• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

meraba kiwi.. ben buyuk ihtimalle 10 nisanda olucam. Nebil bey koltukaltindan kesi yapip, cohesive jel protez koyucak (yani bisey delse de akip vucuda dagilmayan silikonlardan).. gorusmeye gittim ama muayene olmadim, ayin 7si gibi muayene ederiz dedi asistani sonra da haftasonu ameliyat olursun..cok rahatlar ama tabi ben telasliyim.. ama sonra 3 gunde ben nasil kan tahlili yaparim, buyuklugune nasil karar veririm vs.gibi komik sorularima bile mantikliymiscasina cevap verdi..ee tecrubeliler, haliyle hergun benim gibi hastalari oluyor, hergun ameliyata giriyolar vs.. benimse bu ilk olucak

oh oh şimdiden hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
sevgiler

slm canım öncelikle hayırlı olsun.
şu an mutlaka şiştir zamanla daha yumuşakdoğala yakın olur. tabi sende benim gibi zayıf ve küçük göğüslü olduğun için diğerlerine göre dezavantajlısın.
göğüs dokusu fazla olanların daha yumuşak ve doğal oluyor.
ama emin ol pişman olmayacaksın.
benim şu anda doğala göre daha sert ama bilmeyenin anlamasına imkan yok. kusursuz olduğu için anlayabilirler.
ben çok memnunum kullanım konusunda şu anda hiç bir sorun yok. hatta 6 ayı geçti yaptırdığımı unutuyorum bile. ebat konusuna gelince ben sporla uğraşan biri olarak sadece bedenime göre normal olmasını istemiştim -büyük istememitim ve istediğim ebattalar. sende zayıfmışsın sanırım seninde beklentin çok büyük değilse seni mutlu edecektir. haberlerini beklerim sevgiler

cevabın için çok teşekkür ederim,ben de sporla uğraşıyorum 1,50 boyum yani kısayım ama nedense gözüme küçük görünmeleri moralimi bozuyo en çokda zamanla yani yumuşadıkça iç çamaşırmında desteğiyle yakın durucaklarmı bunu merak ediyorum.Ayrıca bugün doktora gittim sol göğsüm sağa göre daha sertti,ve az da olsa kapsüllenme olduğunu söyledi doktor üzerine yatmamı ve protezi aşşa itittirecek şekilde masaj yapmam gerektiğini,şimdi çok korkuyorum tekrar ameliyat masasına yatmak istemiyorum sende böyle bi sorun oldumu veya olan arkadaşlar lütfen benle gelişmeleri paylaşabilir mi ameliyatı olalı 1 ay oldu.

merhaba lara ve deniz ben size özelden mesaj atmak istiorum ama nasıl atacağımı bulamadım bi türlü söylerseniz eğer sevinirim

cevabın için çok teşekkür ederim,ben de sporla uğraşıyorum 1,50 boyum yani kısayım ama nedense gözüme küçük görünmeleri moralimi bozuyo en çokda zamanla yani yumuşadıkça iç çamaşırmında desteğiyle yakın durucaklarmı bunu merak ediyorum.Ayrıca bugün doktora gittim sol göğsüm sağa göre daha sertti,ve az da olsa kapsüllenme olduğunu söyledi doktor üzerine yatmamı ve protezi aşşa itittirecek şekilde masaj yapmam gerektiğini,şimdi çok korkuyorum tekrar ameliyat masasına yatmak istemiyorum sende böyle bi sorun oldumu veya olan arkadaşlar lütfen benle gelişmeleri paylaşabilir mi ameliyatı olalı 1 ay oldu.

slm bende 1. ayda spora aşladığım için 1cm kadar yukarıda duruyorlar.
banada aşağı doğru masaj önerdi. ama benim için sorun değil hiç belli olmuyor.
sadece ciddi şekil bozukluklarında ameliyatla düzeltmeye gidiyorlar.
birde daha 1 ay olmuş bu kadar tedirgin olma bence sorun olmayacaktır.
sevgiler

merhaba lara ve deniz ben size özelden mesaj atmak istiorum ama nasıl atacağımı bulamadım bi türlü söylerseniz eğer sevinirim

slm benim yazdığım mesajdaki adımın üzerine sol tıkla 'özel mesaj yolla' çıkıyor.
oradan yollayabilirsin.
sevgiler

