DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

12 temmuzda olmuşsun ameliyatını...4000 tl tutmuş,dimi.Arştırınca bulunuyor neyse seninle daha görüşürüz gibime geliyor. xxxxx adresim xxxxxxxxxx eklersen kabul ederim canım ...a.s.

yok canım ne cok olması..aklına takılan bısey olursa seve seve yanıtlarım..evet 12 temmuzda oldum amelıyatımı 4000 lıra ucret..ben ucretı hazıranda konusmustum aynıdır sanırım..benım dual plan yanı bır kısmı kasın altında bır kısmıda kasustunde...3 ay oldu ve zamanla gececekler..hemen bıranda pembelıgını kaybetmıyolar..onnun ıcınde contractubex kullanıyorum..uzun surelı kullanımda etkılı bı krem..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar uzun zamandır yazamadım.
benim size tavsiyem ebatı doktora bırakın o kadar çok yapıyorlar ki bu işi en doğalını onlar bizlerden çok daha iyi biliyorlar. tabi isteklerde önemli ama fazla zorlamamak lazım. sonra doğal olmayan bir görüntü için bu kadar sıkıntıya gerçekten değmez. evet benim 14 ay oldu çok şükür herşey yolunda ben başta daha küçük istemiştim doktorum 245 daha doğal olur demişti haklıymış.
beden ölçülerinize göre en idealini doktorunuz emin olun daha iyi bilir.
doktorumu sormuşsunuz. op.dr ahmet aslan,
sevgiler

slm arkadaşlar bende 350 cc kas altı meme altı kesisiyle meme protez ameliyatı oldum göğüslerim 75 bedeni bile doldurmuyordu 2.haftadayım daha rahatım bu ameliyatı olupta iyilişen arkadaşlar yaralınız ne kadar zamanda iyileşti benim kesi yapılan yerden damla damla gözyaşı gibi sarı sıvı renkte su aktı sizdede oldumu inanın çok korkuyorum yara kapanmadımı diye ya tekrar operasyon geçirirsem çünkü çok ağrılarım oldu

slm arkadaşlar bende 350 cc kas altı meme altı kesisiyle meme protez ameliyatı oldum göğüslerim 75 bedeni bile doldurmuyordu 2.haftadayım daha rahatım bu ameliyatı olupta iyilişen arkadaşlar yaralınız ne kadar zamanda iyileşti benim kesi yapılan yerden damla damla gözyaşı gibi sarı sıvı renkte su aktı sizdede oldumu inanın çok korkuyorum yara kapanmadımı diye ya tekrar operasyon geçirirsem çünkü çok ağrılarım oldu

aynısı bendede oldu cok panık olup acaba dıkısımı actım dıye doktorumu aradım ama korkulacak bısey yok..ıctekı dokuların ıyılesıyo o yusden o sarı su gelıyo..cok acık sarı renkte bı su dımı??
merak etme ve korkma dokuların ıılesmesının belırtısı..bu arada gecmıs ve hayırlı olsun:KK71:

aynısı bendede oldu cok panık olup acaba dıkısımı actım dıye doktorumu aradım ama korkulacak bısey yok..ıctekı dokuların ıyılesıyo o yusden o sarı su gelıyo..cok acık sarı renkte bı su dımı??
merak etme ve korkma dokuların ıılesmesının belırtısı..bu arada gecmıs ve hayırlı olsun:KK71:

gizeml çok teşekkkür ederim çok rahatladım şimdi öbür göğsümdende akmaya başladı ..evet çok açık sarı renkte resmen damlıyor gözyaşı gibi tekrar teşekkür ederim

ffffffff çok korktum ben yaaaa doğumdan daha acı diolaaaar.kızlar estetik yaptıranlara soruorum göğüsleriniz 75 olduu içinmi yaptrdınız küçük olduğu içinmi yani.benm göğüslerim oranyısız biri dierinden 2 beden büyük mecburen amelyat olucam ama çoooook korkuyorum yaaa.peki amelyattan çıktıktan sonra size ağrı kesici iğne yada serum takmıolarmı sezeryandaki gbi yani bukadar ağrı çekilirmi bilemedm .ha birde amelyattan sonra emziremessen die korkutuolar nedersiniz emzirmekle alakası yok dimi

