Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle herkese bol göğüslü bir yıl dilerim :dance:
Ben henüz yeniyim, tüm yazılanları okudum ve gerçekten çok ama çok cesaretlendim. Herkesin yaşadıkları ve hisleri birbirine çok yakın. Ben de yıllardır küçücük göğüslerimden dertliyim ama kime bahsetsem 'amaaan boşver, başka derdin mi yok' laflarından çok sıkılmıştım (eşim bile istemiyor) ve benimle aynı şeyleri hisseden kişileri bulmak gerçekten harika.
Ben daha önce internette yaptığım bir araştırmada dr.naci çelik'le ilgili yazılan çok güzel tavsiye yazılarına rastlamıştım. Acaba içinizde kendisine ameliyat olan var mı, varsa benimle tecrübelerini ve doktorla ilgili yorumlarını paylaşabilir mi?
Ben masa başı bir işte çalışıyorum sürekli bilgisayar başında ama arada sırada klasör falan da kaldırıp indirmem gerekiyor dolaptan alırken falan kaldırıyorum ama çok ağır şeyler değiller sonuçta, burda bazı arkadaşların jimnastik eğitmenliği yaptığını okumuştum onlar bile yanılmıyosam 9. günde işe başlamışlar, ben de 1 hafta izin alsam işten yeter mi bu süre?
Bir de belki garip bir soru olacak, kimse bahsetmemiş çünkü böyle birşeyden ama kafama takılıyor , sonuçta göğüs ölçümüz kaç beden büyüyor, birçoğumuzda vardır, biraz kilo alıp vermede bile vücudumuzun çeşitli yerlerinde çatlaklar oluşur, bu operasyondan sonra çatlak oluşmuyor değil mi?
Bir de meme altı kesisi olduğunu düşünürsek (herkesin cildi farklıdır tabi ama) izlerin kaybolması ne kadar sürüyor? ya da tamamen kayboluyor mu?
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle herkese bol göğüslü bir yıl dilerim :dance:
Ben henüz yeniyim, tüm yazılanları okudum ve gerçekten çok ama çok cesaretlendim. Herkesin yaşadıkları ve hisleri birbirine çok yakın. Ben de yıllardır küçücük göğüslerimden dertliyim ama kime bahsetsem 'amaaan boşver, başka derdin mi yok' laflarından çok sıkılmıştım (eşim bile istemiyor) ve benimle aynı şeyleri hisseden kişileri bulmak gerçekten harika.
Ben daha önce internette yaptığım bir araştırmada dr.naci çelik'le ilgili yazılan çok güzel tavsiye yazılarına rastlamıştım. Acaba içinizde kendisine ameliyat olan var mı, varsa benimle tecrübelerini ve doktorla ilgili yorumlarını paylaşabilir mi?
Ben masa başı bir işte çalışıyorum sürekli bilgisayar başında ama arada sırada klasör falan da kaldırıp indirmem gerekiyor dolaptan alırken falan kaldırıyorum ama çok ağır şeyler değiller sonuçta, burda bazı arkadaşların jimnastik eğitmenliği yaptığını okumuştum onlar bile yanılmıyosam 9. günde işe başlamışlar, ben de 1 hafta izin alsam işten yeter mi bu süre?
Bir de belki garip bir soru olacak, kimse bahsetmemiş çünkü böyle birşeyden ama kafama takılıyor , sonuçta göğüs ölçümüz kaç beden büyüyor, birçoğumuzda vardır, biraz kilo alıp vermede bile vücudumuzun çeşitli yerlerinde çatlaklar oluşur, bu operasyondan sonra çatlak oluşmuyor değil mi?
Bir de meme altı kesisi olduğunu düşünürsek (herkesin cildi farklıdır tabi ama) izlerin kaybolması ne kadar sürüyor? ya da tamamen kayboluyor mu?
aboooo kız bende istiyorum.ama ben bu b d falan cup lardan anlamıyorum yaa.avucumu doldursun yeter kaydirigubbakcemile3 valla usandım hee.emzirirken ne güzeldi ya pıs diye söndü.darısı başımıza.
tatlım fiyat olarak ne kadara anlastınız? ne güzel sende aramıza katıldın umarım sorunsuz bi seklde atlatrsın opuyorumnanaktan benm 25.günüm ve agrı denilen hiç bişey yok hatta yılbasında bi yarım saat kadar sporcu sütyenimi cıkarttım straplez elbisem wardı cıkartmak zorundaydım :kedi: ya dekolteme gören bayıldııı tabii bende cok begendim sütyenle bile elde edemedgm görntü sütyensiz wardı :dance: ama tabi cok uzun süre öyle kalamadım sonra gittim baska elbise giyindim :teytey: yani ne olursa olsun iyi ki yaptırmışım kendimi cok daha iyi hissediyorum..gögsümü gere gere geziyorumCanım
benimki 295 cc Mendor (-du sanırım markası)
damla şeklinde
göğüsbaşından kesildi
kas altı
Valla burada okuduklarımdan biraz farklı bir doktor.
