Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bilmiyorum kiii normal sütyene gecince anlaycam sanırım bilmiyorumkismile sen ne zamn normal sütyen kullanmya basladın?? bnm doktorum 3 ayı tamamlamak lazım dediiiii bu sporcuya da sinir oluyorummmm :umursamaz: genelde yaka kısmı acık seyler giyinirim hiç bi kıyafetmi giyinemiyorum :umursamaz: yaaa kenarlardan görünüyooo :sinifsinif: bnde normal sütyen kullanmak istiiiiyooorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bi de suan sol gögsüm 1 cm kadar yukardaaa kendi bildgmi yapmakta istemiyorum sora düzelmez falan kaydirigubbakcemile3 aksilik warsa gelip bni bulur genelde de boshayallersmile
canım geçmiş olsun benim oyle şişliklerim olmadı ama bünyeden bünyeye degişiyodur doktorun ne diyo bu duruma. daha çok yeni gerginlik agrılar olur benimde ilk 3 gün sag gögsümde çok agrı olmuştu bir kaç güne kadar çok rahatlarsın tatlım.herkese marhaba,
başka bir sayfada daha sordum ama burdada yazayım dedim görmeyen olur diye(
benim de sargılaım pazartesi açıldı. ama inanılmaz şiş üst bedenim karnım belim bile şiş
göğüslerimde de asimetrik şişlikler var yani iki göğüs arasında değilde kızlar aynı göğüste alt kısmı bir tuhaf şiş üst kısmı ayrı tuhaf
normal mi bu sislerde de olan var mı bundan?
iananılmaz gerginlik var hele ayaktayken sol göğüme bıçak saplanıyor gibi..,
capcuda bende durup durup ağlıyorum naptım ben diyorum
herkese marhaba,
benim de sargılaım pazartesi açıldı. ama inanılmaz şiş üst bedenim karnım belim bile şiş
göğüslerimde de asimetrik şişlikler var yani iki göğüs arasında değilde kızlar aynı göğüste alt kısmı bir tuhaf şiş üst kısmı ayrı tuhaf
yanlış hatırlamıosam 1 yada 1.5 ay sora nrmal sütyen takabilmiştim cnm.ilk başlarda evet kıyafetlerini giyemezsin giydiğinde sporcu sütyeninden dolayı hiçbişe belli olmaz sanki hala yokmuş gibi durur:) o 1cnm yukarda olmasınıda kafana takma belki zaman geçtikçe şeklini alır öle düzelir belki ama sen genede doktoruna söle cnm.
ya her aldığım sütyenin dışında kalıo uclarının yarısı :) doktora söledim alışcaksın alışcaksın demişti gülmüştü :))))))
herkese marhaba,
bn nie 3 ay kullancam yaaa :umursamaz: ii ki yazın yaptrmamısım amelytmı :sinifsinif: belki de bu sporcu sütyeninden dolayı böyle görünüyo bana.. ölctüm gecen gün alt beden ölcüsü 74cm üst 89cm aslında o kadar da küçük degil dedim kendi kendime bayanssulusmile ama işte mutlaka kafama takcak bişe bulmalıyım ben kaydirigubbakcemile3 senin ölçülerin kac?? bu yukarda omasının sebebi de ikisinde aynı cc de silikon kullanlmadı simetrk degildi bnm gögsüm.o yüzden 250cc ye 300cc konuldu.250 olan daha asagıda 300 olan 1cm kadar yukarda ama ucları aynı sewiyede yani cok rahatsz edicek bi görüntü yok..aynı cc kullanlmadgı için böyle oldu galiba küçük olan daha cabuk uyum sagladı kaydirigubbakcemile3
doktoruna danıştın mı bilmiyorumkismile bn böyle bi sorun yasamadım o yüzden bişey diyemicem..ama ilk 1 ay hiç bişeye benzemez diye uyarmıştı bni doktorum o yüzden suan bu kadar takılma görüntüsüne..asıl sekli 6.aydan sonra alcaklarmış bayanssulusmile karnında belinde şişlikler neden kaynaklanmış acaba CADIARZU
cnm benim bi arkadaşımdada morluklar olmuştu beli karnı özel bölge heryer mosmordu ama bende bi tane bile morluk olmamıştı kesinlikle bünyeyle alakalı olabilir ama doktorada sormayı ihmal etme cnm
ayy cnm nerden nereyi ölçtün alt üst die söle ölçiim hemen :) ben haziran başı yaptırdım temmuz sonu denize girdim temmuz sonuna doğruda normal sütyene geçtim cnm yani hemen hemen 1 ayda geçmişim. kesin oda incektir aşşa cnm tama kafana )))
olumunekankayizsmile yaa gögüs ölçüsünü almak için gögsün altından (alt kıwrımın bittgi yerden) bi de tam gögüs ucunu ortaklaycak seklde ölçülüyo yaa ondan bahsettim bayanssulusmile sen hiç ölcmedin miii ohaoldumsmile
şişlikleri anlatayım size ayrıntılı olarak, şimdi ameliyat olmadan önceki göğsünüzü düşünün onun alt kavisi var ya sonuçta çap olarak protezimizden çok daha küçük işte o kıvrım yerinde biraz şişlik var kızlar, bir de aşağıda protezle aynı boyutta olan yani 3 cm aşağıda falan başka bir kıvrım var.
göğüs duvarım o kadr şiş ki mafoldumben
capcuda sen de mi böylesin canım benim
dua edicem bu gece ikimiz için ve diğerleri için :teselli:
saol canım dren yoktu bende bugun tam bir hafta oldu dünden beri normal sütyen takmaya başladım yanda yatabiliyorum çok hızlı iyileştim şükür şuan ne agrı ne sızı hiçbişeyim yok çok rahatladım darısı isteyen herkesin başına yıllardır o kadar çok istiyordum ki harika bi duygu :teytey:
şişlikleri anlatayım size ayrıntılı olarak, şimdi ameliyat olmadan önceki göğsünüzü düşünün onun alt kavisi var ya sonuçta çap olarak protezimizden çok daha küçük işte o kıvrım yerinde biraz şişlik var kızlar, bir de aşağıda protezle aynı boyutta olan yani 3 cm aşağıda falan başka bir kıvrım var.
göğüs duvarım o kadr şiş ki mafoldumben
capcuda sen de mi böylesin canım benim
dua edicem bu gece ikimiz için ve diğerleri için :teselli:
herkese marhaba,
teşekkürler deniz,shheker, funny umarım bir sorun yoktur
benneyaptımki