Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek Aşk olsun hele sen bence tadını çıkarmya bak :) alkisalkisalkiscanım calimero v e
canım destinamark
iyi ki varsınız
çok çok çok çok teşekkürler...:enbuyukkk:
hayırlı olsun canım. bende 1 ay içinde olacağım vee çok heyecanlıyım şimdiden uykularım kaçıyo
canım calimero v e
canım destinamark
iyi ki varsınız
çok çok çok çok teşekkürler...:enbuyukkk:
Arkadaşlar ;
Tek tek hepinize ÇOK teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
Bu klüp hem ameliyat öncesi hem sonrası bana çok yaradı.
Ben de ameliyattan 1 ay öncesinde tarihi biliyordum ve doktorumu hiç görmemiştim.
Doktorumla tanıştığım gün ameliyat oldum.
Biraz tedirgindim giderken.
Ama herşey yolunda gitti.
Umarım hepiniz için böyle olur.
Herkese en iyisini diliyorum.
Paylaşımlarınız çok önemli.kaydirigubbakcemile5
canım cok gecmiş olsun zemuszemus anlatsana kac cc oldu?yuwarlak mı damla mı??kesi yeri neresi? cokmerak ettim sırnaşık şey
arkadaşlar ben çok kararsız kaldım kas altı damla mı yoksa kas altı yuvarlakmı hangi siteye baksam damla silikonun kas üstü için uygun oldugu yazıyo.
Bende daha ameliyat oalmadim arkadaslar is yerinde problem cikti. Bkalim 2'sinde veya 5'inde olucam yarin belli olucak isyerinden izin durumu ama saniirm 5'i olucak gibi. Ameliyat olanlara cok ozeniyorum bir an evvel olsamda kurtulsammafoldumben
evet canım en iyisi fazla düşünmeden doktora bırakmak.canözüm
benimde ameliyata gidene kadar kafam çok karışıktı.
öncelikle doktorunun seçimi çok önemli
senin bilgin internetten okuduklarınla sınırlı ama onlar bunun ihtisasını yapmış.
benim de kas altı damla koyuldu.
doktor herşeyi açık açık anlattı
benim yapıma en uygunun bu olduğunu ve en doğal bunun duracağını söledi
benim de içinme sindi.
sen doktorunu dinle
onlar bu işi biliyor
kiminde kasaltı yuvarlak iyi dururken kiminde kas üstü high profile uygun oluyor onu biz bilemeyiz.
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN SANA VE YAPTIRMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARA zemuszemus