birde şey duymuştum ben silikon taktırmak istemeyenler için dogal kendi karın yaglarından alıp memeye uyguluyorlarmıs onu arastırmak amacım ama bilemicem ...
tekrar geçmiş olsun ve güle güle kullan diyorum arkadaşımm..bende bu anlattıklarını yaklaşık olarak 6 ay önce yaşadım..o ilk uyandığında hissettiğin acıyı ve pişmanlığı anlattığın satırlarda ben bu filmi daha önce görmüştüm dedim..ama merak etme sonucunu düşün yazın giyeceğin bikini ve dekoltenin olağanüstü güzel duracağını hayal ederek rahatla lütfen..günden güne daha iyi olacaksın..keyifini çıkar sevgiler..opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun arkadaşlar...
Darısı benim gibi olmak isteyen arkadaşların başına:Saruboceq:
Bende Bursa da yaptırmayı düşünüyorum.Doktor önerisi olan varsa sevinirim.Ayrıca DENİZ7 ameliyat sonrası yaşadıkların her ne kadar üzücü olsada şuan mutlu olman inan çok güzel,çok sevindim senin adına...Ben de o kadar cok istiyorumki inan acısını düşünmüyorum bile...Artık destekli sütyen kullanmaktan,bikinilerime extra destek taktırmaktan bıktım=(
Hatta taktırdığımda hiç sütyen kullanmıcam ,salcam öle ortalığa gezcem diyorum arkadaşlarıma=)))
DENİZ7 acaba fakülte hastenelerine nasıl başvuru yapabilirim.Yani bu konuya mutabık mı hastaneler?Ben Uludağ Üniversitesi öğrencisiyim zaten,kendi üni.min tıp fakültesinde yaptırabilirim sanırım...
Yardımcı olursanız çok sevirim...
mrhbalar,
ben göğüs büyüteli 5 sene oldu.İnsan ağrıyı falan hatırlamıyor.Bir de üstüne 2 doğum yaptım.Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız amelyattan.
SEVGİLİ kraliche; BENİM 1 OĞLUM VAR. DOĞUMDA VE SÜT KONUSUNDADA SORUN OLMUYORMUŞ ÇÜNKÜ SÜT KANALARIYLA SİLİKON AYRI YERDELERMİŞ. AMA ŞİŞLİKTEN DOLAYI SARKMA OLABİLİR HERHALDE. SENİN VARDA NUN İÇİN DÜŞÜNEMİYORSUN. OLMAYINCA YABANCI FALAN DEMEEN DÜŞÜNÜYORSUN CANIM.kaydirigubbakcemile3
VÜCUT YAĞIYLA OLANLAR ZAMANLA AĞILIYORMUŞ. BİR ARA ONUDA ARAŞTIRMIŞTIM ONU KULLANANDA TAVSİYE EDENDE DUYMADIM.
SEVİLER
kraliçe bence sen protez istiyorum ya da istemiyorum diye düşünme. herhangi bir estetik cerraha gidersin, nasıl bir meme istediğini anlatırsın, doktor yaptığı ameliyatların önceki-sonraki fotolarını gösterir ve karar verirsiniz..
benim 2 çocuğum var. çocuklardan önce büyük olmasalar da güzel ve dolgundu memeler. ikisini de emzirdim ard arda. çok şükür sarkma ve çatlağım yoktu ama eski dolgunluğu kalmadı. örneğin sırtüstü yatınca dümdüz oluyordu.. onun çin protez şarttı bana. yani diyeceğim o ki doktora gidip görünmeden hiçbişey düşünme. yağ enjekte etmek kalıcı çözüm değil. hem kitlelere yol açıyormuş ve artık neredeyse hiç uygulanmıyor o yöntem.
sevgili rima çok teşekkür ederim şu an o acıyı hatırlamak bile istemiyorum. Artık gelceğe yönelik güzel şeyler düşünebilir hale geldim...
şu an çok şükür ağrılarım çok çok az. Artık tek derdim drenlerin çıktığı yerdeki morluklar canımı çok sıkıyor. Ne zaman geçer? Sendede olmuşmuydu? (herkesde olmuyormuşda)
ben o direnlerle nerdeyse akraba olucaktım senağlama
yaklaşık 10 gün kaldı.biliyorsun çıkmaları için belli bi cc altına düşmesi gerekiyor kanamanın..iz konusunda ama merak etme geçecek kaydirigubbakcemile3 ve muhteşem bi görüntüsü olacak..hıımm birde şu anki hali biraz ödemden kaynaklı şiştir..bi kaç ay içerisinde o şişlikler inecek daha hoş ve doğal bi görseli olacak kaydirigubbakcemile5
güzel günlerin olsun..
deniz7 doktorun kimdi ve hangi tekniği kullandı ?azcık bahseder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?