teşekkür ederim canım... hangi doktora gitsem kime ameliyat olsam çıkmazındayken muammer bey de tercih kıldım. fiyat olarak ta çok iyi bir rakam verdi. tamam sağlık için herşey yapılır ama bütçeni de sarsmamak lazım dimi... evet muammer bey meme altı kesisi yapacak ve mentor marka yuvarlak koyacak. benim boyum 1.74 kg 67 250 cc ya da 275 cc dedi ameliyat ta hangisi doğal durursa onu koyacagım kızım doğallıkta önemli gerçek meme dokusu gibi olması benim ve hastamızın yüzünü güldürür dedi. canım sana kaç cc lik yuvarlak silikon koydu ve doğal duruyor mu büyüklüğü yani çok mu büyük görünüyo şuan? haa bu arada muammer bey asla ve asla damla önermiyo kızlar dikkatinize!!lmaz:
evet canım kas altı.
canım muharrem demiroğulları ne kadar fiyat verdi, sana damrenurcum
gönderdim canım.canözüm merhaba canım.özelden banada adını soyadınıgönderirmisin.Bende gidicem muharrem beye,fotolarına bakıyım.
teşekkürler deniz,shheker, funny umarım bir sorun yoktur
benneyaptımki[/QUOT
herşey yolunda. 6. ay kontrolünü bekliyorum.
sende gelişmeler nasıl?
sevgiler
canım senin kas üstümü kas altımı?şişlikleri anlatayım size ayrıntılı olarak, şimdi ameliyat olmadan önceki göğsünüzü düşünün onun alt kavisi var ya sonuçta çap olarak protezimizden çok daha küçük işte o kıvrım yerinde biraz şişlik var kızlar, bir de aşağıda protezle aynı boyutta olan yani 3 cm aşağıda falan başka bir kıvrım var.
göğüs duvarım o kadr şiş ki mafoldumben
capcuda sen de mi böylesin canım benim
dua edicem bu gece ikimiz için ve diğerleri için :teselli:
kızlar benim meme ucum çok hassas elledigim zaman canım acıyo sizdede öyle oldumu? bide dikişler için bi krem kullanıyormusunuz?
son 3günüm kaldıı yuppiii
contractubex vermişti doktorum
kızlar benim meme ucum çok hassas elledigim zaman canım acıyo sizdede öyle oldumu? bide dikişler için bi krem kullanıyormusunuz?
SLM hassasiyet ilk zamanlar normalmiş ama aşırı bir durum varsa bepanten tarzı bie krem dene. ama doktorunada sormanı tavsiye ederim.
sevgiler
bu arada dry01 son günler biraz sitreslidir. ancak sshekerin dediği gibi o kadar çabuk geçiyorki zaman şaşırıyorsun.
ben yaptıralı 5 ay oldu sanki dün gibi.ama şimdi geçen sıkıntılardan sonra tek söyleyebileceğim İYİ Kİ YAPTIRMIŞIMalkisalkisalkis
iyi haberlerini bekliyoruz.
SEVGİLER
canım senin izler ne durumda??bi de artık 5 ay olmuşş tam anlmyla kendi gögsün olark hissediyomusun?? olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?