Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceyceycey senin göğüs altı ölçün kaçtı kilomuz boyumuz yaklaşık aynı, neden sana 275 taktı acaba? ilk günler farkediyor aynı olmayabilir, biri şiş biri aşağı biri yukarı duruyor bazen, an be an değişiyor cnm, gü geçtikçe ideale yaklaşıyor
KIZLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLI OLSUN.
aramıza hoş geldiniz. drenleriniz varmıydı?
sevgiler
dren kullanmıyor nebil bey, teknikle alakalıymış sanırım,yani bende yok
ya hergün değişiyor fikrim çünkü hergün görüntü değişiyor:) şişken çok büyükler istemiyorum öyle kalmasını, inikken hoşuma gidiyorlar, bende büyük olmasın demiştim sora çok pişman olursun diye uyarmıştı beni nebil bey, formdanda benzer tecrübeleri dinleyince dedim vardır bi bildikleri. bende sütyen altından 300 cc.yi denediğimde çok büyük olmuştu, nebil bey kas altında bastıracak bayağı değişecek dedi. arkadaşım girdi ameliyata, 290 ile 310 denemiş nebil bey, 290 ı seçmiş arkadaş önceden küçük istediğimi bildiği için, ama ben farkı anlayamadım dedi arkadaşım çok azmış fark. ve büyük görünmüyormuş. benim herşey bitti ya büyüklük ve sertliğine taktım şimdi, ilk günler ağrılar oluyor gündemde sonra şekil sora sertlik vs vs böyle gidiyor.neyse yaa şafak sayar gibi gün sayıyom valla:) bugün 19.gün daha hala gözlem halindeyim
merhaba badehan sanada geçmiş olsun.birşey sormak istiyorum sana benim bugün 11, gün ve göğüslerimin üst kısımlarına bastırdığımda resmen su sesi çalkalanma sesi oluyor sendede olmuşmuydu bu günlerinde, cevaplarsan sevinirim görüşürüz
Ameliyatlarinizin cok iyi gecmesini diliyorum arkadaslar..Dualarimiz sizinle....
Birsey sormak istiyorum: Iki hafta önce gögüs büyütme ameliyati oldum..(kas alti)... Cuma günü ameliyat oldum, cumartesi günü hastaneden ciktim ve pazar günü Istanbul maratonu basladi... Hastanede gecirdigim ilk gece kabus gibiydi..Inanilmaz agriliydi... Korkunctu yani... Ama sonra gezmedik yer birakmadim...asiri derecede hareket ettim...sanki ameliyat olan ben degilmisim gibi dört döndüm Istanbul’da... geceleri haric cok fazla agrim olmadi..Simdi ise hareketlerimde hicbir bir kisitlama yok..herseyi yapabiliyorum fakat gögüslerimde yanma basladi.. Adim atarken bile hissediyorum, hizli adim atamiyorum, dokunamiyorum, yara gibi. Ve geceleri yatarken sol gögsüme kramp giriyor...sanki protez tam anlamiyla yerine oturmamis gibi... Doktorum normal dedi ama ben iki hafta gecmesine ragmen iyi gitmesi gerekirken birden bu yanmanin, kramplarin baslamasina anlam veremiyorum... Bir de morarma cikti ortaya, kan birikmesi olmus...
Ne ameliyatimdan önce ne de sonra icmemem konusunda uyarilmadim, unutulmus...dolayisiyla ameliyatimdan iki gün sonra püfür püfür sigara icmeye basladim.....cok korkuyorum yaaaa.... sigaranin etkisi olabilir mi acaba? Normal mi bunlar... Cok iyi giderken birden bire neden gögüslerim yaniyor, tenim aciyor...Sütyen bile takmak istemiyorum, nedir bu ya... benzer durumla karsilasanlar var mi aranizda???
Ameliyatlarinizin cok iyi gecmesini diliyorum arkadaslar..Dualarimiz sizinle....
