• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

meraba esme2 bugun 5.gunum ve gayet iyim :) sadece kollarimi pek kullanamiyorum.. benim 167 boyum ve kilom da 55, 275 high profile konuldu...ama su anda sekilleri bi tuhaf, yani ayni durmuyolar ama galiba daha alisma surecidir..sana da cok gecmis olsun bu arada tatlim..sana kac cc konuldu..umarim hersey yolundadir senin icin de :)

ceyceyceycey nebil bey jel dolgulu silikon mu koydu, serum dolgulu mu? koltuk altından girdi değil mi?

10 gün önce daamla şeklinde 260cc kas üstü silikon taktırdım.henüz bandajlı.benim 60 kgma yakın kilo vermemden dolayı deri fazlalığı vardı onlar da toparlandı.oyüzden göğüs başı çıkarıldı aşağı doğru da J şeklinde bir izle yapılmş op.suan birinin altı mor baya diğeri ise şiş ama zamanla oturacakmış silikonlar yerine inş güzel olurlar bilmiyorumkismile
9 eylül üni hastanesinde doç dr adnan menderes op.u gerçekleştirdi.
fiyatını bilemiyorum çünkü bacak içi germe+üst bacak ve alt baldıra liposaksın+göğüs germe ve silikon+kol germe ameliyatlarını aynı anda oldum.600 özel oda masrafı da içinde toplam 7000tl ödedim. boshayallersmile

bence agrıların olup olmamasında doktorun tecrubesı cookk onemlii.benımde ustten bıras kas altında daha dogal dursun dıyee dıgerı kasustunde..bıde benımde hıc meme dokum yoktu kasustu yaptı doktorum bana kı 375 e 350 kullandı..meme dokusu olmayınca kasaltı oluyo dıosunuz sasırıyorum...bence kasaltını daha dogal dursun dıye yapılardır ama baslangıcını kasaltına koyup gerısı ustte kalsada dogal sonucu verıyo..benım oyle kı gayet dogal duruyo..doktor tecrubelıyse cok oynamıyo o zmanda agrın az oluyo..benım bı kısmı kasaltında agrım cok olmadı sadece yatarken ve kalkarken acı hıssettım..gerısı gayet normal kı 4 gun ıcınde normale dondum...
kolay gelsın yaptıracakarkadaslara ama korkmayın yaa ben sınuzıt amelıytaı oldum..burnu acmadan damardan gırdı ve basıt gıbı gozukuyo ama degıl..meme buyutme hıc bısey gıbı geldı bana agrısı daha az....

bence agrıların olup olmamasında doktorun tecrubesı cookk onemlii.benımde ustten bıras kas altında daha dogal dursun dıyee dıgerı kasustunde..bıde benımde hıc meme dokum yoktu kasustu yaptı doktorum bana kı 375 e 350 kullandı..meme dokusu olmayınca kasaltı oluyo dıosunuz sasırıyorum...bence kasaltını daha dogal dursun dıye yapılardır ama baslangıcını kasaltına koyup gerısı ustte kalsada dogal sonucu verıyo..benım oyle kı gayet dogal duruyo..doktor tecrubelıyse cok oynamıyo o zmanda agrın az oluyo..benım bı kısmı kasaltında agrım cok olmadı sadece yatarken ve kalkarken acı hıssettım..gerısı gayet normal kı 4 gun ıcınde normale dondum...
kolay gelsın yaptıracakarkadaslara ama korkmayın yaa ben sınuzıt amelıytaı oldum..burnu acmadan damardan gırdı ve basıt gıbı gozukuyo ama degıl..meme buyutme hıc bısey gıbı geldı bana agrısı daha az....
bence de gizeml cim gayet doğal olmuşlar :nazar: ;)) görmesem o ne ya kocaman olmuştur derim ama 10 puan..bunlar gün geçtikçe güzelleşti doğallaştı gizemcim ya bir foto çektirsem ilk işim sana atıp yorumunu almak olacak öptüm

tesekkur ederım kopycım..emınım senınkılerde superdır..dımı cok abartı degıllerr..evet canım gun gectıkce dahada guzellesıyolar..dort gozle beklıyorum resımlerını en kısa zamanda..zaten cok guzelsın sılıkonlarlada bomba gibi olmussundurr..bende optum canım

slm arkadaşlar önce doktorum ahmet aslan
socialbutterfly, ameliyat hatası elbette sıkıntılı ancak sonrasında başta kendi öz güvenin olmak üzere ilişki konusuda tartışılmaz ve e memnuniyeti de harika.

