birce2 teşekkür ederim canım. lakin bu 5000 iyi ama 7000 çok pahalı değil mi? taksitlendirme yapan arkadaşlarımız var mı aranız da?bu fiyat farklılığı silikonlardan mı acaba anlamadım?
canım taksit sadece kredi kartına oluyo sanırım onuda her hastane kabul ediyomu bilmiyorum fiyat farkı doktordan ve hastaneden kaynaklı degişiyo zaten genel olarak doktorlar mentor marka kullanıyo en iyisi oymuş yuvarlakla damla arasındada 250 dolar fark varmış damla daha pahalı. 7000 çok uçuk bi rakam bence.birce2 teşekkür ederim canım. lakin bu 5000 iyi ama 7000 çok pahalı değil mi? taksitlendirme yapan arkadaşlarımız var mı aranız da?bu fiyat farklılığı silikonlardan mı acaba anlamadım?
evet canım benim yuvarlak ben hep damla düşünüyodum yuvarlak çok yapay olur gibi geliyodu bana hatta önceki görüştügüm doktorum damla tavsiye etmişti ama araştırmalarımda damlanın kas altında hoş olmadıgını zamanla sarkma olabilecegini duydum ve daha sonra muharrem beye gittigimde oda damla tavsiiye etmedi sarkma ve kayma oluyo zamanla memnun kalmazsın yuvarlak çok daha ii dedi yuvarlak yaptırdım ve ciddende çok dogal görünüyo tabi şuan çok daha yeni oldugu için biraz yukarda ama inecek ve en güzeli sertlik kalmadı 3. günüm olmasına ragmen baya baya yumuşadı canım dikişlerimde bant var yarın kontrolde görücem artık ama kesi yeri çok küçükmüş eşim görmüş bandajlarım açılırken o kadar küçük yerden nasıl yerleştirmişler demişti.çok sevindim canım ya.inşallah Bir aya kadar yaptıracağım.senin yuvarlak dimi yapay durmuyor dimi.bide dikişleri nasıl
Merhaba marda çok geçmiş olsun, silikon ömrü 20-25 yıl tahmini, yani firmanın verdiği garanti süresiymiş. Hamile kalınca çıkarmak gerekmiyor, bebeğe bir zararı yok ama memelerin formu bozulabiliyormuş hamilelikte ne kadar büyüyeceği belli olmadığı için.
canım ankarada muharrem demirogulları yaptı ameliyatımı orhan murat özdemir hakkında bi bilgim yok malesef. benim üçüncü gün olmasına ragmen dogal meme kıvamını aldı jel uygulandı yarın ankaraya kontrole gelcem doktoruma sorayım cohesive jelmi uygulandı bilmiyorum. eger kas altı olacaksa kesinlikle hastanede ol canım ilk gün evine geçmen çok zor kalman gerekir ben robot gibi hiç kıpırdayamadım ilk gün zor geçiyo kesi yeri meme altı benim meme başım uygun degilmiş küçük dedi doktorum zaten bende meme başı istemiyordum haliyle şekil bozuklugu olur bence meme başında canım.canözüm veriğin bilgiler için teşekkür ederim. canım ya sen ankarada mı oldun ameliyatı? bu pazartesi 2 doktor ile randevüm var ama halen karamsarım ikilemde ikilemde kaldım. ankara da orhan murat özdemir hakkın da bilgin var mı? cohesive jel daha doğam meme kıvamın da oluormuş bilgin var mı. ayyhhh ölecem şu ameliyat olsa bitsede kurtulsambirde bu son sorum :) muayenehane de ameliyat yaparsam d ucuza mal olur dedi doktorum sence 1 gün hastane de yatılması gerekmez mi? kesi yerini nerden yaptılar meme altından mı yoksa ucundan mı?
ricaederim canım hepinizin içi rahat olsun sonrasını düşünün ve rahat olun umarım hepiniz çok rahat şekilde atlatırsınız.canözüm eline sağlık beni biraz rahatlattın
ssheker lütfen beni cesaretlendir çok fenayım ben güzel olcak çok ağrımıcak de mafoldumben
teşekkürler canım şuan üst kısımları çok şiş ve gergin oldugu için gözüme küçük geldi sanırım senn ne kadar oldu yaptıralı canım.
canım hamilelikte memelerin formu bozuluyosa estetik yaptırmak büyük risk o zaman. Yani insan göğüslerine büyütmek adına bozulma ihtimalinide düşünerek bu ameliyatı olabilirmi bilmiyorum. Bende düşünüyodum olmayı fakat korktum şimdi.fisfisfis
aynen canım bende hep gözümde daha büyük hayal ediyordum o nedenle ilk başta küçük geldi gözüme gögüsüm çok çok küçük oldugu için 275cc üstü olmamış şuan avcumu fazlasıyla dolduruyo umarım böle kalır canım senin daha sonradan küçülme oldumu?cnm benim yaptıralı 7 ay oldu aslında hala biraz büyük istiyo gibiyim ama bu göğüsümün küçük olduundan yada beğenmediğimden değil gayet güzel ve büyükler ama ben gözümde hep daha büyük olcaklar die hayal kurmuşum muhtemelen seninkide aklında büyütüğün için sanada küçük geliolardır.doktorun senin vücuduna göre yapmıştır yoksa. he sana bide şöle sölim televizyonda yada facebookta resimlerde yada ekranlarda gördüğün sana büyük gibi gelen göğüslere sakın aldanma çünkü o resimden ve ekrandan kaynaklanıo olucak))))
ben bunu çok yaşadım benimkiler küçük falan diodum sora bi arkadaşımın resmini gördüm kızınkiler benimkilrden küçük ama resimde öle bi büyük çıkmışlar ki inanamadım gördüklerin seni yanıltmasın. öpüyorum cnm çoookkkkkkkaydirigubbakcemile5
aynen canım bende hep gözümde daha büyük hayal ediyordum o nedenle ilk başta küçük geldi gözüme gögüsüm çok çok küçük oldugu için 275cc üstü olmamış şuan avcumu fazlasıyla dolduruyo umarım böle kalır canım senin daha sonradan küçülme oldumu?
canım çag hastanesinde oldu ameliyatım çok memnun kaldım doktorumdanda hastanedeki ilgidende hastane masrafı herşey dahil 5000 normal fiyatı benim şansım yaver gitti başka bi rahatsızlıktan gitmiştim o hastaneye ordaki genel cerrahım aracı oldu saolsunlar 3500 tuttu herşey dahil ama normalde o fiyata yapılmıyormuş canım.canözüm memnunmusun doktrundan ve hang hastanede gerçekleştirdi ameliyatını? hastane vs masrafı kaça oldu bilgilendirirsen memnun olurum canım yapazartesi günü gideceğim muharrem beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?