Merhabalar arkadaşlar.Bomba gibi haberlerim var.Bugün sabah kalktığımda cesaretimi topladım ve muayene için randevu aldım.Gittiğim doktor çok tatlı bir bayandı.Kaslarımı sıktığımdaki şekil bozukluğunu gördüğünde problemin kaslarımın çok hızlı iyileşmesinden kaynaklandığını söyledi ayrıca protezin ele gelmesininde çok önemli olmadığını anlattı.Ben dr.un 2. bir ameliyat önereceğini düşünürken bana 2. ameliyata gerek olmadığını bunları çok fazla önemsemememi söyledi.Bi nebze de olsa rahatlamış durumdayım artık.Ayrıca göğüslerimin çok güzel göründüğünü söyleyince çok mutlu oldum. Göğsümün 1.5 ay olmasına rağmen çok yumuşamış olduğunu söyledi ama bu olumlu bir durum mu onu tam anlayamadım.Konu değişince sormayı da unuttum.Yanlız şöyle bir problem var.Tüm yaşadığım bu sorunlar kapsüle yatkınlığın göstergesi de olabilir dedi.Ama şu anda böyle bir durum olmadığını bol bol masaj yapmam gerektiğini söyledi.Kızlar umarım kapsül oluşmaz.Lütfen benim için dua edin.Bu kapsül mevzuuna rağmen dr.a gitmem beni çok rahatlattı.Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum.En azından şu anda 2. ameliyata gerek yok.Görüşmek üzere kızlar.Hepinize bol masajlı kapsülsüz günler.

merabalar maviş ben göğüs büyme ameliyatı olmak için bayan cerrah araştırıorumda sen bayan doktordan bahsetmişsin adını falan yazaabilirmisin kim bu doktor.şimdiden teşekkürler...

slm bende 1. ayda spora aşladığım için 1cm kadar yukarıda duruyorlar.
banada aşağı doğru masaj önerdi. ama benim için sorun değil hiç belli olmuyor.
sadece ciddi şekil bozukluklarında ameliyatla düzeltmeye gidiyorlar.
birde daha 1 ay olmuş bu kadar tedirgin olma bence sorun olmayacaktır.
sevgiler

teşekkürler Deniz ne bileyim ister istemez tedirgfin oldum peki göğüslerin sütyenle falan birleşik duruyolar mı?:utangac::utangac:

teşekkürler Deniz ne bileyim ister istemez tedirgfin oldum peki göğüslerin sütyenle falan birleşik duruyolar mı?:utangac::utangac:

canım şu hallerinden öyle mutluyum ki yıllardır çektiğim destekli sıkıntısından sonra şimdi mümkün olduğunca kullanmıyorum.
ama kullandığımda emin ol çok hoş oluyorzemuszemus
sevgiler

DENIZ7 canım senin ameliyat olalı epey zaman oldu. dikiş izlerin de ilk güne rağmen bayagı bir farkla değişiklik yani silikleşme oldu mu? benim 1,5 ay oldu kırmızı gibi görünüyo düğünüme de az kaldı korkuyorum aslında tamamen kaybolmaz ama biraz da olsa hafifler mi

DENIZ7 canım senin ameliyat olalı epey zaman oldu. dikiş izlerin de ilk güne rağmen bayagı bir farkla değişiklik yani silikleşme oldu mu? benim 1,5 ay oldu kırmızı gibi görünüyo düğünüme de az kaldı korkuyorum aslında tamamen kaybolmaz ama biraz da olsa hafifler mi

SLM ben geçen sene göğüsden kitle aldırmıştım şu anda tam yerini gösteremem görünmüyor. oda ilk zamanlar kırmızıydı ve senesine kayboldu.
şimdiki operasyondan 6 ay geçti kırmızı değil koyu ten rengi bir çizgi halinde ama bununda diğeri gibi kaybolacağı düşüncesindeyim.
birde diğerinde hiç krem falanda kullanmamıştım. bunda hergün kullanıyorum herhalde etkisi oluyordur.
sende dren takılmışmıydı?
sevgiler

