• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

teşekkür ederim gizeml..bide onu alayım..
birde benim gögüslerimin ucları ve alt kısımları daha yumuşak yukarılara göre eşitlencekmi nasıl olcak?
ameliyatımı olalı 9 gün oldu doktorum 1 ayda protez yerine oturucak ucları daha güzel durucak diyo.. günler geçmediği için gözüm sürekli onlarda sizinkiler nasıldı zaman geçtikçe çokmu değişikler oluyo küçülüyomu mesela,şekli nasıl oluyo??

esıtlenecek canım zamanla..cenk bey bana 6 ay ıcınde tamamen unutacaksın yumusaması olacak vee hep senınleymıs gıbı hıssedeceksın dedı..yok canım kuculmuyo sadece sısler ınınce ılk halıne yanı amelıyattan hemen sonrakı halıne alıstıgın ıcın kucuk gelıyo..evet zaman gectıkce gusellesıyo..sen kıme yaptırdın.

DENIZ7 sana bi konuda danışmak istiyorum..
şöleki sporcu sütyenini hiç çıkartmadan takıyorum ama bu sütyen beni sıkmıyo hiç... diğer normal sütyenler gibi deği hani onarı çıkarınca bi rahatlarız ohh deriz..daha mı küçüğünü almam lazım bilemedimki ben...doktoroda sordum aynı şeyi oda dediki önemli olan sıkması değil hiç çıkartmadan takıcaksınki silikonumuz hazırladızğımız cebine iyice yerleşsin..
ama yinede takılmıyo değil kafama sen tecrübelisin yardımcı olursan sevinirim..
kötü bi markada değil markası kom m beden..gerekirse 2 ay 3 ay bile takarım ama takmışken işe yaramazsa:(

SLM zcelifff, BENİM AMELİYAT ÖNCESİ ALDIĞMI DOKTORUM SIKI OLMADIĞI İÇİN BEĞENMEDİ VE OLDUKÇA SENİN DEDİĞİNE BENZER RAHATSIZ ETMEYEN AMA SIKI BİR ÇAMAŞIR KULLANDIRDI.
BEN HATTA O KADAR ALIŞTIM Kİ YAZ DÖNEMİ GELENE KADAR HEP ONU TAKTIM . TABİ BİRDE KOLLARIMI KULLANDIĞIM BİR SPORA ERKEN BAŞLAMAM GEREKTİĞİ İÇİNDE UZUN TAKMAYI UYGUN BULDUM. AMA SENİN DOKTORNUN DEDİĞİ GİBİ DEDEĞİLDİ DOKTORUM SIKI OLMASINI İSİYORDU.

esıtlenecek canım zamanla..cenk bey bana 6 ay ıcınde tamamen unutacaksın yumusaması olacak vee hep senınleymıs gıbı hıssedeceksın dedı..yok canım kuculmuyo sadece sısler ınınce ılk halıne yanı amelıyattan hemen sonrakı halıne alıstıgın ıcın kucuk gelıyo..evet zaman gectıkce gusellesıyo..sen kıme yaptırdın.

SLM gizeme katılıyorum inan bir süre sonra eskiden nasıldı diye hatırlamaya çalışacaksın (o kadar) alışacaksın ki
ancak şunu söylemeliyim asla normal br yumuşaklıta olmayacak. meme dokunun miktarı ne kadar azsa o kadar serT oluyor. ama taş gibi değil elbet.
normal bir memeye göre sert.
sevgiler

teşekkür ederim cevaplarınız için...beklemek çok zor..ama oldum ya ameliyatı hala inanamıyorum... inş.zaman geçtikçe herşey daha güzel olucak...
gizeml dr umu sormuşsun dr ENGİN ÜSTÜNSOY ankarada oldum canım ben...

teşekkür ederim cevaplarınız için...beklemek çok zor..ama oldum ya ameliyatı hala inanamıyorum... Inş.zaman geçtikçe herşey daha güzel olucak...
Gizeml dr umu sormuşsun dr engin üstünsoy ankarada oldum canım ben...

