DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

canım muharrem demiroğulları ne kadar fiyat verdi, sana damrenurcum

canım muharrem demiroğulları ne kadar fiyat verdi, sana damrenurcum

muharrem bey bana 4.500 5000 dedi ama fiyat konusun da ısrarcı olunca herşey dahil 4000 olur dedi. canım öneririm muharrem beye git... çok dr lara gittim muayene oldum muharrem bden daha işinin ehli olan bir doktor ile tanışmadım. bravo inan ki işini ticarete dökmüyor bari:1no2:

canım senin kas üstümü kas altımı?

herşey yolunda. 6. ay kontrolünü bekliyorum.
sende gelişmeler nasıl?
sevgiler[/QUOTE]

aaah aaahhhh bnmde o günlerim gelse bi an önce delikafadulden daha 1.5 ay oldu :umursamaz: dikiş izlerin falan ne durumda?? artık kendi gögsün gbi hissediyomusun?? bn tam anlamıyla kendi gögsüm gbi hissetmiyorum da dokundgmda.. gerci 2.ay dan sonra hisler artıyomuş??

Son düzenleme:
kızlar benim meme ucum çok hassas elledigim zaman canım acıyo sizdede öyle oldumu? bide dikişler için bi krem kullanıyormusunuz?

kızlar benim meme ucum çok hassas elledigim zaman canım acıyo sizdede öyle oldumu? bide dikişler için bi krem kullanıyormusunuz?

dikişler için bna kendileri yurtdısından getrttkleri bi krem wermişlerdi 1.5 ay onu kullandım şimdi de wazelin kullanmamı önerdi doktorun asistanı sürekli nemli kalıyomuş wazelinle bilmiyorumkismile bn pek sewmem wazelini de :umursamaz: gerci bi markanın aldım kokusu falan cok hoş krem gbi onu kulllanmaya basladım dünden beri zaten amac dikiş yerine masaj yapmak we nemli kalmasını saglamakmış.. günde en az iki kez mutlaka sür kremini 2 3 dk masajını yap dişik yerine dedi.. bunu ne kadar sık yaparsak iz o derece az kalırmışş..gerci bnm gögüs altında kesi yerim görünmüyo bile alttan ayna tutup ancak görebiliyorumm kaydirigubbakcemile2

son 3günüm kaldıı yuppiii

delikafaduldendelikafadulden hadi hayırlısı tatlım opuyorumnanaktan umarım kolay atlatanlardan olursun kaydirigubbakcemile5 oldum olcam derken bi anda oluyo bitiyoooo kaydirigubbakcemile5 güzel haberlerini bekliyorz artık

SLM hassasiyet ilk zamanlar normalmiş ama aşırı bir durum varsa bepanten tarzı bie krem dene. ama doktorunada sormanı tavsiye ederim.
sevgiler

bu arada dry01 son günler biraz sitreslidir. ancak sshekerin dediği gibi o kadar çabuk geçiyorki zaman şaşırıyorsun.
ben yaptıralı 5 ay oldu sanki dün gibi.ama şimdi geçen sıkıntılardan sonra tek söyleyebileceğim İYİ Kİ YAPTIRMIŞIMalkisalkisalkis
iyi haberlerini bekliyoruz.
SEVGİLER

canım senin izler ne durumda??bi de artık 5 ay olmuşş tam anlmyla kendi gögsün olark hissediyomusun?? olumunekankayizsmile

teşk ederim kızlar heycan stres dorukta ama acısınıda tatlısnada hazırlıklıyım sonunda memişlerim olcak ameliyattan sonra görüşürz :):)

DENİZ7 bilgilendirdiğin için çok teşekkürler yeni üye oldum okudum fakat kime ameliyat olduğunu ve kesinlikle doktorunu önerip önermediğini sormak isiyorum bn teoman doğanı düşündüm ama görüşmedim de bilmiyorum..20 yaşındayım ve ufaklık gerçekten çok moral bozucu

merhabe ben yeni katıldım. Bende göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ama silikon konusunda karar veremedim. Sen ameliyat olmuşsun bana yardımcı olabilirmisin. Yuvarlak silikonun üstü şikin oluyor. Damla ise olmuyor galbia. Bende şişkin olsun istiyoru. Ayrıca geçmiş olsun

canım senin izler ne durumda??bi de artık 5 ay olmuşş tam anlmyla kendi gögsün olark hissediyomusun?? olumunekankayizsmile

slm ben 1. aydan beri adını kullanmayım malum iz için kremi kullanıyorum.
ancak tamamen geçmiş durumda değil.
elbette silikleşti ama geçmedi.
kendi göğsüm gibi hssetmeye gelince kullanım konusunda hiç bir sıkıntı yok ancak adet dönemindeki şişlikte normal göğsün gibi olmuyor.
buda normal dahada geriliyor. ama çok sıkıntı olmuyor.
ama aktif spor yapan biri olarak bile çok rahatım. kesinlikle ihtiyacı olan herkes yaptırmalı.
sevgiler:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…