- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar bende 350 cc kas altı meme altı kesisiyle meme protez ameliyatı oldum göğüslerim 75 bedeni bile doldurmuyordu 2.haftadayım daha rahatım bu ameliyatı olupta iyilişen arkadaşlar yaralınız ne kadar zamanda iyileşti benim kesi yapılan yerden damla damla gözyaşı gibi sarı sıvı renkte su aktı sizdede oldumu inanın çok korkuyorum yara kapanmadımı diye ya tekrar operasyon geçirirsem çünkü çok ağrılarım oldu
aynısı bendede oldu cok panık olup acaba dıkısımı actım dıye doktorumu aradım ama korkulacak bısey yok..ıctekı dokuların ıyılesıyo o yusden o sarı su gelıyo..cok acık sarı renkte bı su dımı??
merak etme ve korkma dokuların ıılesmesının belırtısı..bu arada gecmıs ve hayırlı olsun
gizeml çok teşekkkür ederim çok rahatladım şimdi öbür göğsümdende akmaya başladı ..evet çok açık sarı renkte resmen damlıyor gözyaşı gibi tekrar teşekkür ederim
ffffffff çok korktum ben yaaaa doğumdan daha acı diolaaaar.kızlar estetik yaptıranlara soruorum göğüsleriniz 75 olduu içinmi yaptrdınız küçük olduğu içinmi yani.benm göğüslerim oranyısız biri dierinden 2 beden büyük mecburen amelyat olucam ama çoooook korkuyorum yaaa.peki amelyattan çıktıktan sonra size ağrı kesici iğne yada serum takmıolarmı sezeryandaki gbi yani bukadar ağrı çekilirmi bilemedm .ha birde amelyattan sonra emziremessen die korkutuolar nedersiniz emzirmekle alakası yok dimi
ffffffff çok korktum ben yaaaa doğumdan daha acı diolaaaar.kızlar estetik yaptıranlara soruorum göğüsleriniz 75 olduu içinmi yaptrdınız küçük olduğu içinmi yani.benm göğüslerim oranyısız biri dierinden 2 beden büyük mecburen amelyat olucam ama çoooook korkuyorum yaaa.peki amelyattan çıktıktan sonra size ağrı kesici iğne yada serum takmıolarmı sezeryandaki gbi yani bukadar ağrı çekilirmi bilemedm .ha birde amelyattan sonra emziremessen die korkutuolar nedersiniz emzirmekle alakası yok dimi
dokuların ıyılesıyo o yusden o acık sarı renklı sıvı gelıyo..dıkıslerın kapanana kadar sporcu sutyenı kullanıyosan arada ondada gorebılırsın ssarı lekeler ama dıkıslerın kapanınca yanı yara ıyılesınce ole bı sorun yasamazzsıınn
teşekkür ederim hala akıyor ama çok az sporcu sütyeni kullanıyorum benim şimdi 2.haftam 2 hafta daha sporcu südyeni takıcam dikişlerim içten ödemlerim hala var peki bu yara ne zaman geçer kabuk bağlar sanırım biraz aceleciyim çabuk iyilişmek istiyorum
benım 1 ayda tamamen kapandı..pembelıkler var ve oda 6 aya gecer..bu ayın 12sınde 4 ay olck benım..sporcunu duzenlı kullan sekıl acsından cok onemlı ama sıkı olmalı bıraz..odemlerde kalmaz 3.haftanın sonu gıbı..panık olma bu kadar ılk 1 haftayı atlatmısın gerısı kolayy...
sporcu sütyeni baya sıkı benim şu 2 haftayı atlatsam bende rahatlıcam sanki zaman akmıyor gibi buzamana kadar bekledim diyorum operasyon için gün saydım şimdide iyilişmek için verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptin
ıste sıkı olması sekıl alması acısından guzel benımde 111 gun suanda ben hala sporcu kullanıyorum..doktrorum 1 aydan sonra dıgerlerıne gecebılırsın dedı ama baktın dıkıslerını tahrıs edıyo kullanma dedı..ben dısarı cıktıgımda dıgerlerını kullanıyorum evdeyken sporcu oluyo uzerımde.bence sporcuyu 2 ay dıgerlerıne gecmeden kullan ben ole yaptım..tabı karar senın ama hassasıyetı ancak o zamanlara gecıyo..altı metallı olanlar o zaman oncesınde bıras rahatsız edıyo..sen bılırsın yınede benımkısı onerı sadece..
damrenur senin silikoun jel mi serum dolgulu mu? kas altına mı koyuldu meme altına mı? birde doktor nereden kesi yaptı?