çok teşekkürler canım verdigin bilgiler için öpüyorumopuyorumnanaktanyani şişlikler inio inince küçülüo sanıosun ama öle çok büyük bi küçülme olmuyo cnm sorun olmuyo yani bende aynışei soruodum doktoruma oda şekil alcak küçülmicek diodu:) şuanda çok memnunum aslında ama dediim gibi gözümde çok büyük hayal etmişim ben her gören bayılıo :)) ve nerdeese izler bile yok oldu gibi bişe bilmeyen anlamıo öle diyiim cnm.eğer benm istediğim büyüklükte olsaydı direk göze batıcaklardı ve anlaşılcaklardı.o yüzden kafaya takmaa hiiiçççç öpüyoruummmm cnm sorun olursa çekinmeeeee yaz istediiiiniii zemuszemus
çok teşekkürler canım verdigin bilgiler için öpüyorumopuyorumnanaktan
kızlar aktif oalrak spor yapanlara soruyorum aranızda
kas altı konunca üst beden hareketlerinden sonra sıkışma yerinde oynama kayma olabilir miymiş ne dersiniz?
birde bana lütfen güzel bir şeyler söyleyin cumartesi ameliyatım var mafoldumben
ne kadar dayanılmaz ağrılar çekicem ne kadarda kendime gelirim?
ne zaman banya yapıp rahatça dışarı çıkarım doktordan ziyade siz cevap verin nolur
kas altı normal ağrı kesici yeterli olurmu
selam funyy. canım sen nerde ameliyat oldun ve ameliyatından doktorundan memnunmusun? ve ve bir de fiyatı kaça patladı? ne olur kusura bakmayın çok soru sorduğumun farkındayım ama ne yapim
dün gittim kontrole arkadaşlar maaşallah hiçbi problem yok harika ve hiç agrımda kalmadı dün itibariyle normal hayatıma döndüm darısı hepinizin başına.
pikolata ben de şuan nişanlıyım ve yaz sonuna düğünüm var... düşüncülerimiz hem fikir sayılırzemuszemus bence düğünün olmadan bu operasyonu gerçekleştir ki sonradan sorunlar çıkmasın canım... hem silikon hamileliğe ve çocuk emzirmeye engel değil bunları düşünme bile! düğün de bir kez oluyo tadını çıkar bence kaydirigubbakcemile3... sen nereye yaptıracaksın bilgi topladın mı?
canım muharrem bey mentor marka kullanıyo yuvarlak benim damla tavsiiye etmiyo sarkma oluyormuş biran önce yaptır canım çok memnun kalacagına eminim.çok sevindim sorunsuz bir ameliyat olduğuna tabi ki burda doktrumuzun tecrübesi konuşmuş... ellerine ve emeğine sağlık doktorunun sanırım muzaffer bey idi doktorun canözüm. ben de yarın inşallah muzaffer beye gidip ücretsiz muayene olup kararımı sonra vereceğim ama senden böylesine güzel haberleri duymak beni daha bir cesaretlendirdi muzaffer beyin hastası olurum belki..
canözüm sana hangi marka silikon taktı? ve yuvarla mı damla mı?
amin canım. dikişlerim gayet ii hafif bi kırmızılık var ve kesi çok küçük. benim önceki doktorum damla demişti ama muharrem bey damlanın sarkma yaptıgını ve kas altında hoş olmadıgını söyleyip yuvarlak uyguladı çokta memnun kaldım gayet dogal duruyo canım.çok sevindim canım ya darısı bizim başımıza:))) dikişleri nasıl muharrem beyin.Senin yuvarlaklardan high,modarete hangisi canım.birde diğer sayfada okudum ameliyattan önce sen damla demişsin ama sonra yuvarlak koydurmuşssun.Neden vazgeçtin canım damladan,yada doktormu karar verdi buna
pikolata ben de şuan nişanlıyım ve yaz sonuna düğünüm var... düşüncülerimiz hem fikir sayılırzemuszemus bence düğünün olmadan bu operasyonu gerçekleştir ki sonradan sorunlar çıkmasın canım... hem silikon hamileliğe ve çocuk emzirmeye engel değil bunları düşünme bile! düğün de bir kez oluyo tadını çıkar bence kaydirigubbakcemile3... sen nereye yaptıracaksın bilgi topladın mı?
dün gittim kontrole arkadaşlar maaşallah hiçbi problem yok harika ve hiç agrımda kalmadı dün itibariyle normal hayatıma döndüm darısı hepinizin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?