DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

birce2 teşekkür ederim canım. lakin bu 5000 iyi ama 7000 çok pahalı değil mi? taksitlendirme yapan arkadaşlarımız var mı aranız da? bu fiyat farklılığı silikonlardan mı acaba anlamadım?

Rica ederim canım .Yok silikonlardan değil canım hastane farklılığı.Ufuk hast ve diğer özel hastanelerden birinde olursan 5000tl bayındır hastanesinde olursan 7000 tl dedi.Bayındır pahalı bir hastaneymiş

peki ufuk hastanesinde güvendiğiniz bir dr tavsiyesin de bulunabilirmisiniz? benim pazartesi bi doktorla görüşmem lazım ama hangi hstanede hangi doktor karar veremedim. ve arkadaşlar bazı drlar ile görüştüm muayenehane de yapıorlarmış bu tür ameliyatları tabi ki istege baglımış. nasıl iş anlamadım. neyse arkadaşlar sizden bana ii bir hastana önerisinde bulunmanız rica ediyorum

ssheker ne zaman banyo yapabilecek kadar kullanabildin kollarını
arkadaşım yıkadı demişsin ya o kadar mı hareket ettiremiyorun?

çünkü ben 3. günden sonra yalnız kalıcam ıstanbul'a dönücem 4. gün sonra da 6. gün yurt dışına işe geri mafoldumben

wien canım ben salı ameliyat oldum 2 saat sürmüş ameliyatım bugun üçüncü günüm ilk günlere göre çok daha rahatım tabi haliyle kas altı oldugu için kollarını kullanmakta zorluk çekiyorsun kendim yatıp kalkamıyordum ama bugun itibariyle biraz zorlansamda kendim yatıp kalkabiliyorum saçlarımı kendim toplayamıyorum henüz o kadar kaldıramıyorum. ben ameliyatımın ertesi günü yola çıktım bandajlarımıda taburcu olurken çıkardı doktorum yarın tekrar ankaraya kontrole gelicem hiç korkma herşeye deger sonrasını düşündügün zaman bütün acıyı unutuyosun şimdiden hayırlı ve geçmiş olsun umarım çok hafif geçirirsin canım.

birce2 teşekkür ederim canım. lakin bu 5000 iyi ama 7000 çok pahalı değil mi? taksitlendirme yapan arkadaşlarımız var mı aranız da? bu fiyat farklılığı silikonlardan mı acaba anlamadım?
canım taksit sadece kredi kartına oluyo sanırım onuda her hastane kabul ediyomu bilmiyorum fiyat farkı doktordan ve hastaneden kaynaklı degişiyo zaten genel olarak doktorlar mentor marka kullanıyo en iyisi oymuş yuvarlakla damla arasındada 250 dolar fark varmış damla daha pahalı. 7000 çok uçuk bi rakam bence.

çok sevindim canım ya.inşallah Bir aya kadar yaptıracağım.senin yuvarlak dimi yapay durmuyor dimi.bide dikişleri nasıl
evet canım benim yuvarlak ben hep damla düşünüyodum yuvarlak çok yapay olur gibi geliyodu bana hatta önceki görüştügüm doktorum damla tavsiye etmişti ama araştırmalarımda damlanın kas altında hoş olmadıgını zamanla sarkma olabilecegini duydum ve daha sonra muharrem beye gittigimde oda damla tavsiiye etmedi sarkma ve kayma oluyo zamanla memnun kalmazsın yuvarlak çok daha ii dedi yuvarlak yaptırdım ve ciddende çok dogal görünüyo tabi şuan çok daha yeni oldugu için biraz yukarda ama inecek ve en güzeli sertlik kalmadı 3. günüm olmasına ragmen baya baya yumuşadı canım dikişlerimde bant var yarın kontrolde görücem artık ama kesi yeri çok küçükmüş eşim görmüş bandajlarım açılırken o kadar küçük yerden nasıl yerleştirmişler demişti.

canözüm veriğin bilgiler için teşekkür ederim. canım ya sen ankarada mı oldun ameliyatı? bu pazartesi 2 doktor ile randevüm var ama halen karamsarım ikilemde ikilemde kaldım. ankara da orhan murat özdemir hakkın da bilgin var mı? cohesive jel daha doğam meme kıvamın da oluormuş bilgin var mı. ayyhhh ölecem şu ameliyat olsa bitsede kurtulsam birde bu son sorum :) muayenehane de ameliyat yaparsam d ucuza mal olur dedi doktorum sence 1 gün hastane de yatılması gerekmez mi? kesi yerini nerden yaptılar meme altından mı yoksa ucundan mı?

