• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

merhabe ben yeni katıldım. Bende göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ama silikon konusunda karar veremedim. Sen ameliyat olmuşsun bana yardımcı olabilirmisin. Yuvarlak silikonun üstü şikin oluyor. Damla ise olmuyor galbia. Bende şişkin olsun istiyoru. Ayrıca geçmiş olsun

damla zamanla sarkık durabiliyor :( ve ayrıca doktorum yuvarlak tapalım demişti damla silikonlar bazen dönebiliyormuş içeride ve şekil bozukluğu oluyormuş

bilmiyorumkismilearkadaşlar bu göğsümüzdeki şişlikler ve gerginlk ne zamana geçer ortalama benim 8. gün oldu ameliyat olalı.
hala ayağa kalktığımda sol göğsüme bıçak gibi ağrı saplanıyor, kendim banyo yapamıyorum, yatarken kalkarken destek alıyorum, ayağa kalktığımda çok fena gerginlik ve ağrı var

bilmiyorumkismilearkadaşlar bu göğsümüzdeki şişlikler ve gerginlk ne zamana geçer ortalama benim 8. gün oldu ameliyat olalı.
hala ayağa kalktığımda sol göğsüme bıçak gibi ağrı saplanıyor, kendim banyo yapamıyorum, yatarken kalkarken destek alıyorum, ayağa kalktığımda çok fena gerginlik ve ağrı var

8gün cok erken bi zamn bıcak gbi saplanma bnde de oluyodu 3.hafta da gecti yani bi süre daha olur.. bahsettklernn hepsi bnde de oldu dedgm gbi biraz daha sabır.. 2.haftan dolsun daha da rahatlarsın ama tam anmıyla 3.hafatadan sonra gecicek opuyorumnanaktan

sağolasın shheker o kadr moralim bozuk ki yardım almadan hiçbir şey yapamamak, bu göğüs, bel sırt ağrıları garip şişlikler psikolojimi bozdu.
durup durup aynı şeyleri soruyorsam kusura bakmayın ameliyat olan birinden bir şeyler duymak çok rahatlatıyor

anlayabiliyorum seni.. aslında iyileşme sürecinde normal olan seyler bizi tedrgin edbiliyor we daha ömce aynı seyleri yasamış olanların tawsiyesi gercekten cok cok iyi geliyor.. bn abartısız söylüyorum bi elimde ayna bi elmde telefonlaydım bütün gün inceleyip duruyodum ufacık bişey bulunca hemen doktorumu arıyodum..tlf da werdgi bilgiler sorasnda hala kafam karsıksa gidiyodum hmeen yanına bizzat gösteriyodum..tabii o sorun olmadgnı we hepsinin iyileşme sürecinde yasanması normal olan seyler oldgunu söylüyodu.. sen kafana takmamaya calış..kontrollerni aksatma zaten bi sorun warsa doktorun mutlaka paylasır..bn henüz normal sütyene gecmedim :gitme: ama ara sıra aldgm sütyenlerden deneyp fotografını cekiyorum (o derece manyaklastım kaydirigubbakcemile3 ) we bakıyorum arada bi kaydirigubbakcemile5

damla zamanla sarkık durabiliyor :( ve ayrıca doktorum yuvarlak tapalım demişti damla silikonlar bazen dönebiliyormuş içeride ve şekil bozukluğu oluyormuş

CANIM BENİMDE DOKTORUM yuvarlak yapalım dedi. göğüs dokusu birazda olsa var dedi. özellikle sporla uğraştığınız için yuvarlak daha sağlıklı olur dedi.
ancak ameliyatta yuvarlağı takmış ve çok yaay durduğu için damlaya karar vermiş.
ben şimdi çok memnunum ama dediğiniz gibi dönme değil ama hafif kayma ihtimali varmış.
göğüs dokusu olanlara yuvarlak tavsiye derim ama benim gibi yoksa yada çok azsa tabiki damla tavsiye ederim.
bu konuyu bence birazda doktorunuza bırakın.

WİEN canım bu kadar zamanda rahatlamaya başlaman gerekir. biraz rahatla sshekerin dediği gibi 2. hafta yoluna girmezse doktoruna mutlaka danış.
bu doktora danışma konusunda rahat ol onlar seni rahatlatma konusunda yardımcı olmak zorundalar.
verdiğin paranında epey bir hatrı sayılır bence:roflol:

Merhaba arkadaşlar.
Bende bu siteden cesaret alıp cumartesi günü silikon ameliyatı oldum.daha 3 gün oldu fakat tek merak ettiğim bu şeyleri kendi mememiz gibi hissedebilecekmiyiz? Bu süreci yaşayan varmı acaba? Dokununca su dolu bi balona dokunuyorum gibi geliyor da...:(

Merhaba arkadaşlar.
Bende bu siteden cesaret alıp cumartesi günü silikon ameliyatı oldum.daha 3 gün oldu fakat tek merak ettiğim bu şeyleri kendi mememiz gibi hissedebilecekmiyiz? Bu süreci yaşayan varmı acaba? Dokununca su dolu bi balona dokunuyorum gibi geliyor da...:(

bn amelyt olalı 46 gün oldu we bn bile kendi gögsüm gbi hissetmiyorum..bu.zamnla düzelcek bi durum..3.aydan sonra hisler daha da artıyomuş.bnde du konuda tedrgindim kendi gögsüm gbi hissetmedgm için ama dedgm gbi 3 gün cok cok erken bi zaman.. kendine biraz daha zaman wermelisin.. senin kesi yerin neresi we kac cc konuldu??

