sağol canım ya ne güzel moral veriyorsun sen alkisalkisalkis
CANIM İÇİN RAHAT OLSUN.
benim 5 ay oldu ilk zamanlara göre çok iyi durumdalar.
ama şuda bir gerçek asla tamamen kendi göğsün gibi olmayacak.
ancak büyük ölçüde kendi göğsün gibi oluyor.
mesela yumuşaklık normal göğüs gibi olmayacakmış.rahatlık konusunda kendini sıkma gayet rahat ve memnun olacaksın.
sevgiler
merhaba kızlar size bir sorum var ne zaman kendi başınıza rahatça banyo yapabildiniz?
bir de ne zaman dik ve rahatça yürüyebildiniz?
bugün 11. gün benim bilmiyorumkismile
ameliyat sonrası yoğun bir ağrı oluyo deniyo kimileri de 1 haftalık agrı kesici kullandılar agrım olmadı diyo anlamadım dogrusu. tek mera ettiğim ağrılar çok mu dayanılmaz gibi oluyo yeni ameliyattan çıktıktan sonra hastanede ki ilk geceyi merak diyorum
DENİZ7'cim tesekkür ederim desteğin için.
Ama nasıl yani ömür boyu böle su dolu balona dokunuyormus gibi mi olacak yani?
Doktorum zamanla kendi memen gibi hissedersin demişti.
Bide bugun 4. gün daha cok erken ama bir göğsümü diğerine göre daha az hissediyorum ve sadece onda ağrım var. Sizde de olmuşmuydu buna benzer bi durum
Şu 2 haftayı bi atlaysaydım hayırlısıyla...
Denizcim çok tesekkür ederim içimi rahatlattın. Ben de o günleri bi görsem...:a015:
ssheker07 canım sen de operasyondan geçtin merak ettiğim bir konu da kimileri su sesi gibi çalkantı sesi duyduğunu söylüyor sende oluyor mu? böyle bişey varmı haketen ya
arkadaşlar ameliyat öncesi hazırlık için ne yapmak lazım? ameliyat olacagım gün ne götürmem lazım, pijama mı yoksa eşofman mı? vs... bilgilendirirmisiniz
arkadaşlar ameliyat öncesi hazırlık için ne yapmak lazım? ameliyat olacagım gün ne götürmem lazım, pijama mı yoksa eşofman mı? vs... bilgilendirirmisiniz
Merhaba... Deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Esneyen bir cilde sahip olmadığım için doktorum 3 gün ciddi bir ağrı çekeceğimi söyledi. Ameliyatın ertesi günü hastaneden çıkmadan önce karın kaslarımı çalıştırarak kendi başıma yataktan kalkacak ve dişlerimi fırçalayacak kadar iyi durumdaydım. Doktorum 3. gün duş alabileceğimi söyledi. Sadece ilk duşumda yardım aldım. Verilen ağrı kesicileri kullanma ihtiyacı hissetmedim. Ama göğüs kısmındaki gerginlik beni çıldırttı. Hatta evdeki ilk gecemden sonra beni uyarmış olmasına rağmen doktorumu arayıp bu gerginlik ne zaman bitecek diye sordum. Bandajım ve direnim yoktu. Uyandığımda özel bir sütyen giydirilmişti. Birinci haftanın sonunda ameliyat kesileri açıldı ve pansuman yapıldı. Yine aynı gün doktorum kesiler için jel önerdi ve masaj verdi. 3. haftanın bitiminde yavaş yavaş balenli sütyene geçebileceğimi ve masajı bırakmamı istedi. Ama ben birazdana yumuşamalarını istediğimi belittim ve azaltarak masaja devam ediyorum. Ameliyatımdan sonra 7.gün araba kullanmaya başladım. Bütün bunlara rağmen o beni öldüren gerginlik yüzünden bende pişman oldum. Ama şu anda herşeye değdiğini düşünüyorum. Doktor seçimi ve ameliyat öncesi bilgilenmek çok önemli.
senin kac cc konuldu? kesi yerin neresi ? kaydirigubbakcemile5
kesinlikle önden fermuarlı bi esofman götür yanında ilk günler kollarını harekt ettrmek sıkıntılı olabilir.. yanında bulundurman gereken esofmanın we sporcu sütyenin bn bu ikisini almıştım yanıma..baska da bişeye ihtiyacım olmadı zaten kaydirigubbakcemile5 senin amelyt ne zman??
SLM öncelikle arkadaşların söylediği gibi önden fermuarlı ancak dar olmayan bir üst ayarla.
ben önden düğmeli almıştım ama giymek için kolumu kadırmamı gerektirecek kadar dardı.
oysa ameliyat öncesi çok rahat diye düşünerek almştım. kollarını mümkün olduğunca az kaldırarak giyebileceğin bir şey al.
onun dışıda bir terlik ve üzerine mont değil bir şal işini görür.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?