emin ol herşey güzelolacak.
şimdiye kadar sadece 1 kişinin pişman olduğunu duydum.
Onun dışıda herkes gibi sende memnun kalacaksın.
Sevgiler

Merhaba ben de çok acı çekmiştim bir de 3 gün sonra sol göğsüm sıvı topladı onu boşalttılar ama şimdi de sol göğsümün kol yanı düz görünüyor yani sağ göğsüm gibi yuvarlak değil. Bugün 9. günüm ağrım yok artık ama bu şekil zamanla geçer mi şekil alır mı göğüs merak ediyorum lütfen yorum yazın:(

bende sinir krizi gecirdim aglıyorum 2 gündür.. gerçekten normal dogum bunun yanında hafif kalıyor.. :( ben 3.cü günümdeyim hala rahatlamadım.. yattıgıma zaman özellikle cok kötü oluyor, 1 mm kolumu hareket etsem yada derin nefes alsam gögüslerim sanki parcanlaıyor yada biri bıcaklıyor...
ayakta olunca daha iyi ama başım dönüyor, migdem bulanıyor .. :(( cünkü salak gibi dün agrıma dayanamadım cok fazla agrı kesici aldım ve bu yzdn migde agrısı da var :((

off bir an önce gecsin yaa :(( bu şişikler nezaman indi sizde?? ve dikişler nezaman biraz kapanıyor? doktorum dün actı direnleri cıkardı... gögüs ucu dan kesi yaptı bir bakiim dedim cok kötü görünüyordu..dikişler falan.. pek gelemiyorum böyle görüntülere.. nezaman düzelir sizce??

ve ben 300cc istedim doktorum bana 275cc koydu!! 80b olcakmış... sizce iyi mi??? benim icin meme dokum yoktu.. ayrıca herkes 300 cc den az taktırma diyordu. ama doktrm kendi kafasına göre koydu :(( sözde 300cc cok büyüük olmuş.. boyum 160cm 45 kiloyum... insallah kücük bulmam :( bukadar para verioz bari büyük olsun dimi :(((

Merhaba arkadaşlar 4 Eylülde bende ameliyatımı oldum. Benim kas altı ve güğüs altı kesisi ile 300cc konuldu.Gerçekten ilk üç dört gün çok ağrılı geçti kendimi hazırlamıştım ama beklediğimden fazlaydı. bugün beşinci gunüm baya rahatladım ama hareketlerim ağır hala. görüntüsü ise oldukça iyi ben doğal istemiştim ve şuan destekli sütyen takmış gibiyim .boyum 173cm kilom 57 ve ben doktoruma bırakmıştım ölçüsünü oda bence en uygununu koymuş..baya bi şişler umarım sorunsuz bişekilde sonuçlanır problem çıkmadan. darısı isteyen herkesin başına...
Birde nekadar ve nekadar zamanda yumuşuyor tecrübeli arkadaşlar bilgi veririse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

SLM KIZLAR sakin olun lütfen herşey yoluna girecek. sertlik 1. aydan sonra epey azalıyor.
ağrılar 3. günden sonra hafifliyor. dikiş izleri tamamen ne zaman geçer bilmiyorum benim 1 seneyi geçti elbette az belli ama hala belli oluyor.
ebat konusuna gelince bedenin geniş deilse büyük takıldığında ben silikonluyum diye bağırır. anlardan taşar ve hiçdoğal olmaz. büyüklük kişinin bedenine göre değişir.
drenler çıktıktan 1 gün sonra siyaha yakın bir morarma tüm göğüs etrafını saracaktır. korkmayın 1 hafta içindede o geçer. evet görüntü o zaman korkunç oluyor ama geçecek. ameliyatla ilgili bir sıkınt olmadıysa her şey 1 ay içinde hızla yoluna girecek.
hepinize geçmiş olsun hayırlı olsun. çok memnun kalacaksınız. ben yaptırmadığım yıllara pişmanım.
sevgiler:nazar:

