baska doktorlara gıtmeye.Burun göğüs önemli seyler ayrıca tehlikeli ameliyatlar.Paramı verdım ohh adam gibi yapar herhalde dıye bır kural yok.Insan kandıran adam soyan çok doktor var.Çok şükür ben bunlara hiç fırsat vermedim.Hem gögüs hem burun ikisindede çok memnunum.Arkadaşım sende canını sıkma iyi bir doktor bul kendine ona danış.ınsallah yoluna girer.

DERYALIM asla belli olmayor diyen yalan söyler. doğal yumuşaklık elbette yok. ama görüntü olarak normale yakın. ama şunu açık söyliyeyim şu an eşim bile sanatçılardaki silikonlarn doğru olarak değerlwndirmesini yapabiliyor.kaydirigubbakcemile3 gerisini sen düşün. :roflol: ama ben fantazi olsun diye yaptırmadım. gerçekten ihtiyacım vardı. ve çok mutsuzdum. yaptırma niyetin çok önemli

SEVGıLı MAVıŞ senin durumunda birgelişme oldumu? inan işde bile aklıma geliyorsun çok can sıkıcı birdurum lütfen iyi haberlerini bildir.
bu arada medical park da yaptırdım
KARAÇıÇEK gerçekten bu kadar dolgunlukta doğal olup 20 yaşında olsaydık aynen böyle dururdu. yaş ilerleyince hafif sarkıp bizim doğal dediğimiz hale gelirdi. ama bizim daha yeni bence hafif sakınca o ayrıklık geçecektir. yeni ve çok kilo almış bir kişiyi düşün eti gergin olur. yıllar geçtikçe etler sarkar onun gibi bizimkide öyle bir şey. boşverin tadını çıkarın. :icecream:
sevgiler

kızlar ben de 1.62 boyundaym kilm 49.bana da kas altı 250cc takıldı ama çok yukarda duruolar zamanla hafif sarkma oluo muu yoksa kas altı olduğu için hep bölee bi kabarıklık mı olck üst tarftaa. bilginz var mı? kas üstü yaptrsaydm keşke çok pişma oldm ama meme dokm çok azdı

kıslar gögüs estetigi en fazla acı veren aemliyatların başındaymışş..halbuki hiç acımas gibi gelioo..

Denizcim damarlanmalar gitgide azalıyor.Şu an en önemli problemim kaslarımı sıkınca oluşan görüntü bozukluğu.Bugün bir dr.la görüştüm.problem ancak operasyonla çözülür ama normal durduğunda göğsünün formu bozulmuyorsa çok problem etme dedi.Çok önemli olmadığını söyledi. Bende bunu pek takmamaya çalışıyorum.Ama bir başka problemde sağ göğsümde.Göğsümü sıktığımda ya da mıncıkladığımda protezi hissetmiyorum ama sağ göğsümün üzerine elimi koyup hafif daireler çizdiğimde protezin kaydığını hissedebiliyorum. sol göğüste böyle bir problem yok.Bu çok canımı sıkıyor.Şimdilik dr.larla sadece telde görüştüm.Açıkçası gitmeye de cesaret edemiyorum.2. bi operasyona girmem mümkün değil. bu ameliyatı eşimden başka kimse bilmiyor ve işinden dolayı o da refakatçilik yapamıycak.Ameliyatı olduğumda eşim tatildi.Tek başınada idare edemem 2 yaşında çok hareketli bi oğlum var.Eğer operasyon gerekliyse de şimdilik askıya aldım çünkü dış görünüşte herhangi bir problem yok.Umarım başka bir problem çıkmaz diye dua ediyorum.Çünkü 2. operasyon benim için çok zor ve çevremde bunu söyleyebileceğim kimse yok.Kendine çok iyi bak.Sevgilerle.

benımde meme dokum azdı boyumla kıloma 1.63-50 kg buna göre kas altı damla seklı takıldı.Zaten fazla büyük gögüsler hoşuma gitmiyor benim.Kabarıklık felanda olmadı hiç güğsümde.Tek sorun bu zaman zarfında ağrılarımdı o kadar.Onuda zaten 1 hafta oldu 2 ay oldu 1 yıl oldu derken geçti gitti :) Valla Bomba gibi duruyorlar giydiğim her elbisede.Ben birinci ameliyatta çok cesaretliydim gerçi benim öyle ameliyat ya da anestezi korkum yok yani şimdi olsa valla bastan asagıya değişir gelirim :) Benımde en korktuğum göğüstü allahtan iyi bir araştırmadan snr doktorumu kendi hastanemde buldum:) Ama ikinci bir ameliyat gerçekten büyük cesaret işi.Yani daha da kötü olabilir.Birde ağrısı hiç çekilmiyor..

ısmilazimdiil merak etme zamanla aşağı ineceklerdir.Sanırım operasyonun üzerinden çok vakit geçmedi.Benimde başta öyleydi ama şimdi aşağı indi ve yumuşadılar.3 ay sonra bayaa farkedecekmiş.ıçin rahat olsun.

Canım Bende bir bursalı olarak bu cumartesi ameliyata giriyorum Allah izin verirse..
Ben çok araştırdım Ve dr Mesut Özcan'da karar verdim.İnşallah darısı seninde başına.:teytey:

Canım Bende bir bursalı olarak bu cumartesi ameliyata giriyorum Allah izin verirse..
Ben çok araştırdım Ve dr Mesut Özcan'da karar verdim.İnşallah darısı seninde başına.:teytey:

bol sans...neredeyse goğus estetıgı ıle her forumu okudum ve yuzde 90 cok agrı oldu dıyo herkes benım agrı esıgım ınnılmaz düşüktür her ay ıgne oluyorum neredeyse hasta oldugumda...ama yemın ederım gogus estetıgınde tek tablet dahı kullanmadım sıfır agrı sıfır...çok sanslıymısım :))))...ınsallah senınde boyle olur papatya....

mavis1311 evt benm henüz 3 hafta oldu..peki seninki kas altı mı kas üstü mü?? burda beğnenleri okuynca onlarn adına çok seviniyrm o kdr acı çektk bari değsn ama dimi.inş benmkiler de istediğim gibi olur yoksa çıkartmayı düşünüyrm bu haliyle hiç alışamadm

İnşallah canım.Seninki nasıl oldu kasaltımı kaç cc kullanıldı birde yuvarlakmı damlamı?çok soru soruyorum merakımdan kusura bakma canım ya:)))İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Olur olmaz haberleri vericem size.Doktor bana yuvarlak konulucağını söyledi kasaltından 260 cc.Korktuğum ben öyle fazla büyük bişi istemiyorum zaten yapay durmasın yuvarlak protezde inan tek bundan korkuyorum...fikirleriniz çok önemlii...

ısmilazimdiil benim 1.5 ayı geçti.Kasaltı benimki de ama emin ol masajlardan sonra gün gün yumuşadığını hissedeceksin.Hiç kafana takma.Eminim ki zaman geçtikçe iyi ki yaptırmışım diyeceksin.Moralini bozma. Hoşçakal.

selam maviş damarlanma konusunda haklısın benimkide masajla neredeyse hiç kalmadı. adamlar olur ama zamanla geçer demiş olsalar hiç bu kadar sıkıntı yaşamayacaktık. aman neyse allahtan geçiyor.
bu arada senin ameliyat işin umarım gerek yoktur. ama olsa bile bence o ağrılar olmayacaktır. çünkü silikondaki ağrının nedeni cep açılması. olması gerekiyorsada geiktirme canım ne olur ne olmaz. lütfen güvenebileceğin bir doktora git. belki gerek yok der en azından için rahat eder. canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…