arkadaşlar merhaba ben de yaptırmak istiyorum . ilaçlar boş çünkü çok çalışmalı para biriktirmeliyim di mi güzzeller...... çünkü memişlerimi sevmiyommmmmm. ben ben de yaptıracağiım umarım cesareti toplar ve giderim kliniğe.. ne dersiniz kapıdan dönmeyeyim...:1no2:
Denizcim bugün dr.umu aradım durumu anlattım.Tavırları o kadar ilgisizdi ki anlatamam.Bana sakınan göze çöp batar,bu kadar incelemeyin protezinizin olduğunu unutun dedi.Açıkçası pek bilgide vermedi.Zaten benim dr.un ameliyattan sonraki genel tavrı buydu.Tabi ben dr a pek kızmıyorum.Araştırmadan ameliyat olursam olacağı buydu.KK ile ameliyattan 1 hafta önce tanışmayı çok isterdim.Şimdi kontrol için dr. araştırıyorum(Biraz geç oldu ama)Yapabileceğim tek şey kasları sıkmadığım sürece güzel duruyor deyip kendimi avutmak.Umarım yeni problemler çıkmaz.Neyse canım Umarım senin problemin yoktur.Herşey yolundadır.Görüşmek üzere.
Pardon maliyetini sormuşsun hepsi içinde 3000e mal oldu.
Canım Bende bir bursalı olarak bu cumartesi ameliyata giriyorum Allah izin verirse..
Ben çok araştırdım Ve dr Mesut Özcan'da karar verdim.İnşallah darısı seninde başına.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?