DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

DENİZ7'cim tesekkür ederim desteğin için.
Ama nasıl yani ömür boyu böle su dolu balona dokunuyormus gibi mi olacak yani?
Doktorum zamanla kendi memen gibi hissedersin demişti.
Bide bugun 4. gün daha cok erken ama bir göğsümü diğerine göre daha az hissediyorum ve sadece onda ağrım var. Sizde de olmuşmuydu buna benzer bi durum
Şu 2 haftayı bi atlaysaydım hayırlısıyla...

canözüm canım özellikle sana soruyorum çünki aynı doktorun hastasıyız oyüzden. muharrem bey dikişini eriyen mi yoksa normal dikiş mi yaptı? normal dikiş ise kaç gün de dikişlerini aldırdın?

Son düzenleme:
merhaba kızlar size bir sorum var ne zaman kendi başınıza rahatça banyo yapabildiniz?
bir de ne zaman dik ve rahatça yürüyebildiniz?
bugün 11. gün benim bilmiyorumkismile

SLM ben 10. günde oldukça rahattım ancak saçlar uzun olduğundan o bölüm biraz yoruyordu.
dik yürüme ise 1. haftadan sonar artık rahatlamıştım.
bunlar kişiye göre değişiyor. hala düzelmemiş olması sorun olduğu anlamına gelmiyor. için rahat olsun çok hızlı iyileşeceksin.
sevgiler

slm ben sanırım en ağrılı atlatanlardan biriyim.
ameliyattan çıktığımda ağrıdan çıldırmak üzereydi. ve bu azalarak 2 gün çok çektirdi. sonra hızla iyileşti.
ama bazı arkadaşlar amelyattan çıkıp evine gidiyormuş. buda kişisel ve ameliyat farklılıkları genelleme bence herkesin farklı oluyor.
sevgiler

canım bu yapaylığa gitgide alışıyorsun ve şu an ben dediğin gibi hissetmiyorum.
sadece adet dönemi yaklaşınca şişlik olur ya bunu sen sertlik olarak hissediyorsun.
emin ol çok daha normal olacak.(tamamen olmasada)
sevgiler:içelim:

Denizcim çok tesekkür ederim içimi rahatlattın. Ben de o günleri bi görsem...:a015:

Denizcim çok tesekkür ederim içimi rahatlattın. Ben de o günleri bi görsem...:a015:

Merak etme herşey yoluna girecek.
sadece biraz sabır. ne kadar düşünürsen içinden çıkamazsın.
herşeyi zamana bırak sevgiler

arkadaşlar ameliyat öncesi hazırlık için ne yapmak lazım? ameliyat olacagım gün ne götürmem lazım, pijama mı yoksa eşofman mı? vs... bilgilendirirmisiniz

ssheker07 canım sen de operasyondan geçtin merak ettiğim bir konu da kimileri su sesi gibi çalkantı sesi duyduğunu söylüyor sende oluyor mu? böyle bişey varmı haketen ya

ssheker07 canım sen de operasyondan geçtin merak ettiğim bir konu da kimileri su sesi gibi çalkantı sesi duyduğunu söylüyor sende oluyor mu? böyle bişey varmı haketen ya

o ses genelde serum fizyolojik içerikli silikonlarda oluyo canım ama genelde artık kullanılan chosive jel ya da silikon jel.. bunlarda böyle bi sorun olacagnı hiç sanmıyorum..bnm chosive jel içerikli silikon konuldu we asla öyle bi sorun yasamadım

arkadaşlar ameliyat öncesi hazırlık için ne yapmak lazım? ameliyat olacagım gün ne götürmem lazım, pijama mı yoksa eşofman mı? vs... bilgilendirirmisiniz

kesinlikle önden fermuarlı bi esofman götür yanında ilk günler kollarını harekt ettrmek sıkıntılı olabilir.. yanında bulundurman gereken esofmanın we sporcu sütyenin bn bu ikisini almıştım yanıma..baska da bişeye ihtiyacım olmadı zaten kaydirigubbakcemile5 senin amelyt ne zman??

SLM öncelikle arkadaşların söylediği gibi önden fermuarlı ancak dar olmayan bir üst ayarla.
ben önden düğmeli almıştım ama giymek için kolumu kadırmamı gerektirecek kadar dardı.
oysa ameliyat öncesi çok rahat diye düşünerek almştım. kollarını mümkün olduğunca az kaldırarak giyebileceğin bir şey al.
onun dışıda bir terlik ve üzerine mont değil bir şal işini görür.
sevgiler

Merhaba... Deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Esneyen bir cilde sahip olmadığım için doktorum 3 gün ciddi bir ağrı çekeceğimi söyledi. Ameliyatın ertesi günü hastaneden çıkmadan önce karın kaslarımı çalıştırarak kendi başıma yataktan kalkacak ve dişlerimi fırçalayacak kadar iyi durumdaydım. Doktorum 3. gün duş alabileceğimi söyledi. Sadece ilk duşumda yardım aldım. Verilen ağrı kesicileri kullanma ihtiyacı hissetmedim. Ama göğüs kısmındaki gerginlik beni çıldırttı. Hatta evdeki ilk gecemden sonra beni uyarmış olmasına rağmen doktorumu arayıp bu gerginlik ne zaman bitecek diye sordum. Bandajım ve direnim yoktu. Uyandığımda özel bir sütyen giydirilmişti. Birinci haftanın sonunda ameliyat kesileri açıldı ve pansuman yapıldı. Yine aynı gün doktorum kesiler için jel önerdi ve masaj verdi. 3. haftanın bitiminde yavaş yavaş balenli sütyene geçebileceğimi ve masajı bırakmamı istedi. Ama ben birazdana yumuşamalarını istediğimi belittim ve azaltarak masaja devam ediyorum. Ameliyatımdan sonra 7.gün araba kullanmaya başladım. Bütün bunlara rağmen o beni öldüren gerginlik yüzünden bende pişman oldum. Ama şu anda herşeye değdiğini düşünüyorum. Doktor seçimi ve ameliyat öncesi bilgilenmek çok önemli.

senin kac cc konuldu? kesi yerin neresi ? kaydirigubbakcemile5

şubatın 15 i ameliyatım inşallah. peki canım bu sporcu sütyeni marka önemli mi her hangi bir mağazadan bulabilirmiyim? senin tavsiye edebileceğin marka ya da model var mı model varsa tabi :) birde canım çok soru soruyorum özür dilerim dikişli mi oldu ameliyatın yada dikişsiz eriyen iple mi? tekrar teşekkür ederim...

Son düzenleme:

DENIZ7 teşekkür ederim önerilerin için... arkadaşlar ne olur birbirimize destek olalım ki tam bir cesretle bilgilenmiş olarak gidelim ameliyata. sizden aldığım enerji ile karar verdim inanın... hepinize tek tek teşekkür ediyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…