gizeml çok teşekkkür ederim çok rahatladım şimdi öbür göğsümdende akmaya başladı ..evet çok açık sarı renkte resmen damlıyor gözyaşı gibi tekrar teşekkür ederim

dokuların ıyılesıyo o yusden o acık sarı renklı sıvı gelıyo..dıkıslerın kapanana kadar sporcu sutyenı kullanıyosan arada ondada gorebılırsın ssarı lekeler ama dıkıslerın kapanınca yanı yara ıyılesınce ole bı sorun yasamazzsıınn

ffffffff çok korktum ben yaaaa doğumdan daha acı diolaaaar.kızlar estetik yaptıranlara soruorum göğüsleriniz 75 olduu içinmi yaptrdınız küçük olduğu içinmi yani.benm göğüslerim oranyısız biri dierinden 2 beden büyük mecburen amelyat olucam ama çoooook korkuyorum yaaa.peki amelyattan çıktıktan sonra size ağrı kesici iğne yada serum takmıolarmı sezeryandaki gbi yani bukadar ağrı çekilirmi bilemedm .ha birde amelyattan sonra emziremessen die korkutuolar nedersiniz emzirmekle alakası yok dimi

Benim Göğüslerim Ameliyattan Önce 75 B idi Dışardan bakıldığında Kimse anlamıyordu Ve Şekil Olarakta YUVARLak tı Bana Doktorum Damla Taktı Ama Yuvarlak Duruyo Oda Ayrı Bir Konu :KK1: Zayıf İİnce Bir yapım var Benim uzun Boyluyum ben Memnunum Halimden yeni memeişler den :KK1: Sen Doğum yapmışsın :KK49: Bu Öyle Aman Aman Bir Ağrı Sızı Değil Sadece memelerinde Patlayacak kadar Bir gerginliğe 20 Gün Kadar hazır OL Bir Ay dada Doğal Formuna kavuşuyor Ayrıca Ağrı kesici yapıyorlar Antibiotik veriyolar KABADAN da Merak etme Canımcıımmmm

daha bekarım dogum acısını bılmıyorum ama ole korkulacak abartılacak bı amelıyat degıl..3-4 gun yatarken ve kalkarken destek alcaksın o kadar..bende morfın bazlı agrı kesıcı vardı kullanmama gerek bıle kalmadı..agrın cok olmuyo sadece ılk 4 gun yatıp kalkmak zorluyo o kadar..

gizeml miks teşekkür ederim canlarım doğumdan beter deince ben afalladım birden doğum bana çooooook acı geldii için birdaha sancı mancı istemiorum bunuda öööle sandım ama napim elim mahkum bi görseniz aynadan kendime bakıorum arada acıncak halime gülüyorum :)biri 13 yaşında kızın göğsü gbi dieri almış başını gidiooooooo.aslında seviniorum herkesin isteipte sahip olamadığı söylemeyye cesaret edemediii şeyi ben hiç problemsiz yaptırıcam:)))çok mutluyum.şuan doktor arıyorum ama fazla bonkör olamam.daha nefes problemim var burun amelyatıda olcam önce burun dedim sonra göğüs çünkü şuan emziriyorum.5 ay kaldı bıraktırmama bu arada göğüs oranlarını doktoru felan araştırıcam siz bana baya bi cesaret verdiniz

dokuların ıyılesıyo o yusden o acık sarı renklı sıvı gelıyo..dıkıslerın kapanana kadar sporcu sutyenı kullanıyosan arada ondada gorebılırsın ssarı lekeler ama dıkıslerın kapanınca yanı yara ıyılesınce ole bı sorun yasamazzsıınn

teşekkür ederim hala akıyor ama çok az sporcu sütyeni kullanıyorum benim şimdi 2.haftam 2 hafta daha sporcu südyeni takıcam dikişlerim içten ödemlerim hala var peki bu yara ne zaman geçer kabuk bağlar sanırım biraz aceleciyim çabuk iyilişmek istiyorum

teşekkür ederim hala akıyor ama çok az sporcu sütyeni kullanıyorum benim şimdi 2.haftam 2 hafta daha sporcu südyeni takıcam dikişlerim içten ödemlerim hala var peki bu yara ne zaman geçer kabuk bağlar sanırım biraz aceleciyim çabuk iyilişmek istiyorum

benım 1 ayda tamamen kapandı..pembelıkler var ve oda 6 aya gecer..bu ayın 12sınde 4 ay olck benım..sporcunu duzenlı kullan sekıl acsından cok onemlı ama sıkı olmalı bıraz..odemlerde kalmaz 3.haftanın sonu gıbı..panık olma bu kadar ılk 1 haftayı atlatmısın gerısı kolayy...

benım 1 ayda tamamen kapandı..pembelıkler var ve oda 6 aya gecer..bu ayın 12sınde 4 ay olck benım..sporcunu duzenlı kullan sekıl acsından cok onemlı ama sıkı olmalı bıraz..odemlerde kalmaz 3.haftanın sonu gıbı..panık olma bu kadar ılk 1 haftayı atlatmısın gerısı kolayy...

sporcu sütyeni baya sıkı benim şu 2 haftayı atlatsam bende rahatlıcam sanki zaman akmıyor gibi buzamana kadar bekledim diyorum operasyon için gün saydım şimdide iyilişmek için verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptin

sporcu sütyeni baya sıkı benim şu 2 haftayı atlatsam bende rahatlıcam sanki zaman akmıyor gibi buzamana kadar bekledim diyorum operasyon için gün saydım şimdide iyilişmek için verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim içime su serptin

ıste sıkı olması sekıl alması acısından guzel benımde 111 gun suanda ben hala sporcu kullanıyorum..doktrorum 1 aydan sonra dıgerlerıne gecebılırsın dedı ama baktın dıkıslerını tahrıs edıyo kullanma dedı..ben dısarı cıktıgımda dıgerlerını kullanıyorum evdeyken sporcu oluyo uzerımde.bence sporcuyu 2 ay dıgerlerıne gecmeden kullan ben ole yaptım..tabı karar senın ama hassasıyetı ancak o zamanlara gecıyo..altı metallı olanlar o zaman oncesınde bıras rahatsız edıyo..sen bılırsın yınede benımkısı onerı sadece..

ıste sıkı olması sekıl alması acısından guzel benımde 111 gun suanda ben hala sporcu kullanıyorum..doktrorum 1 aydan sonra dıgerlerıne gecebılırsın dedı ama baktın dıkıslerını tahrıs edıyo kullanma dedı..ben dısarı cıktıgımda dıgerlerını kullanıyorum evdeyken sporcu oluyo uzerımde.bence sporcuyu 2 ay dıgerlerıne gecmeden kullan ben ole yaptım..tabı karar senın ama hassasıyetı ancak o zamanlara gecıyo..altı metallı olanlar o zaman oncesınde bıras rahatsız edıyo..sen bılırsın yınede benımkısı onerı sadece..

tabiki önerini dikkate alırım çok sağol tam yaralarım iyileşmeden cesaret edemem normal südyene dediğin gibi evde sporcu dışarı çıkınca diğerini kullanırım bu kadar acı çektik bunada dayancaz artık

damrenur senin silikoun jel mi serum dolgulu mu? kas altına mı koyuldu meme altına mı? birde doktor nereden kesi yaptı?

merhaba arkadaşlar. mentor marka jel,kas altı, kesi yeri de meme altı... çok şükür ilk günden derdim yok kendi gögüslerim gibi ve normal meme yumuşaklığın sallanıyo da :) doktorumdan çok memnunum önemli olan doktor unutmayın arkadaşlar. herkes her ameliyatı olur önemli olan işin ilmini bilen de... öyle ki doktoruma inandım ve çok samimi baba yakınlığı kadar da duyarlı ilgili canım :) çok şükür Rabbime ki ailemin haberi olmadan yaptırmıştım sorun da çıkmadı

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşım benim ameliyatın üzerinden çok geçmedi dün gibi hatırlıyorum.inanırmısın ameliyatın ertesi günü güle oynaya eve gittim hiç ağrım yoktu. Zaten doktorum Mahmut Serden aynen böyle demişti . Şu an artık benim inanılmaz güzel göğüslerim var.yalnız doktorumun her dediğini yaptım 3 hafta spora ve aşrı egzersize lütfen dikkat et.

X