DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle herkese bol göğüslü bir yıl dilerim :dance:
Ben henüz yeniyim, tüm yazılanları okudum ve gerçekten çok ama çok cesaretlendim. Herkesin yaşadıkları ve hisleri birbirine çok yakın. Ben de yıllardır küçücük göğüslerimden dertliyim ama kime bahsetsem 'amaaan boşver, başka derdin mi yok' laflarından çok sıkılmıştım (eşim bile istemiyor) ve benimle aynı şeyleri hisseden kişileri bulmak gerçekten harika.
Ben daha önce internette yaptığım bir araştırmada dr.naci çelik'le ilgili yazılan çok güzel tavsiye yazılarına rastlamıştım. Acaba içinizde kendisine ameliyat olan var mı, varsa benimle tecrübelerini ve doktorla ilgili yorumlarını paylaşabilir mi?
Ben masa başı bir işte çalışıyorum sürekli bilgisayar başında ama arada sırada klasör falan da kaldırıp indirmem gerekiyor dolaptan alırken falan kaldırıyorum ama çok ağır şeyler değiller sonuçta, burda bazı arkadaşların jimnastik eğitmenliği yaptığını okumuştum onlar bile yanılmıyosam 9. günde işe başlamışlar, ben de 1 hafta izin alsam işten yeter mi bu süre?
Bir de belki garip bir soru olacak, kimse bahsetmemiş çünkü böyle birşeyden ama kafama takılıyor , sonuçta göğüs ölçümüz kaç beden büyüyor, birçoğumuzda vardır, biraz kilo alıp vermede bile vücudumuzun çeşitli yerlerinde çatlaklar oluşur, bu operasyondan sonra çatlak oluşmuyor değil mi?
Bir de meme altı kesisi olduğunu düşünürsek (herkesin cildi farklıdır tabi ama) izlerin kaybolması ne kadar sürüyor? ya da tamamen kayboluyor mu?

Merhaba Hamido;

Aramıza hoşgeldin.zemuszemus
Verdiğin doktor ismini ben hiç duymadım, belki vardır duyan arkadaşlar, doktor öneri kısmına da bir not bıraz istersen.
Ben de burada çatlak konusunu açmıştım bneim de aklım atakılmıştı ama doktora sordum olmaz dedi. Şİmdillik gerçekten de olmadı.
Benim görğüs ölçüm sıfırdı ve 75 B olacak
Olacak diyorum çünkü şu sıralar 75 D yani çok çok şiş kaydirigubbakcemile2
1 hafta işin edönmen için yeter
hadi sana da hayırlı memeler

Mavilim28 çok teşekkürler bilgi için..
Umarım senin de istediğin gibi olur.
Sen hangi dr.a yaptırmıştın?

hamidocum,ben naci bey ameliyat oldum ve ayın 2.nde 6 ay olacak.ben 10.günde işe dönmüştüm ve çok yoğun bir döneme dönmüştüm,raflara uzanıp klasör kaldırmkatan tut,koli taşımaya kadar herşeyi yaptım,çünkü kimse bilmiyordu işyerinde zaten bilmesini de istemezdim.iz konusuna gelince izler silikleştiler ama daha tamamen solmadılar,yani hala bir başka biri baktığında ameliyat olduğunu anlayabilir. ben subfacila teknikle oldum ve şu an doğal gögüs yumuşaklığında,izler biraz daha geçerse kimse protez olduğunu anlamyamaz,çünkü ben bile varlıklarını unuttum.çatlak konusuna gelince,ben 0 bedendim ama ameliyat sonrasında gerginlik fazla oldu ama çatlak meydana gelmedi.ben naci beyden ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi bakımından çok memnunum,zaten çok pinpirikli birisi olduğum için ameliyata girmeden önce aklımda en ufak soru işareti kalmasına izin vermedi,zaten zihninizde bu işe tamam dediğinizde ameliyat sonrasında çok fazla sıkıntı yaşamıyorsunuz. İnsan ameliyat sonrasındaki süreçte doktoruna ulşamak istiyor,çünkü bazı kendisine göre sorun olarak gözüken şeyleri insan doktoru ile paylaştığında çok rahatlıyor,naci beye ulaşma konusunda ben herhangi bir problem yaşamadım,müsait değilse bile mutlaka o gün içerisinde tekrar dönüyor. Şu an görüntüleri doğal bir gögüs gibi,izler olmasa hiç fark yok bana göre.ben doktorumdan ve ameliyat sonucumdan çok memnunum,benim yaşadığım tecrübelerim böyle işte canım.umarım yardımcı olabilmişimdir

