DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Hayır canım sıkıntı yok sÜt kanalıyla sılıkonun yerı ayrı yerler. Yaptırıp 2 Çocuk emzırenler var. Sorun olmuyor

esila00 üzülme canım üzülecek ne var , bir tek ölümün çaresi yok .

DENİZ7 yan yatabilmene sevindim , ben hep yan yatoyorum , ameliyat olabilirsem ( inşallah ) ne yapıcam bilmiyorum :).

abcj yatıyorum ama korkup hemen düzeliyorum birde yan yatıcam diye bir aksilik olmasından korkuyorum. ama arada birde olsa yetiyor. önceden bende hiç yatamazdım mecbur kalınca alışılıyor sanırım sevgiler...

ArkadaŞlar yan rahat rahat yatabılıyormusunuz? Ben sankı kasılıyor gıbı hıssedıyorum. Hala yan yatınca kayacak gıbı gelıyor?

Amaan vallahı rahat rahat uyumay Çok Özledım.

lalara bazı doktorlar yüzüstü yatın yerini bulsun diyor bazısıda üzerine yatmayın kayma olmasın diyor. insanın kafası karışıyor.
bir silikon takılacak birsürü ameliyat çeşidi birsürüde ameliyat sonrası var. bu adamlar niye bir araya gelip ortak bir yol-yöntem kullanmazlarki...

doğru söylüyorsun lalara çok şey bilmekde iyi değil sanırım. doktorun dediğini yapalım en iyisi.

selam kızlar sorunların bittiği noktaya geldim. demekki 3 haftayı doldurmak yeterliymiş.
morluka geçti.yanda yatabiliyorum. görüntüyse tümsıkıntılara değiyormuş..
ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim. sevgiler

Sevgili DENİZ7,
Senin için sırf foruma girdim,bakalım ne durumdasın diye=)Senin adına inan çok sevindim,
darısı başıma artık...
Sevgiyle kalın...

canım çok teşekkür ederim. gerçekten ihtiyacın varsa güvendiğin bir doktora kesinlikle yaptır. evet sıkıntılı günler var. ama geçiyor ve sonuç çok hoş. keşke yıllar önce yaptırsaydım demekten kendimi alamıyorum.
sevgiler

Merhaba arkadaşlar.1 ay önce göğüs büyütme operasyonu geçirdim. Sonuç güzel fakat göğsümün altında yani göğüsle bedenimin birleştiği yerde kollarımı kaldırdığımda gergin sert ve kalın damarlar çıkıyor.Benzer durumla karşılaşan var mı Paylaşırsanız sevinirim.Bu arada ameliyat kas altı yapıldı ve 200 cc yuvarlak mentor protez kullanıldı.Sizin sormak istediğiniz birşey varsa seve seve yanıtlarım.

maviş sanırım sende benim gibi zayıfsın banada 245cc kas altı mentor takıldı.
açtığın mesajada yazdım benzeri bir sıkıntı bendede var orada anlattım sana.
belki de be gerginliğin sebebi budur??**
lütfen sende gelişmelerden beni haberdar et sevgiler...

Denizcim tekrar merhaba Evet zayıf sayılırım.Anladığım kadarıyla geçici bir durum.Bende de azalma oldu.Canım sen göğüs boyutundan memnunmusun bana 200 cc takıldı ama 250 taktırmadığıma pişman oldum.Sanki gün gün küçülüyor umarım daha fazla küçülmezler.Yinede ilk haline göre süperler diye kendimi avutuyorum.

geçmiş olsun canım, sonuca değdiyse ne güzel , para biriktirem bende ilerde düşünüyomm :lepi:

selam canım ben 49 kilo 160boydayım ve meme dokusu yok denecek kadar azdı ve 245cc takılınca normal oldu. benim istediğimde normal olmasıydı. dediğin gibi ilk amelyattan çıktığımda bana çok büyük gelmişti.ama dediğin gibi zamanla küçüldü. allahtan küçüldü o kadar büyük olsun istememiştim.şimdi gayet normal herhale daha fazla küçülmez gibi geliyor bana. sonuçta bir paket margarin kadar silikon koydular içine :dance: sevgiler

geçmiş olsun canım, sonuca değdiyse ne güzel , para biriktirem bende ilerde düşünüyomm :lepi:

sevgili ponus ihtiyacın varsa kesinlikle yaptır. sonuç gerçekten insanı çok mutlu ediyor.

Denizcim bazı problemler yaşadım hala yaşıyorum ama hiç pişman olmadım.Çünkü göğüslerim çok küçük ve sarkmışlardı.Hatta daha önce niye olmadım diyorum.Tek pişmanlığım dr.umu iyi araştırmadan ameliyat olmam.Umarım hiç bir zaman pişman olmayız.

arkadaşlar merhaba ben de yaptırmak istiyorum . ilaçlar boş çünkü çok çalışmalı para biriktirmeliyim di mi güzzeller...... çünkü memişlerimi sevmiyommmmmm. ben ben de yaptıracağiım umarım cesareti toplar ve giderim kliniğe.. ne dersiniz kapıdan dönmeyeyim...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…