• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

yani şişlikler inio inince küçülüo sanıosun ama öle çok büyük bi küçülme olmuyo cnm sorun olmuyo yani bende aynışei soruodum doktoruma oda şekil alcak küçülmicek diodu:) şuanda çok memnunum aslında ama dediim gibi gözümde çok büyük hayal etmişim ben her gören bayılıo :)) ve nerdeese izler bile yok oldu gibi bişe bilmeyen anlamıo öle diyiim cnm.eğer benm istediğim büyüklükte olsaydı direk göze batıcaklardı ve anlaşılcaklardı.o yüzden kafaya takmaa hiiiçççç öpüyoruummmm cnm sorun olursa çekinmeeeee yaz istediiiiniii zemuszemus
çok teşekkürler canım verdigin bilgiler için öpüyorumopuyorumnanaktan

lalara sende bir ankara lı olarak senden ve burda ki arkadaşlardan çokca destek bekliyorum :( lalara sana ulaşabileceğim bir msn adresi var mı canım mümkünse tabi ki? çünki ben özel msj atamıyorum? canözüm de ankara da ameliyat olmuş ve doktorundan memnun kalmış... peki sen lalara doktorun kim sorsam canım?

çok teşekkürler canım verdigin bilgiler için öpüyorumopuyorumnanaktan

ne demek cnm benim şu sıralar sorucak şeyler oluyo yardımcı oluyosam ne mutluuu. ben neler neler soruodum olan arkadaşlarıma :)))) sende takıldıın yerde sor çekinme hiç opuyorumnanaktan

selam funyy. canım sen nerde ameliyat oldun ve ameliyatından doktorundan memnunmusun? ve ve bir de fiyatı kaça patladı? ne olur kusura bakmayın çok soru sorduğumun farkındayım ama ne yapim :(

canözüm sanırım bugün doktoruna uğrayacaktın kontrol için sonucu merak ediyorum bizleri de bilgilendirirmisin?

kızlar aktif oalrak spor yapanlara soruyorum aranızda
kas altı konunca üst beden hareketlerinden sonra sıkışma yerinde oynama kayma olabilir miymiş ne dersiniz?

birde bana lütfen güzel bir şeyler söyleyin cumartesi ameliyatım var mafoldumben
ne kadar dayanılmaz ağrılar çekicem ne kadarda kendime gelirim?
ne zaman banya yapıp rahatça dışarı çıkarım doktordan ziyade siz cevap verin nolur

kas altı normal ağrı kesici yeterli olurmu

SLM CANIM ÜZGÜNÜM sanırım ameliyat öncesi sana ulaşamadım.
ben aktif spor yapan biri olarak sana yazmak istedim.
ben neredeyse 5 ayı geride bıraktım ve aktif spor hayatıma 1. ayda başladım. tabi biraz dikkat ederek.
ancak 2. ay hiç birşey yok gibi spor yapmaya devam ettim. benimde kas altı ve eminim şu anda ameliyat olmuşsundur bu yüzden için rahat olsun.
bir aksilik olmazsa normal seyrinde giderse spor hayatına kaldığın yerden devam edebilirsin.
sanırım sporcu bayanların genel sorunu mazememizin küçük olması.:dance:
için rahat olsu ameliyat olduysanda hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorum
sevgiler

canözüm merhaba bugün doktora gidicekti.nasıl sonuç.umarım memnunsundur.herşey gönlüne göre olmuştur:)))))

selam funyy. canım sen nerde ameliyat oldun ve ameliyatından doktorundan memnunmusun? ve ve bir de fiyatı kaça patladı? ne olur kusura bakmayın çok soru sorduğumun farkındayım ama ne yapim :(

canım ben istanbulda oldum doktorum çok iyi ve çok ilgili inanılmaz memnunum. benmki 4000 tl oldu ama tanıdık gibi bişe oldu birisinin tavsiyesi üzerine gittim onun için daha uyguna geldi normalde 3500-4000 euro civarıymış cnm. cnm benim ne kusuruu heralde sorucaksın sonuçta yaptırmadan önce bizde senin gibiydik takma kafanı istediin kadar sor :)kaydirigubbakcemile5

dün gittim kontrole arkadaşlar maaşallah hiçbi problem yok harika ve hiç agrımda kalmadı dün itibariyle normal hayatıma döndüm darısı hepinizin başına.

çok sevindim sorunsuz bir ameliyat olduğuna tabi ki burda doktrumuzun tecrübesi konuşmuş... ellerine ve emeğine sağlık doktorunun sanırım muzaffer bey idi doktorun canözüm. ben de yarın inşallah muzaffer beye gidip ücretsiz muayene olup kararımı sonra vereceğim ama senden böylesine güzel haberleri duymak beni daha bir cesaretlendirdi muzaffer beyin hastası olurum belki..
canözüm sana hangi marka silikon taktı? ve yuvarla mı damla mı?

dün gittim kontrole arkadaşlar maaşallah hiçbi problem yok harika ve hiç agrımda kalmadı dün itibariyle normal hayatıma döndüm darısı hepinizin başına.