Tesekkür ederim paylaşımın için. Göğüs altından damla şeklinde 225 cc takıldı. Yani ben de erken olduğunu biliyorum ama bi anda korktum hep böyle kalcaklar diye:) Umarım bi sorun çıkmaz...

Merhaba arkadaşlar.

CANIM İÇİN RAHAT OLSUN.
benim 5 ay oldu ilk zamanlara göre çok iyi durumdalar.
ama şuda bir gerçek asla tamamen kendi göğsün gibi olmayacak.
ancak büyük ölçüde kendi göğsün gibi oluyor.
mesela yumuşaklık normal göğüs gibi olmayacakmış.rahatlık konusunda kendini sıkma gayet rahat ve memnun olacaksın.
sevgiler

merhaba kızlar size bir sorum var ne zaman kendi başınıza rahatça banyo yapabildiniz?
bir de ne zaman dik ve rahatça yürüyebildiniz?
bugün 11. gün benim bilmiyorumkismile

merhaba kızlar size bir sorum var ne zaman kendi başınıza rahatça banyo yapabildiniz?
bir de ne zaman dik ve rahatça yürüyebildiniz?
bugün 11. gün benim bilmiyorumkismile

bn 3.haftamda kendi kendime yıkanabldim o da o kadar rahat degil hemen kısa bi duşş bilmiyorumkismile bn hamamı cok sewerim dikişlerimi etklemesin diye gidemiyorum yaaa 2.ayım dolsun gdcem hemen..banyo konusu cok sıkıntılı geciyo yaa allahtan yazın amelyt olmamışızzz bayanssulusmile canım bu rahat yürüme konusu falan bilemicem ama bn tam anlamıyla 3.haftamda rahat hissetmeye basladım kendimi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
CANIM İÇİN RAHAT OLSUN.
benim 5 ay oldu ilk zamanlara göre çok iyi durumdalar.
ama şuda bir gerçek asla tamamen kendi göğsün gibi olmayacak.
ancak büyük ölçüde kendi göğsün gibi oluyor.
mesela yumuşaklık normal göğüs gibi olmayacakmış.rahatlık konusunda kendini sıkma gayet rahat ve memnun olacaksın.
sevgiler

canım bnm düz yüzey yapıldı amelyt öncesi görsmeye gttgmde pütürlüye de düze de dokunmuştum arada ciddi bi yumusaklık farkı wardı pütürlü daha sertti.o yüzden düz tercih ettik biz.. aralarında söyle bi fark warmış; mesela pütürlünün 6 ayda aldıgı yumusaklıgı düz yüzey 3-4 ay arasında alıyomuşş..elbet hepsi yumusaycaklardır.bn bi an önce kendi gögsüm gbi hissetmek istiyorummmm :sinifsinif:

tamam shheker çok sağol canım ya içimi yine rahatlattın :teselli:
ben de umarım kendi başıma banyo yaparım haftaya
offff offfff gerginlikler de geçse...
çok sabırsız oluyormuş insan gerçekten dediğin gibi..

tamam shheker çok sağol canım ya içimi yine rahatlattın :teselli:
ben de umarım kendi başıma banyo yaparım haftaya
offff offfff gerginlikler de geçse...
çok sabırsız oluyormuş insan gerçekten dediğin gibi..

canım gerginlik dedigin sey nasıl??yani tam olark hissettgn ne? 12.gün olmuş gerginliklerin azalması lazımdı..o yüzden soruyorum bilmiyorumkismile bn şimdi aldgım sütyenleri deneyip fotografını cekiyorum bakıyorum arada içim rahatlıyo kaydirigubbakcemile3 acaba sizlerle paylassam mı fotografını CADIARZU en azından 1.5 ay sonra nasıl bişey olcak anlardınız :utangac:

ameliyat sonrası yoğun bir ağrı oluyo deniyo kimileri de 1 haftalık agrı kesici kullandılar agrım olmadı diyo anlamadım dogrusu. tek mera ettiğim ağrılar çok mu dayanılmaz gibi oluyo yeni ameliyattan çıktıktan sonra hastanede ki ilk geceyi merak diyorum :(

canözüm canım sende de oldu mu bu yoğun ağrılar? ne de olsa aynı doktorun hastasıyız ameliyat sonrası şikayetlerin neler oldu?

agrı konusunda bi genelleme yapmak pek mümkün degill.herkesin agrı eşigi farklı.. cünkü cok zor gecirenler oldgu kadar kolay atlatanlarda war.. kasüstü olanlar daha hafif atlatıyo..kasaltı biraz daha agrılı bi süreç

shheker gerginlik göğüs kısmında özellikle ayakta dururken yürürken hissediliyor.
göğüs kafesimde baskı var ama azaldı.
normal herhalde bu kadarı da bilmiyorumkismile
kendi işlerimin hepsinikendi başıma yapabileyim başka da bir şey istemiyorum artıkmafoldumben

shheker gerginlik göğüs kısmında özellikle ayakta dururken yürürken hissediliyor.
göğüs kafesimde baskı var ama azaldı.
normal herhalde bu kadarı da bilmiyorumkismile
kendi işlerimin hepsinikendi başıma yapabileyim başka da bir şey istemiyorum artıkmafoldumben

ewet ewet normal bnde ayaga kalkınca bıcak saplanmış gbi oluyodu..az daha sabret canım hepsi gecicek kaydirigubbakcemile5 asıl zor günlerin geride kaldı

Back