ArkadaŞlar yan rahat rahat yatabİlİyormusunuz? Ben sankİ kasılıyor gİbİ hİssedİyorum. Hala yan yatınca kayacak gİbİ gelİyor?
Sevgili DENİZ7,
Senin için sırf foruma girdim,bakalım ne durumdasın diye=)Senin adına inan çok sevindim,
darısı başıma artık...
Sevgiyle kalın...
Merhaba arkadaşlar.1 ay önce göğüs büyütme operasyonu geçirdim. Sonuç güzel fakat göğsümün altında yani göğüsle bedenimin birleştiği yerde kollarımı kaldırdığımda gergin sert ve kalın damarlar çıkıyor.Benzer durumla karşılaşan var mı Paylaşırsanız sevinirim.Bu arada ameliyat kas altı yapıldı ve 200 cc yuvarlak mentor protez kullanıldı.Sizin sormak istediğiniz birşey varsa seve seve yanıtlarım.
Denizcim tekrar merhaba Evet zayıf sayılırım.Anladığım kadarıyla geçici bir durum.Bende de azalma oldu.Canım sen göğüs boyutundan memnunmusun bana 200 cc takıldı ama 250 taktırmadığıma pişman oldum.Sanki gün gün küçülüyor umarım daha fazla küçülmezler.Yinede ilk haline göre süperler diye kendimi avutuyorum.
geçmiş olsun canım, sonuca değdiyse ne güzel , para biriktirem bende ilerde düşünüyomm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?