Hastaneden çıkmadan önce bana spor yaptırdı.
Kollarını ne kadar çok çalıştırırsan o kadar iyi dedi.
Ben voleybola dansa ne zaman başlayabilirim deidm
Hemen gel oynayalım dedi -tatlicadiarzu-
Şimdilik iki göğsümün arası mor (o ara çok gerildiğinden yukarda duruyordu oraya çok bastırdı doktor o yüzden morardı)
bir de bantlar var dikişlerin üzerinde
baya şişler
diren takmıştı
bence çok çok iyi yapmış çok fazla sıvı aktı 1 günde sonra hasaneden çıkarken çıkarttı onları yeri hemen kapandı zaten küçücüktü.
ama sürekli duvarda şınav çekiyorum
sporcu sütyeni var hiç çıkaramıyorum
banyo yaptım 4. gün
batikon sürüyorum devamlı
bu kesitğim kasları iyice çalıştır dedi
pazartesi dikişler alınacak kısmetse
hemen sütyenlerimi güymeki stiyorum
75 B olacaksın dedi ama şu anda çok daha büyük
6 ay ile 1 senede tam oturur dedi
:CüvCüv:
SLM ssheker çok sevindim. gerçekten insanın kendine güveninin gelmesi muhteşem bir duygu kendini bu konuda eksik hisseden herkes yaptırmalı.
tabi ekonomik boyutu bazılarına engel. ama sıkıntısı olmayan herkes yaptırmalı.
yaptırıpta işman olan kimseyi duymadım.
hayırlı olsun sen birde yazı düşün. deniz-güneş ve bikinilerdelikafadulden
sevgiler
merhaba arkadaşlar, ben de uzun seneler düşünüp sonunda dün ameliyat olmuş biri olarak gün be gün aktarmaya çalışacağım. koltukaltından kas altına 275 cc serum fizyolojik protez takıldı. ilk gün çok rahattım ama bugün çok sert şişkin ve daha ağrılıyım. kalkma hareket etme kısıtllğım yok. tek derdim straples arkadan sık sütyen takmak zorunda olmam. gğüs araları ayrı kalmasın siye. dolgusuz askısız straplez sütyen bulamadığım için bikini üstümü taktım arkadan sıkabildiğim kadar sıkarakç koltuk altından girildiği için askılı takamıyorum.
merhaba arkadaşlar, ben de uzun seneler düşünüp sonunda dün ameliyat olmuş biri olarak gün be gün aktarmaya çalışacağım. koltukaltından kas altına 275 cc serum fizyolojik protez takıldı. ilk gün çok rahattım ama bugün çok sert şişkin ve daha ağrılıyım. kalkma hareket etme kısıtllğım yok. tek derdim straples arkadan sık sütyen takmak zorunda olmam. gğüs araları ayrı kalmasın siye. dolgusuz askısız straplez sütyen bulamadığım için bikini üstümü taktım arkadan sıkabildiğim kadar sıkarakç koltuk altından girildiği için askılı takamıyorum.
Kızlar, çok teşekkürler cevaplar için..
Herkes bana doğumdan sonra yaptır çünkü zaten doğumdan sonra göğüsler deforme olacak hem toplatmış olursun hem de silikon yaptırırsın, bu zamana kadar beklemişsin biraz daha bekle diyorlar. 2-3 sene içinde doğum yapsam, süt verme süresi falan 1 yıl da öyle gitse yaklaşık 4 yıl var önümde.. Ne dersiniz?
tatlım fiyat olarak ne kadara anlastınız? ne güzel sende aramıza katıldın umarım sorunsuz bi seklde atlatrsın opuyorumnanaktan benm 25.günüm ve agrı denilen hiç bişey yok hatta yılbasında bi yarım saat kadar sporcu sütyenimi cıkarttım straplez elbisem wardı cıkartmak zorundaydım :kedi: ya dekolteme gören bayıldııı tabii bende cok begendim sütyenle bile elde edemedgm görntü sütyensiz wardı :dance: ama tabi cok uzun süre öyle kalamadım sonra gittim baska elbise giyindim :teytey: yani ne olursa olsun iyi ki yaptırmışım kendimi cok daha iyi hissediyorum..gögsümü gere gere geziyorumsenin agrıların ne durumda?? yatıp kalkarken destek alıyo musun?
Canım, benimki 6500 tl ye mal oldu
biraz fazla biliyorum ama bu doktoru çok istedim ben
bu arada daha 1 hafta olmasına rağmen ben de yılbaşında sporcu sütyenimi çıkarmadan dekolte olayına girdim
çok güzeldi
yıllarca bunu beklemişim
bi sürü de oynadım
hiç sıkıntım olmadı
bugün dikişler alınacak
biraz gerginim umarım sıkıntı olmaz
yattığım yerden kalkarken sıkıntı oluyor biraz onun dışında bişi yok gibi
tabi kafaya takacak şey buluyor insan bi sürü ama önemsememeye çalışıyorum
dikişler alınınca göğüs başlarını da görebilicem bandaj var şimdi altlarında
bakalım dikiş yerleri ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?