merhabe ben yeni katıldım. Bende göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ama silikon konusunda karar veremedim. Sen ameliyat olmuşsun bana yardımcı olabilirmisin. Yuvarlak silikonun üstü şikin oluyor. Damla ise olmuyor galbia. Bende şişkin olsun istiyoru. Ayrıca geçmiş olsun
bilmiyorumkismilearkadaşlar bu göğsümüzdeki şişlikler ve gerginlk ne zamana geçer ortalama benim 8. gün oldu ameliyat olalı.
hala ayağa kalktığımda sol göğsüme bıçak gibi ağrı saplanıyor, kendim banyo yapamıyorum, yatarken kalkarken destek alıyorum, ayağa kalktığımda çok fena gerginlik ve ağrı var
damla zamanla sarkık durabiliyorve ayrıca doktorum yuvarlak tapalım demişti damla silikonlar bazen dönebiliyormuş içeride ve şekil bozukluğu oluyormuş
Merhaba arkadaşlar.
Bende bu siteden cesaret alıp cumartesi günü silikon ameliyatı oldum.daha 3 gün oldu fakat tek merak ettiğim bu şeyleri kendi mememiz gibi hissedebilecekmiyiz? Bu süreci yaşayan varmı acaba? Dokununca su dolu bi balona dokunuyorum gibi geliyor da...
Merhaba arkadaşlar.
Bende bu siteden cesaret alıp cumartesi günü silikon ameliyatı oldum.daha 3 gün oldu fakat tek merak ettiğim bu şeyleri kendi mememiz gibi hissedebilecekmiyiz? Bu süreci yaşayan varmı acaba? Dokununca su dolu bi balona dokunuyorum gibi geliyor da...
merhaba kızlar size bir sorum var ne zaman kendi başınıza rahatça banyo yapabildiniz?
bir de ne zaman dik ve rahatça yürüyebildiniz?
bugün 11. gün benim bilmiyorumkismile
CANIM İÇİN RAHAT OLSUN.
benim 5 ay oldu ilk zamanlara göre çok iyi durumdalar.
ama şuda bir gerçek asla tamamen kendi göğsün gibi olmayacak.
ancak büyük ölçüde kendi göğsün gibi oluyor.
mesela yumuşaklık normal göğüs gibi olmayacakmış.rahatlık konusunda kendini sıkma gayet rahat ve memnun olacaksın.
sevgiler
tamam shheker çok sağol canım ya içimi yine rahatlattın :teselli:
ben de umarım kendi başıma banyo yaparım haftaya
offff offfff gerginlikler de geçse...
çok sabırsız oluyormuş insan gerçekten dediğin gibi..
shheker gerginlik göğüs kısmında özellikle ayakta dururken yürürken hissediliyor.
göğüs kafesimde baskı var ama azaldı.
normal herhalde bu kadarı da bilmiyorumkismile
kendi işlerimin hepsinikendi başıma yapabileyim başka da bir şey istemiyorum artıkmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?