SLM aramıza hoşgeldin.
öncelikle 1 hafta sana rahat rahat yeter.en sıkıntılı ilk 2-3 gün.
1.hafta çok ağır kaldırmanın dışında sorun kalmayacak.
ebat konusuna gelince o tamamen sana bağlı.
forumda okuduysan 200-430 arası değişen ebatta yaptıran arkadaşlar var. sen doğal olsun diyorsan vücut ölçüne göre doktor sana cc olarak söylüyor.
yok benim için doğallık değil ebat önemli diyorsan o zaman doktor sana yok koymam demiyor. en iyi rehberin doktor oluyor. ancak ne istediğini doktoruna açıkça söylemelisin.
ayrıca çatlak olayına gelince benim göğüs dokum yok denecek kadar azdı ve 4 ayı geçti herhangi bir çatlak oluşmadı. (245cc kondu)
belki çok büyük koymayla alakalı olabilir. büyük yaptıranlarda oluşuyormu onlar bize yazsınlar.
dikiş iziyse silikleşti ama hala belli.daha ne kadar azalır bilmiyorum ama benim için sorun değiller. o kadar yokluktan sonra tek dert iz olsun:dance:
sevgiler

aboooo kız bende istiyorum.ama ben bu b d falan cup lardan anlamıyorum yaa.avucumu doldursun yeter kaydirigubbakcemile3 valla usandım hee.emzirirken ne güzeldi ya pıs diye söndü.darısı başımıza.

aboooo kız bende istiyorum.ama ben bu b d falan cup lardan anlamıyorum yaa.avucumu doldursun yeter kaydirigubbakcemile3 valla usandım hee.emzirirken ne güzeldi ya pıs diye söndü.darısı başımıza.

en ideali b cup c de olabilir ama d cup cok cok büyük bi gögüs kaydirigubbakcemile3 ya gerci high profil mi low mu bunlar da önemli.. silikon düşünen arkadasların yapması gerekern en önemli sey iyi bi doktor bulup kendini emanet etmek.. herkesin wücudu farklı oldgu için en güzel durcak silikonu tercih ediyor doktorlar bu da amlyt sırasında belli oluyor

tatlım fiyat olarak ne kadara anlastınız? ne güzel sende aramıza katıldın umarım sorunsuz bi seklde atlatrsın opuyorumnanaktan benm 25.günüm ve agrı denilen hiç bişey yok hatta yılbasında bi yarım saat kadar sporcu sütyenimi cıkarttım straplez elbisem wardı cıkartmak zorundaydım :kedi: ya dekolteme gören bayıldııı tabii bende cok begendim sütyenle bile elde edemedgm görntü sütyensiz wardı :dance: ama tabi cok uzun süre öyle kalamadım sonra gittim baska elbise giyindim :teytey: yani ne olursa olsun iyi ki yaptırmışım kendimi cok daha iyi hissediyorum..gögsümü gere gere geziyorum senin agrıların ne durumda?? yatıp kalkarken destek alıyo musun?