SLM ben geçen sene göğüsden kitle aldırmıştım şu anda tam yerini gösteremem görünmüyor. oda ilk zamanlar kırmızıydı ve senesine kayboldu.
şimdiki operasyondan 6 ay geçti kırmızı değil koyu ten rengi bir çizgi halinde ama bununda diğeri gibi kaybolacağı düşüncesindeyim.
birde diğerinde hiç krem falanda kullanmamıştım. bunda hergün kullanıyorum herhalde etkisi oluyordur.
sende dren takılmışmıydı?
sevgiler

evet canım dren takıldı bana da. inşallah biran evvel geçer geçmezse evlendiğim zaman eşime ne diyecegim onu düşünüyorum şimdiden bilmiyorumkismile

evet canım dren takıldı bana da. inşallah biran evvel geçer geçmezse evlendiğim zaman eşime ne diyecegim onu düşünüyorum şimdiden bilmiyorumkismile

SENDEDE BİRE DREN İZİ VARDIR HERHALDE?
inşallah yakın zamanda kaybolurlar.
ama dediğim gibi ben eminim.
ama şuda var eşinin protezi anlamaması bence mümkün değil. iz olmasa bile dokunulunca kesin anlaşılır.
bu senin tercihin oda bunu anlamalı
sevgiler

SENDEDE BİRE DREN İZİ VARDIR HERHALDE?
inşallah yakın zamanda kaybolurlar.
ama dediğim gibi ben eminim.
ama şuda var eşinin protezi anlamaması bence mümkün değil. iz olmasa bile dokunulunca kesin anlaşılır.
bu senin tercihin oda bunu anlamalı
sevgiler

canım işin ilginç yanı ben de dren izi hiç yk takılmasına rağmen. tamamen kayboldu... protezimi ameliyat izim kaybolursa anlamsı imkansız 1,5 ay olmasna ragmen tam bir meme yumuşaklığında hatta daha da yumuşar diye korkuyorum. arkadaşlarım inanamıyo normal gögüs gibi aynen masaj yaparken sıkıyorum zaten elime silikon gelmediği gibi farklı yapay bi hissizlikte yok çok şükür. sen nasılsın sorunun yoktur inşallah? a.s.

canım işin ilginç yanı ben de dren izi hiç yk takılmasına rağmen. tamamen kayboldu... protezimi ameliyat izim kaybolursa anlamsı imkansız 1,5 ay olmasna ragmen tam bir meme yumuşaklığında hatta daha da yumuşar diye korkuyorum. arkadaşlarım inanamıyo normal gögüs gibi aynen masaj yaparken sıkıyorum zaten elime silikon gelmediği gibi farklı yapay bi hissizlikte yok çok şükür. sen nasılsın sorunun yoktur inşallah? a.s.

slm sanırım takılan protezle alakalı.
yaşın kaç bilmiyorum ama 15 yıl gibi bir sürede değişim gerekebiliyormuş.
saklamana bence hiç gerek yok bu ayıp değil ki!
ihtiyaç dışı yaptıran sanırım çok yoktur.birde filim çektirme gibi durumlarda belirtmek gerekiyor.
ama tabi senin kararın. ben bu hafta kontrol gideceğim bakalım hayırlısı.
sevgiler

Kızlar koltuk altının yanı- protezin bittiği yerde sizinde elinize farklı bir yumuşaklık geliyormu?
Ben yeni fark ettim acaba izdede varmı? Normalmi?
Ben bu hafta kontrole gideceğim bakalım neymiş
sevgiler

merhaba ceyceyceycey. bende 6 nisanda nebil beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. sen oldunmu nasıl geçti. birde boyunu kilonu ve kac cc koyulduğunu yazarsan sevinirim.

merhaba ceyceyceycey. bende 6 nisanda nebil beye göğüs büyütme ameliyatı oldum. sen oldunmu nasıl geçti. birde boyunu kilonu ve kac cc koyulduğunu yazarsan sevinirim.

hayırlı olsun tatlış nasıl geçti ameliyatın? agrın sızın var mı??

meraba esme2 bugun 5.gunum ve gayet iyim :) sadece kollarimi pek kullanamiyorum.. benim 167 boyum ve kilom da 55, 275 high profile konuldu...ama su anda sekilleri bi tuhaf, yani ayni durmuyolar ama galiba daha alisma surecidir..sana da cok gecmis olsun bu arada tatlim..sana kac cc konuldu..umarim hersey yolundadir senin icin de :)

Back