Son düzenleme:

canım hamilelikte memelerin formu bozuluyosa estetik yaptırmak büyük risk o zaman. Yani insan göğüslerine büyütmek adına bozulma ihtimalinide düşünerek bu ameliyatı olabilirmi bilmiyorum. Bende düşünüyodum olmayı fakat korktum şimdi.fisfisfis

canım ankarada muharrem demirogulları yaptı ameliyatımı orhan murat özdemir hakkında bi bilgim yok malesef. benim üçüncü gün olmasına ragmen dogal meme kıvamını aldı jel uygulandı yarın ankaraya kontrole gelcem doktoruma sorayım cohesive jelmi uygulandı bilmiyorum. eger kas altı olacaksa kesinlikle hastanede ol canım ilk gün evine geçmen çok zor kalman gerekir ben robot gibi hiç kıpırdayamadım ilk gün zor geçiyo kesi yeri meme altı benim meme başım uygun degilmiş küçük dedi doktorum zaten bende meme başı istemiyordum haliyle şekil bozuklugu olur bence meme başında canım.

ssheker lütfen beni cesaretlendir çok fenayım ben güzel olcak çok ağrımıcak de mafoldumben

ben sana yanıt vereyim canım. 14. gündeyim kasaltı ve koltukaltndan giriş. 3 günden sonra ağrım olmadı ve hiç ilaç almadım ağrı varken de.. dayanılmayacak bir ağrı değildi. hareketle belirginleşiyordu sadece. 2 yaşndaki oğlumu da kaldırdım işe de gittim araba da kullandım

teşekkürler canım şuan üst kısımları çok şiş ve gergin oldugu için gözüme küçük geldi sanırım senn ne kadar oldu yaptıralı canım.

cnm benim yaptıralı 7 ay oldu aslında hala biraz büyük istiyo gibiyim ama bu göğüsümün küçük olduundan yada beğenmediğimden değil gayet güzel ve büyükler ama ben gözümde hep daha büyük olcaklar die hayal kurmuşum muhtemelen seninkide aklında büyütüğün için sanada küçük geliolardır.doktorun senin vücuduna göre yapmıştır yoksa. he sana bide şöle sölim televizyonda yada facebookta resimlerde yada ekranlarda gördüğün sana büyük gibi gelen göğüslere sakın aldanma çünkü o resimden ve ekrandan kaynaklanıo olucak ))))
ben bunu çok yaşadım benimkiler küçük falan diodum sora bi arkadaşımın resmini gördüm kızınkiler benimkilrden küçük ama resimde öle bi büyük çıkmışlar ki inanamadım gördüklerin seni yanıltmasın. öpüyorum cnm çoookkkkkkkaydirigubbakcemile5

cnm ama sonuçta göğüsün normal halinde olsalarda hamlelikte şekil bozukluğu olucak bu silikondan kaynaklanmıcak yani.her meme hamilelikte formu bozulumuna uğrayacaktır bence bunu kafana takıpta yaptırmamazlık yapma cnm öptüümmmmmmyasakkelime

aynen canım bende hep gözümde daha büyük hayal ediyordum o nedenle ilk başta küçük geldi gözüme gögüsüm çok çok küçük oldugu için 275cc üstü olmamış şuan avcumu fazlasıyla dolduruyo umarım böle kalır canım senin daha sonradan küçülme oldumu?

canözüm peki muharrem demiroğlunu duydum sence madem senin doktorun önerilerini alabilirmiyim nasıl ilgi alkalı mı hastaları ile ve ameliyatını kaça yaptı muharrem bey?

canözüm memnunmusun doktrundan ve hang hastanede gerçekleştirdi ameliyatını? hastane vs masrafı kaça oldu bilgilendirirsen memnun olurum canım ya pazartesi günü gideceğim muharrem beye

yani şişlikler inio inince küçülüo sanıosun ama öle çok büyük bi küçülme olmuyo cnm sorun olmuyo yani bende aynışei soruodum doktoruma oda şekil alcak küçülmicek diodu:) şuanda çok memnunum aslında ama dediim gibi gözümde çok büyük hayal etmişim ben her gören bayılıo :)) ve nerdeese izler bile yok oldu gibi bişe bilmeyen anlamıo öle diyiim cnm.eğer benm istediğim büyüklükte olsaydı direk göze batıcaklardı ve anlaşılcaklardı.o yüzden kafaya takmaa hiiiçççç öpüyoruummmm cnm sorun olursa çekinmeeeee yaz istediiiiniii zemuszemus

canözüm memnunmusun doktrundan ve hang hastanede gerçekleştirdi ameliyatını? hastane vs masrafı kaça oldu bilgilendirirsen memnun olurum canım ya pazartesi günü gideceğim muharrem beye
canım çag hastanesinde oldu ameliyatım çok memnun kaldım doktorumdanda hastanedeki ilgidende hastane masrafı herşey dahil 5000 normal fiyatı benim şansım yaver gitti başka bi rahatsızlıktan gitmiştim o hastaneye ordaki genel cerrahım aracı oldu saolsunlar 3500 tuttu herşey dahil ama normalde o fiyata yapılmıyormuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…