ayrıca kas üst olması evet daha ağrısızmış. benim kas altı hem meme dokusu olmadığından hemde daha doğal duruyormuş.

benim 1 sene oldu kullanım olarak sanki hep benimlerdi diyebilirim. ayrıca ihtiyacı çok olmayan arkadşların uğraşamamam doğallıktan yanayım demeleri normal. bizi ancak gerçekten hiç meme okusu olmayanlar anlar. bizimde bu forumda iletişim içinde olduğumuz arkadaşlar onlar.
sevgiler

ay lanet olsun bana hala daha yaptırmadım koca yaz bitti de!!uzun zamandır girmiyordum nete tatildeyim bi bakayım dedim yeni yeni yaptırmış insanlar gördüm çook sevindim onlar adına geçmiş olsun arkadaşlarr!!

o değilde ben yeni sezona yine aynı göğüslerle gircem galiba:gitme:

cık ben yine araştırmadan gidicem son dk ilk bulduğum doktora yaptırıcam galiba eylülde de olmazsa önümüzdeki yaza zaten..
İZMİRDE YADA BODRUMDA TECRÜBE ETTİĞİNİZ MEMNUN KALDIĞINIZ DOKTORLAR VAR İSE DİKKATE ALIRIM ARKADAŞLAR!!
keyifli günler..

çok zor bir karardı ama çok şükür başardım galiba...
17 ağustos 2010 salı günü oldum ameliyatımı..325cc yuvarlak ve kas altı..
ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil..
biraz sabır...5-6 gün devam edicekmiş sanırım bu ağrı..1 ay sporcu sütyenini kulanmam gerekecekmiş...
ameliyatımı ankarada dr ENGİN ÜSTÜNSOYA oldum...düşünenlere kesinlikle şiddetle tavsiye ederimm çok sakin ve muhteşem bir doktor..

Son düzenleme:
biraz sabır...5-6 gün devam edicekmiş sanırım bu ağrı..1 ay sporcu sütyenini kulanmam gerekecekmiş...
ameliyatımı ankarada dr ENGİN ÜSTÜNSOYA oldum...düşünenlere kesinlikle şiddetle tavsiye ederimm çok sakin ve muhteşem bir doktor..

Çok geçmiş olsun inşallah ağrılarında en kısa zamanda geçer. Yeni memişlerinle mutlu mesut olursun canım

cık ben yine araştırmadan gidicem son dk ilk bulduğum doktora yaptırıcam galiba eylülde de olmazsa önümüzdeki yaza zaten..
İZMİRDE YADA BODRUMDA TECRÜBE ETTİĞİNİZ MEMNUN KALDIĞINIZ DOKTORLAR VAR İSE DİKKATE ALIRIM ARKADAŞLAR!!
keyifli günler..

izmir cenk tokatı tavsıye ederım..hem elı cok hafıf hemde cok ılgılı bır dokttor..laktu ve 35özge35 de cenk beye amelıyat oldu onlarda cok memnun hem amelıyatın sonucundan hemde cenk beyın ılgısınden..özel gazinin de doktoru aynı zamanda ve kalıtelı bır ekıple calısıyo..hastane personelı cok ılgılı..ben memnunum tavsıye ederım..tabıkı son kararı sen verceksın...bol sans

hayırlı olsun geçmiş olsun zaten en sıkıntılı günlerin geçmiş artık her geçen gün hızla normale döneceksin.
çok ilginç ama 3. hafta inanılmaz iyi oluyorsun. en güzel zamanda olmuşsun seneye yaza kadar rahaaat rahat bikini seçebilirsin:dance:
sevgiler

hayırlı olsun geçmiş olsun zaten en sıkıntılı günlerin geçmiş artık her geçen gün hızla normale döneceksin.
çok ilginç ama 3. hafta inanılmaz iyi oluyorsun. en güzel zamanda olmuşsun seneye yaza kadar rahaaat rahat bikini seçebilirsin:dance:
sevgiler