SLM ssheker çok sevindim. gerçekten insanın kendine güveninin gelmesi muhteşem bir duygu kendini bu konuda eksik hisseden herkes yaptırmalı.
tabi ekonomik boyutu bazılarına engel. ama sıkıntısı olmayan herkes yaptırmalı.
yaptırıpta işman olan kimseyi duymadım.
hayırlı olsun sen birde yazı düşün. deniz-güneş ve bikinilerdelikafadulden
sevgiler

ah ewet canım yaaa yaza kadar tam dogal gögsüm gbi hissederim heralde :dance: bu yaz bnm en güzel yazım olcak eminim destekli bikinilerde hiç hoş hissetmiyodum kendimi :1no2: bncede ihtiyacı we imkanı olan hiiiç düşünmesiiinnn

bencede desteklilere üstten bakıncaki boşluk veya öne eğildiğindeki moral bozukluğu anlatılmaz derecede sinir bozucu.
şimdi istadiğimi giyebilirim rahatlığı bile hemen herşeye değer

merhaba arkadaşlar, ben de uzun seneler düşünüp sonunda dün ameliyat olmuş biri olarak gün be gün aktarmaya çalışacağım. koltukaltından kas altına 275 cc serum fizyolojik protez takıldı. ilk gün çok rahattım ama bugün çok sert şişkin ve daha ağrılıyım. kalkma hareket etme kısıtllğım yok. tek derdim straples arkadan sık sütyen takmak zorunda olmam. gğüs araları ayrı kalmasın siye. dolgusuz askısız straplez sütyen bulamadığım için bikini üstümü taktım arkadan sıkabildiğim kadar sıkarakç koltuk altından girildiği için askılı takamıyorum.

cnm çok geçmiş olsun serum fizyolojik olanını senmi seçtin?

gecmiş olsun güle güle kullan.. serum fizyolojik takıldıktan sonra içi doldurulanlardan mı?? ilk günlerin canım agrı olması normal.. ayrıca şişlik we sert olması da.. zamnla daha da yumusayacaklar we şişlikler inecek.. daha cok yeni.. umarım sorunsuz atlatanlardan olursun kaydirigubbakcemile5

Kızlar, çok teşekkürler cevaplar için..
Herkes bana doğumdan sonra yaptır çünkü zaten doğumdan sonra göğüsler deforme olacak hem toplatmış olursun hem de silikon yaptırırsın, bu zamana kadar beklemişsin biraz daha bekle diyorlar. 2-3 sene içinde doğum yapsam, süt verme süresi falan 1 yıl da öyle gitse yaklaşık 4 yıl var önümde.. Ne dersiniz?

bu senin bilecegin bi durum silikon warken gögüs ne kadar deforme olur bilmiyorum ki doktorum gögüsten gögüse degisir demişti.. eger 4 yıl beklerim diyosan daha mantıklı :hulya:

Canım, benimki 6500 tl ye mal oldu
biraz fazla biliyorum ama bu doktoru çok istedim ben
bu arada daha 1 hafta olmasına rağmen ben de yılbaşında sporcu sütyenimi çıkarmadan dekolte olayına girdim
çok güzeldi
yıllarca bunu beklemişim
bi sürü de oynadım
hiç sıkıntım olmadı
bugün dikişler alınacak
biraz gerginim umarım sıkıntı olmaz
yattığım yerden kalkarken sıkıntı oluyor biraz onun dışında bişi yok gibi
tabi kafaya takacak şey buluyor insan bi sürü ama önemsememeye çalışıyorum
dikişler alınınca göğüs başlarını da görebilicem bandaj var şimdi altlarında
bakalım dikiş yerleri ne durumda

canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun
bu hafta bi sürü sıkıntın olacak
mümkün olduğunca dert etme insan psikolojik olarak çöküyor
5 . günü olmuştu bana ,
biz buradayız yazılanları oku bizlere,hihoyyyt doktoruna sor
yalnız kalma
bir hafta sonra herşey çok farklı olacak
çok çok geçmiş olsun

canım güzel haberlerini bekliyorum dikişin gizli dikiş degil mi ?? nasıl alcak?? kaydirigubbakcemile2

çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun
aramıza hoş geldin
sanırım sen kolay atlatanlardan olacaksın. kısa sürede toparlanıyorsun
sen yinede biraz dikkat et. çok zorlamak ki sıkıntın olmasın.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…