çok sevindim canım ya darısı bizim başımıza:))) dikişleri nasıl muharrem beyin.Senin yuvarlaklardan high,modarete hangisi canım.birde diğer sayfada okudum ameliyattan önce sen damla demişsin ama sonra yuvarlak koydurmuşssun.Neden vazgeçtin canım damladan,yada doktormu karar verdi buna

Son düzenleme:
kızlar size bir şey danışmak istiyorum:
yaz sonu evleniyorum ve evlendikten kısa süre sonra eşim askere gidicek. o askere gitmeden ameliyat olayım diyorum,kendiside kabul etti.o yokken de iyileşme sürecini atlatırım.
öte yandan çocuk için çok beklemek istemiyoruz.1 yıl sonra düşünebilirz.sizce ameliyatı doğumdan sonraya ertelemelimiyim? fakat evliliğimizin ilk günlerini de harika geçirmek istiyorum:kedi:anlayın işte ne demek istediğimi:asigim:
siz olsanız ne yapardınız?

pikolata ben de şuan nişanlıyım ve yaz sonuna düğünüm var... düşüncülerimiz hem fikir sayılırzemuszemus bence düğünün olmadan bu operasyonu gerçekleştir ki sonradan sorunlar çıkmasın canım... hem silikon hamileliğe ve çocuk emzirmeye engel değil bunları düşünme bile! düğün de bir kez oluyo tadını çıkar bence kaydirigubbakcemile3... sen nereye yaptıracaksın bilgi topladın mı?

pikolata ben de şuan nişanlıyım ve yaz sonuna düğünüm var... düşüncülerimiz hem fikir sayılırzemuszemus bence düğünün olmadan bu operasyonu gerçekleştir ki sonradan sorunlar çıkmasın canım... hem silikon hamileliğe ve çocuk emzirmeye engel değil bunları düşünme bile! düğün de bir kez oluyo tadını çıkar bence kaydirigubbakcemile3... sen nereye yaptıracaksın bilgi topladın mı?

aynen katılıyorum bnce dügnden önce yaptırn opuyorumnanaktan yani nasıl olsa yaptrcaksanız maddi imkanda warsa beklemenin bi anlamı yokk :lepi: hem dügünde de daha hoş durur gelinligniz üzernzde.. insana ayrı bi güwen geliyo kızlar yaa bunu yasama-dan anlayamazsınz..:hulya:

çok sevindim sorunsuz bir ameliyat olduğuna tabi ki burda doktrumuzun tecrübesi konuşmuş... ellerine ve emeğine sağlık doktorunun sanırım muzaffer bey idi doktorun canözüm. ben de yarın inşallah muzaffer beye gidip ücretsiz muayene olup kararımı sonra vereceğim ama senden böylesine güzel haberleri duymak beni daha bir cesaretlendirdi muzaffer beyin hastası olurum belki..
canözüm sana hangi marka silikon taktı? ve yuvarla mı damla mı?
canım muharrem bey mentor marka kullanıyo yuvarlak benim damla tavsiiye etmiyo sarkma oluyormuş biran önce yaptır canım çok memnun kalacagına eminim.

çok sevindim canım ya darısı bizim başımıza:))) dikişleri nasıl muharrem beyin.Senin yuvarlaklardan high,modarete hangisi canım.birde diğer sayfada okudum ameliyattan önce sen damla demişsin ama sonra yuvarlak koydurmuşssun.Neden vazgeçtin canım damladan,yada doktormu karar verdi buna
amin canım. dikişlerim gayet ii hafif bi kırmızılık var ve kesi çok küçük. benim önceki doktorum damla demişti ama muharrem bey damlanın sarkma yaptıgını ve kas altında hoş olmadıgını söyleyip yuvarlak uyguladı çokta memnun kaldım gayet dogal duruyo canım.

ya düğünden önce imkansız:sinifsinif:ailemin bilmemesi gerek.hem de maddi yönden mümkün değil,anca alımlarda atnırsam ve para biriktirirsem...oda zor gibi.
ameliyat için Aylin Karanlık diyorumyerimsenibenona içim çok ısındı,tanışmadık henüz telefonda bile görüşmedik ama kendisini çok sevdimkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bende damla istiodum ama çoğu insandan ve doktorlardan duyduğum kadarıyla damla göğüs içinde yer değiştirebiliyomuş zamanla bu yüzden korktum ve yuvarlak yaptırdım iyiki yuvarlak yaptırmışım zaten damla normaldede sarkık gibi duruyo bide kendi göğsünüzde sarktığı zaman oda doğal olarak iyice sarkıcak benim düşüncem bu tabiiki damlayı sevip yaptıranlrda var arkadaşım yaptırdı şuanda çok mmnun ama ilerde nolur bilmiorum belkide hiçbişe olmaz ama nebiliiim duyduğum kadarıyla yaptırmamaya karar werdim herkese geçmiş olsun canlarıım .

slm Kızlar ben sporla uğraşan biri olarak ilk doktora bu dönme-kayma işinden bahsettim.
ve bunun çok rastlanan bir durum olmadığıı ancak ihtimaller arasında olduğunu söyledi.
bende sizin gibi o zaman yuvarlak olsun dedim. ameliyattan çıkınca doktorum damla koymak duruunda kaldığını söyledi.
çünkü göğüs dokusu çok az olduğunu ve yuvarlak deneyip çok yapay durduğunu söyledi.
yani istediklerinizi doktorunuzun fikirleriyle birleştirip karar vermenizi öneririm.
ben şimdi sonuçtan çok memnunum ama ilerleyen zaman ne gösterir bilmiyorum.
aşırı kilo alıp vermeler ve büyük protezler deformasyona sebep oluyormuş.
umarım kimse bu aksiliklerle karşılaşmaz.
sevgiler

SLM sende dren varmıydı?
bundan sonraki iyileşme süreci inanılmaz hızlı geçecek.
çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin.

Back