çokk teşekkür ederim...sizinde sölediğiniz gibi en zor kısımlarını atlattım..ve her gün bir önceki günden daha iyi oluyorum çok şükür..ama ilk gün naptım ben dedim değermiydi bütün bunlara, hep öle kalcam sandım çok ağladım...ama şimdi çok mutluyum çok hemde... 2.haftama girmek üzereyim...
yalnız ben bir an önce normal sütyen takmak istiyorum nasıl duracaklarını çok merak ediyorum..kıyafetlerimi denemek istiyorum...bide olan arkadaşlar diyolarki her geçen gün dahada güzelleşiyolar..bundan dahada güzeli nasıl olur acaba zemuszemus
olan herkese geçmiş olsun..olmak isteyenlerede bir an önce yaptırmalarını tavsiye edebilirim...

çokk teşekkür ederim...sizinde sölediğiniz gibi en zor kısımlarını atlattım..ve her gün bir önceki günden daha iyi oluyorum çok şükür..ama ilk gün naptım ben dedim değermiydi bütün bunlara, hep öle kalcam sandım çok ağladım...ama şimdi çok mutluyum çok hemde... 2.haftama girmek üzereyim...
yalnız ben bir an önce normal sütyen takmak istiyorum nasıl duracaklarını çok merak ediyorum..kıyafetlerimi denemek istiyorum...bide olan arkadaşlar diyolarki her geçen gün dahada güzelleşiyolar..bundan dahada güzeli nasıl olur acaba zemuszemus
olan herkese geçmiş olsun..olmak isteyenlerede bir an önce yaptırmalarını tavsiye edebilirim...

slm mutlu olmana sevindim.
normal sütyen konusuda acele etmemeni tavsiye ederim. çünkü protezin tam yerinde abitlenmesi için br süre sıkı durması gerekiyormuş. (kayma olmaması adına)
her geçen gün evet dahada doğallaşıyor. benim bir sen oldu şu an tamamen doğğal diyebilirim. sadece çok az iz var.
sevgiler

DENIZ7 sana bi konuda danışmak istiyorum..
şöleki sporcu sütyenini hiç çıkartmadan takıyorum ama bu sütyen beni sıkmıyo hiç... diğer normal sütyenler gibi deği hani onarı çıkarınca bi rahatlarız ohh deriz..daha mı küçüğünü almam lazım bilemedimki ben...doktoroda sordum aynı şeyi oda dediki önemli olan sıkması değil hiç çıkartmadan takıcaksınki silikonumuz hazırladızğımız cebine iyice yerleşsin..
ama yinede takılmıyo değil kafama sen tecrübelisin yardımcı olursan sevinirim..
kötü bi markada değil markası kom m beden..gerekirse 2 ay 3 ay bile takarım ama takmışken işe yaramazsa:(

Son düzenleme:
DENIZ7 sana bi konuda danışmak istiyorum..
şöleki sporcu sütyenini hiç çıkartmadan takıyorum ama bu sütyen beni sıkmıyo hiç... diğer normal sütyenler gibi deği hani onarı çıkarınca bi rahatlarız ohh deriz..daha mı küçüğünü almam lazım bilemedimki ben...doktoroda sordum aynı şeyi oda dediki önemli olan sıkması değil hiç çıkartmadan takıcaksınki silikonumuz hazırladızğımız cebine iyice yerleşsin..
ama yinede takılmıyo değil kafama sen tecrübelisin yardımcı olursan sevinirim..
kötü bi markada değil markası kom m beden..gerekirse 2 ay 3 ay bile takarım ama takmışken işe yaramazsa:(

nbb kullanabılrsın..benım doktorum cok begnedı toparlaması gayet gusel ve sıkı tutuyoo..fıyatıda uygun loyadan aldım ben..ıstersen bırde ona bak.

teşekkür ederim gizeml..bide onu alayım..
birde benim gögüslerimin ucları ve alt kısımları daha yumuşak yukarılara göre eşitlencekmi nasıl olcak?
ameliyatımı olalı 9 gün oldu doktorum 1 ayda protez yerine oturucak ucları daha güzel durucak diyo.. günler geçmediği için gözüm sürekli onlarda sizinkiler nasıldı zaman geçtikçe çokmu değişikler oluyo küçülüyomu mesela,şekli nasıl oluyo??

Back
X