merhaba deniz7, geçmiş olsun..Ben de eylül ayı gibi düşünüyorum ama birkaç gün önceki yazılarını okuyunca tırsmıştım ve ilk defa acaba diye düşünmüştüm..Ağrıya pek dayanıklı değilimdir de..Ama şimdi iyi olmana çok sevindim..Ayy biraz rahatladım gibi...Tekrar geçmiş olsun canımmm
sevgili asmunikal seni çok iyi anlıyorum ama öncesinde ki sıkıntıları keşke açıkça yazanlar olsaydı diye düşünmedim değil. bu forumda herkes genelde güzelliklerden bahsediyor sıkıntıları bilmek daha iyi olurdu benim için. bu yüzden yaşadıklarımı tam olarak yazmak istedim. evet 2 gün çok sıkıntılı gerçekten ama iyileşme süreci gerçekten çok hızlı. bu gün her işimi kendim yapabiliyorum.ve 5. gün. yani korkma demicem kork ama yinede yaptır.sonuç değer inan.ama hayatının o 2 gününü yok saymak isteyerek geçeceğinide unutma. sonuç değer. sevgiler...
sevgili asmunikal seni çok iyi anlıyorum ama öncesinde ki sıkıntıları keşke açıkça yazanlar olsaydı diye düşünmedim değil. bu forumda herkes genelde güzelliklerden bahsediyor sıkıntıları bilmek daha iyi olurdu benim için. bu yüzden yaşadıklarımı tam olarak yazmak istedim. evet 2 gün çok sıkıntılı gerçekten ama iyileşme süreci gerçekten çok hızlı. bu gün her işimi kendim yapabiliyorum.ve 5. gün. yani korkma demicem kork ama yinede yaptır.sonuç değer inan.ama hayatının o 2 gününü yok saymak isteyerek geçeceğinide unutma. sonuç değer. sevgiler...
arkadaşlar benim göğüslerimde doğum yaptıktan sonra oğlum malesef 2.5 yaşına kadar emdi ve bende göğüs diye bişey kalmadı. bende yaptırmak istiyorum. silikon ne kadar gidiyomuş. hamile kalındığında çıkarmak gerkiyormuymuş. bana hemen bilgi verirseniz çok sevinirim
mrhbalar,
ben göğüs büyüteli 5 sene oldu.İnsan ağrıyı falan hatırlamıyor.Bir de üstüne 2 doğum yaptım.Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız amelyattan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?