SELAM kas altına konan daha mı doğal duruyor diye sormuşsunuz.
evet daha doğal çünkü mümkün olduğunca altta olduğu için top gibi durmuyor.
damla yada yuvarlak fark etmez sadece çok zayıflarda daha çok belli olduğuuda söylemeliyim. kilolularda hiç belli olmuyor.
sevgiler

kızlar bu kadar ağrılı bir yöntemse neden hala tercih ediyorsunuz. yeni olanlara söylüyorum :)

Selam denizcigim.Forum sayfanı gözden geçirdim,daha dogrusu geçirmeye çalıştım,çok uzun bir forum sayfası oluş gerçekten.Bende silikonlular kervanına katılmayı düşünüyorumda,senin hangi doktora,hangi şehirde ameliyat oldugunu pek anlıyamadım.Bilgilendirirsen çok sevinirim.Aradan 1 sene geçti sanırım.Gerçekten tavsiye ediyormusun bu ameliyatı.Çünkü bende gögüslerimin şeklinden pek menmun degilim.Doktor araştırıyorum.2 gün önce dilek avşara muayene oldum.Çok fazla elektrik alamadım doktordan.Doktor araştırıyorum.Bende 2 çocuk emzirdim,gögüslerimin üst kısmında boşalma oldu,yazın bikini giyince başkalarının memişlerini görünce keyfim kaçıyor,Eşimin yanında rahat edemiyorum.Düşün artık..Bana gerçekten bu ameliyatı ol,hiç bekleme,buna deger diye tavsiyede bulunurmusun.Sizin fikirleriniz benim için çok önemli.Bide senin ameliyat kesin nerden yapıldı,kas altıydı sanırım,kaç cc koyuldu...şimdiki durumları nasıl..yardım edin lütfen...çıldıracagımeyvahedigeldismile

Selam denizcigim.Forum sayfanı gözden geçirdim,daha dogrusu geçirmeye çalıştım,çok uzun bir forum sayfası oluş gerçekten.Bende silikonlular kervanına katılmayı düşünüyorumda,senin hangi doktora,hangi şehirde ameliyat oldugunu pek anlıyamadım.Bilgilendirirsen çok sevinirim.Aradan 1 sene geçti sanırım.Gerçekten tavsiye ediyormusun bu ameliyatı.Çünkü bende gögüslerimin şeklinden pek menmun degilim.Doktor araştırıyorum.2 gün önce dilek avşara muayene oldum.Çok fazla elektrik alamadım doktordan.Doktor araştırıyorum.Bende 2 çocuk emzirdim,gögüslerimin üst kısmında boşalma oldu,yazın bikini giyince başkalarının memişlerini görünce keyfim kaçıyor,Eşimin yanında rahat edemiyorum.Düşün artık..Bana gerçekten bu ameliyatı ol,hiç bekleme,buna deger diye tavsiyede bulunurmusun.Sizin fikirleriniz benim için çok önemli.Bide senin ameliyat kesin nerden yapıldı,kas altıydı sanırım,kaç cc koyuldu...şimdiki durumları nasıl..yardım edin lütfen...çıldıracagımeyvahedigeldismile

benım arkadsın kılo vermeden doleyı ustlerde bosalma ve sarkma oldu ve 350 cc koydurdu gayette guzel oldu ...bence beklemeden yaptır ve kendıne guvenı gelıyo ınsanın..bendede 375 e 350 cc hıgh profıl yuvarlak var ve ııkıde yaptırmısım..4 gun destek alarak yatıp kalkıyosun onun dısında hıc bı zorlugu yok ve 2. haftadan sonra sankı hep senınlermıs gıbı oluyo..ıstanbuldasın ve ben sna nacı celık ı tavsıye ederım cunku benım doktorum onun ogrencısı ve kendını cok gelıstırmıs bırı..ızmırde olsaydın kendı doktorumu onerırdım...yınede kararı sen vereceksın ... bol sans..

bende sinir krizi gecirdim aglıyorum 2 gündür.. gerçekten normal dogum bunun yanında hafif kalıyor.. :( ben 3.cü günümdeyim hala rahatlamadım.. yattıgıma zaman özellikle cok kötü oluyor, 1 mm kolumu hareket etsem yada derin nefes alsam gögüslerim sanki parcanlaıyor yada biri bıcaklıyor...
ayakta olunca daha iyi ama başım dönüyor, migdem bulanıyor .. :(( cünkü salak gibi dün agrıma dayanamadım cok fazla agrı kesici aldım ve bu yzdn migde agrısı da var :((

off bir an önce gecsin yaa :(( bu şişikler nezaman indi sizde?? ve dikişler nezaman biraz kapanıyor? doktorum dün actı direnleri cıkardı... gögüs ucu dan kesi yaptı bir bakiim dedim cok kötü görünüyordu..dikişler falan.. pek gelemiyorum böyle görüntülere.. nezaman düzelir sizce??

ve ben 300cc istedim doktorum bana 275cc koydu!! 80b olcakmış... sizce iyi mi??? benim icin meme dokum yoktu.. ayrıca herkes 300 cc den az taktırma diyordu. ama doktrm kendi kafasına göre koydu :(( sözde 300cc cok büyüük olmuş.. boyum 160cm 45 kiloyum... insallah kücük bulmam :( bukadar para verioz bari büyük olsun dimi :(((
keşke parasıyla olsa ıste ama öyle olmuyormus. yasayarak anladım. bana da doktorum ohooo boyun baya uzun omuzların cok genıs 345 rahat olur dıyodu. amelıyattan cıktıgımda şok oldum.bunlar kac cc yaaa dedım üzülerek. Ee o kadar zorlamaya anca 300 gırdı bu bıle zor gırdı meme dokun hıc yokmuş derın çok gerıldı falan dedı. 2.yi düşünüyorum ama evlenip çocuk doğurunca anca cesaaret ederim :(

benım arkadsın kılo vermeden doleyı ustlerde bosalma ve sarkma oldu ve 350 cc koydurdu gayette guzel oldu ...bence beklemeden yaptır ve kendıne guvenı gelıyo ınsanın..bendede 375 e 350 cc hıgh profıl yuvarlak var ve ııkıde yaptırmısım..4 gun destek alarak yatıp kalkıyosun onun dısında hıc bı zorlugu yok ve 2. haftadan sonra sankı hep senınlermıs gıbı oluyo..ıstanbuldasın ve ben sna nacı celık ı tavsıye ederım cunku benım doktorum onun ogrencısı ve kendını cok gelıstırmıs bırı..ızmırde olsaydın kendı doktorumu onerırdım...yınede kararı sen vereceksın ... bol sans..

Tşk.Gizeml.salı günü Barış Çakırla randevum var,ama naci çelik e de muayene olucam,onun hakkındada olumlu şeyler okudum.Araştırmadan ameliyat olmiycam.Doktorumu iyi seçmeliyim,ama yinede şans işi.İst.avrupa yakasında oturuyorum ,muayenehanesi anadolu yakasındaymış ama olsun,gidicem.Bide bugün ögrendim,devlet ve üniversite hastanelerindede estetik ameliyat yapılıyormuş,sanırım maliyet olarak daha uygun olur,ama nasıl olur bilemiyorum tabi,yinede tanıdık bir profesör veya iyi bir doktor araştırıp bulmak lazım.Bakalım araştırıcam.Bu konuda bir bilgin varmı senin.Sen hangi doktora olmuştun ne kadar tutu ameliyatın..??

Gizeml,senden resin istesem gönderebilirmisin acaba,sakıncası yoksa tabi.Ameliyat sonrasını çok merak ediyorum,en önemli şey dogal durması tabi. xxxxx xxxxxxxxxx sabırsızlıkla bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

Tşk.Gizeml.salı günü Barış Çakırla randevum var,ama naci çelik e de muayene olucam,onun hakkındada olumlu şeyler okudum.Araştırmadan ameliyat olmiycam.Doktorumu iyi seçmeliyim,ama yinede şans işi.İst.avrupa yakasında oturuyorum ,muayenehanesi anadolu yakasındaymış ama olsun,gidicem.Bide bugün ögrendim,devlet ve üniversite hastanelerindede estetik ameliyat yapılıyormuş,sanırım maliyet olarak daha uygun olur,ama nasıl olur bilemiyorum tabi,yinede tanıdık bir profesör veya iyi bir doktor araştırıp bulmak lazım.Bakalım araştırıcam.Bu konuda bir bilgin varmı senin.Sen hangi doktora olmuştun ne kadar tutu ameliyatın..??

ben ızmırde cenk tokata amelıyat oldum..bence doktorun prof olup olmamasına bakma yanılırsın..benım doktorum op.dr ama deneyımı fazla ve kendını gelıstırmıs bırı..aydında bı docent var plastıkcerrah ve adam hastasıyla mahkemelık sanırım yanlıs dıkıs attı ve kolunda problem kalmıs hastasının bunu nerden bılıyorum arkadasım hastanın avukatı..ben damla protez sevmıyorum..ustten bı dolgunluk vermıyo kı ben alttakı dolgunlugu napayım..ben sana resımlerımı atacam ve gayet dogal duruyolar ve bılmeyende kesınlıkle anlamaz..genelde yuvarlak protez yapay durur yada tam gogus seklıne benzemez gorusu var ama yanlıs kı benım doktorumda yuvarlaktan yanaydı cok ısteyen hastalarına damla yapıyo..bende 375 cc sag 350 cc hıgh profıl yuvarlak var ve doktorum buyuk protezden kacınmıyo benım ıstedıgımde buydu zaten cunku uzun boylu genıs omuzluyum o yusden 300 cc falan benı doyurmazdıı..ben cenk beyı doktor sıtesınden buldum ve gıttım gorustum hatta gorustugum ılk doktordu ve cok guven verdı amelıyat gununu ayarladık ve oldum amelıyatımmı ve hıc bı srunla karsılasmadım..bıde en onemlısı amelıyatı yaptım paramı aldım gule gule demıyo ve sonrasındada cok ılgılı ..duzenlı olarakta kontrole gıdıyorum..ben cok memnunum ızmır ımkanın varsa tavsıye ederım yoksada nacii beyde cok ıyı bır cerrah..

Evet gizemli.Cenk tokatı araştırdım şimdi,gerçektende iyi bir doktora benziyor,şanslışın diyorum,başka ne diyimki.İzmir uzak yaa...Vavvvvvvvvvvvvvv resimlerini şimdi aldım...muhteşem görünüyorlar.delikafadulden Gerçekten güle güle kullan canım benim.evet gayet dogallar,hiçte yuvarlak protez gibi durmuyor.Benimde ust kısımda zaten boşluk var,damla koyulursa yine çok dolmiyacak üst kısımları altta doluluk var zaten.Ay canım benim ya çok teşekkür ederim.Buradaki doktorlarla konuşiyim yinede.Eşimlede konuşurum,fiyat farkıda olursa neden izmirde yaptırmiyimki,senin maliyet ne kadar tutmuştu canım?

Büyüklüğüde gayet iyi,dikişleri görünce içim sızlıyor ama.İnşallah biran önce iyileşirsin.Ne kadar oldu ameliyat olalı.dikiş yerlerin kötü duruyor.Tekrar geçmiş olsun....Çok heyecanlandım bak şimdikaydirigubbakcemile3

Back
X