DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

deniz kime oldun ameliyatı? 3000 bayağı iyi bir fiyat 5000 den aşşağı yapmıo kimse büyütme amlytı..:KK37:

48 saat once ameliyat oldum.. 85b oldu goguslerim. 375cc taktilar yuvarlak high profil..
Mutlu muyum.. Hayir,cunku kucuk oldu..
Ama doktorun hatasi yok (nebil bozdogan) 400 cc denemis,kafesim dar oldugu icin tasmis 400 cc ( kuzenim ameliyata girmisti,fotograf cekmis.gordum tasmis yani.. ) Ama su an olan 375 de kucuk.. Kasalti.meme alti kesisi yapildi. Oyle birseyler iste..
85b sisiklerle olan hali..
Sisikler inince ne kalacak geriye bilmiyorum.
Benim aldigim yerde sadece kom marka sporcu sutyeni vardi 43lira verdik. Aman,tavsiye etmiyorum.. Bilin yani pesin pesin..
Sorusu olan msj atsin..
Konulari takip edemiyorum.
Cvp verip yardimci olmayi isterim.
Ya da mail atin arkadaslar bana en normali bu.. 7/24 maillere cvp atabiliyorum
xxxxxxxxxxxAnladiniz siz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada 3750 liraya oldum ameliyati ve nebil bozdogan sahane bi adam.
Gogus ucu hislerimi kaybetmedim!! :)
Sadece bekledigimden kucuk oldu bu da kafesimle alakali doktorluk bir durum yok..

hayırlı olsun canım:) yanı benı 375 cc doyurdu da sana nasıl kucuk geldı anlamadım kı ben sana gore yapılıyım ama merak ettım valla resım atabılıyomusun varsa gonderebılırmısın..

valla canım ya 375 nasıl küçük oldu ki doktor bana da omuzlarım dar olduğu için 290 yada 300 dedi küçük mü şimdi bu ölçü yaptırsam da sizinkiler yanında minick mi kalack yine :63:

375 küçük mü:KK53: Ben ki boylu posluyum 345 için gayet iyi diyorum.. Hatta şu an ödemlerim var onlar inse daha iyi olacak..:KK68:

Arkadaslar,aynaya her bakisimda kucuk olmus diyorum.
Msj atamiyorum ama bana msjla mail adresinizi yollarsaniz size oncesi-sonrasi fotograflarini atarim.
Dun sporxu sutyenine gectim 85b..
Siz dusunun yani buyuk mu kucuk mu??
Boyum 180,kilom 62...
Sizin boyunuz posunuz ne bilemem ama bana kucuk oldu ve benim dokum yoktu..
70 sungerli bile bostu oyle soyleyim hanimlar..
Ve sunu da unutmayin 85b oldu ama sislerim indikten sonra kuculecek bu gogus..
Ayrica 85 olunca normal gogsu 85 olanlar gibi de olmayacak.. Yani gogsunuz sisiyor.. Hepsi bu. 85'lik bir gogus eklenmiyor size.. Oyle aman aman gogusler hayal etmeyin bu ancak dokunuz varsa mumkun..
Benim yoktu ve 375'te bile olmadi..
Yine de ameliyattan ne beklediginiz onemli.
Ben burada olumsuz yazilari okur ama umursamazdim kafama koymustum ama bence siz samimiyetime guvenerek dikkate alin ve iyi karar verin..
Yine de ustune basarak ankara'da olacaksaniz gogus konusunda nebil bozdogan'i oneririm benim kafesim musade etmedigi icin buyuk olmadi.. Hele de dokunuz varsa sizde harikalar yaratabilecek potansiyelde bir doktor..

Arkadaslar ozelden msj geliyor hepsine cvp vermek istiyorum ama benim msj hakkim yok bu yuzden yagmur180 nickli kullaniciya buradan cvp vermek durumundayim..
Bana dedigim gibi 375 takildi ve kucuk geldi.. Boy ve kilodan dolayi.. Senin ne istedigini bilmiyorum ama gogus kafesin de musade ederse 375 ve ustunu oneririm.
Diyeceksinki "375 kucuk diyorsun ama tavsiye ediyorsun." Cunku sen 375'i normal de bulabilirsin..
85a..ya da 80b'ye denk geliyor yuvarlak high profil mentor marka 375cc..
Ben burada anlatildigi gibi dayanilmaz acilar cekmedim.
Hos benim hemsirem cok iyiydi yarimsaatte bir geldi agrim baslamadan agri kesici yapti,seruma ilaclar karistirdi..ilgilendi..sonda fln takilmadi ve surgu de kullanmadim ilk andan beri tuvalete lkendim ciktim..

Korkma derim yine de cekecegin aci senin agri esiginle de alakali bunu da belirtirim..
Elim ayagim titriyordu konsantre olamiyordum hic narkozdan once.damaryolu acilirken bakmadim o arada narkozu da vermisler "basin donuyor mu?" Diye sorduklarini hatirliyorum tavandaki isiklara bakip "belki biraz" dedim ve uyudum. Hersey 3sn'de oldu.. Merak etme o konuda.. Uyandigimda bazilari gibi sicrayarak uyanmadim.. Sadece cok usuyordum.. Ve ayaga kalktim,tekerlekli sandalyeye oturdum. Midem bulaniyordu,odaya cikarttilar..yattim..hepsi bu..

Bilmiyorum.. Kisacasi tavsiyem 375'ten asagisini dusunme..
Ve yuvarlak taktirma. Damla taktir(mumkunse) ben pismanim.
Son diyecegim bu cnm..

altın hocam ben devlet hastanesinde yaptırcam malum yeni atandım 1.5 ay oldu hemen para biriktiremem doktoruma güveniyorum inşallah umduğum gibi çıkar.sen nasıl biriktirdin parayı bi kere daha sormuştum sana kaç yıllık öğretmensin?

altın hocam ben devlet hastanesinde yaptırcam malum yeni atandım 1.5 ay oldu hemen para biriktiremem doktoruma güveniyorum inşallah umduğum gibi çıkar.sen nasıl biriktirdin parayı bi kere daha sormuştum sana kaç yıllık öğretmensin?

canım ben 2 yıllık öğretmenim. yazın evlenince eşimin sayesinde biriktirdim paramın bi kısmını. avans falan çektim. zar zor toparladım parayı. inşallah bi sıkıntı yaşamam. 5 kuruş param yok başka :KK43:((

İnşallah hocam ya Allah bugünlerimizi aratmasın cesaret edip böyle bişiye kalkıştık .bende evlenmeden önce ameliyat olmak istediğim için hemn toparlayamayacağım parayı o yüzden devlet hastanesini tercih edicem bakalım

inşallah hocam ya allah bugünlerimizi aratmasın cesaret edip böyle bişiye kalkıştık .bende evlenmeden önce ameliyat olmak istediğim için hemn toparlayamayacağım parayı o yüzden devlet hastanesini tercih edicem bakalım

sen kesin şubatta yaptırıyor musun. Görüştün mü doktor ile?

ruyanın goguslerını ben gordum bence cook guzel olmus..ılk baslarda tam oturmadıgı ıcın bıseye benzemıyo ve degmedı dıye dusunuyosun ama seklını alınca cok farklılasıyo..benım ılk yaptırdıgım gunku halıyle sımdıkı halı arasında cok buyuk fark var ılk zamanlar fuze gıbı sıvrıılerdı ama suan selını aldılar tam olarak..
ruyanın goguslerıde cok guzel oldu ama beklentıler daha fazla oldugu ıcın kucuk geldı ona ama tam ıdeal bır gogus yapmıs doktoru..

X