Birsey sormak istiyorum: Iki hafta önce gögüs büyütme ameliyati oldum..(kas alti)... Cuma günü ameliyat oldum, cumartesi günü hastaneden ciktim ve pazar günü Istanbul maratonu basladi... Hastanede gecirdigim ilk gece kabus gibiydi..Inanilmaz agriliydi... Korkunctu yani... Ama sonra gezmedik yer birakmadim...asiri derecede hareket ettim...sanki ameliyat olan ben degilmisim gibi dört döndüm Istanbul’da... geceleri haric cok fazla agrim olmadi..Simdi ise hareketlerimde hicbir bir kisitlama yok..herseyi yapabiliyorum fakat gögüslerimde yanma basladi.. Adim atarken bile hissediyorum, hizli adim atamiyorum, dokunamiyorum, yara gibi. Ve geceleri yatarken sol gögsüme kramp giriyor...sanki protez tam anlamiyla yerine oturmamis gibi... Doktorum normal dedi ama ben iki hafta gecmesine ragmen iyi gitmesi gerekirken birden bu yanmanin, kramplarin baslamasina anlam veremiyorum... Bir de morarma cikti ortaya, kan birikmesi olmus...
Ne ameliyatimdan önce ne de sonra icmemem konusunda uyarilmadim, unutulmus...dolayisiyla ameliyatimdan iki gün sonra püfür püfür sigara icmeye basladim.....cok korkuyorum yaaaa.... sigaranin etkisi olabilir mi acaba? Normal mi bunlar... Cok iyi giderken birden bire neden gögüslerim yaniyor, tenim aciyor...Sütyen bile takmak istemiyorum, nedir bu ya... benzer durumla karsilasanlar var mi aranizda???
bence içmeyin, ya ben ilk günler hapşırıcam öksürücem diye bile ödüm patlıyordu çünkü kaslar çok hassastı ilk günler. sizinde bakın ilk günler iyiyken şimdi komplikasyonlar başlamış. bence sigara içmeniz tedavinizi zorlaştırmış ve etkilemiş olabilir. sonuçta her ameliyattan önce sigara uyarısı verilir, çünkü etkileri olabilir, sizin doktor unutmuş olabilir söylemeyi şimdiden sora bari içmeyin 1-2 hafta
tenim benimde acayip hassas, sütyen tenime ve özellikle uçlarına deyince acıyor giyerken sürtünüyor fln ya, ama giydikten sonra hiç acımıyor, giyene kdr uçlarım fln çok hassas valla çok gerildi diye herhalde göğüsler, e küçücüktü kocaman oldu
kızlar selamm epeydir yazmıyordum ama dün başıma gelen olayı paylaşmak istedim sizinleee a.s
erkek arkadaşım ilk defa dün gögüslerimi gördü dokundu filan, ama hiç anlamadı protez olduğunu, izlerden bile anlamadı (baya silikleşti gerçi izler artık) :dance: ben de o anlayana kadar soylememeyi düşünüyorum ama çok sevindim gerçekten, demek ki baya doğala yakın olmuşlar şakkıdı
iyi ki ama iyi kiii yaptırmışım arkadaşlar gerçekten hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriymiş :hooray:
kaç ay oldu rachel, bide sence doğal yumuşaklığa sahipmi, yani sence durum normalmi, bnm 23 gün oldu ve hala sertler altlar balon gibi
canım 17 şubatta oldum, tam 2 ay olmuş işte, ve gayet yumuşaklar. ama korkma sen daha çok tazesin zamanla acaip yumuşuyolar tabi hergun masajı ihmal etmezsen ben max 10 dakika masaj yapıyorum her gün, daha da yumuşayacaklarına inanıyorum :) ama hala inanamıyorum ya nasıl farkedilmezzemuszemus kendim bildiğim için herkes anlayacakmış gibi geliyor :kedi:
canım 17 şubatta oldum, tam 2 ay olmuş işte, ve gayet yumuşaklar. ama korkma sen daha çok tazesin zamanla acaip yumuşuyolar tabi hergun masajı ihmal etmezsen ben max 10 dakika masaj yapıyorum her gün, daha da yumuşayacaklarına inanıyorum :) ama hala inanamıyorum ya nasıl farkedilmezzemuszemus kendim bildiğim için herkes anlayacakmış gibi geliyor :kedi: