- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
EVET CANIM gerçekten haklısın kafana takmak sonucu değiştirmiyor o yüaden kontrolleri ciddiye alıp sonuç için dua etmekten başka birşey yapamıyoruz.
sevgiler
kızlaarr 2 gün önce doktora gittim baktı hiç bi sorun yok dedi.. hatta birazcık kızdı bana boş boş seylerle kendini üzme diye :hulya:ya aslında haklı ama burda olumsuz bisey olunca isrter istemez acaba bende de olur mu diyorum :kedi: ayrıca silikonun asagı kayması pek mümkün degil dedi silikon yukarı cıkmaya daha meyilliymiş.. nly26 arkadasımızn durumundan bahsettim doktor da dedi ki silikon yerlestrmek için acılan ceple alakası olabilir dedi ayrıca kac cc oldgu önemli dedi we en önmlisi hastanın kendini koruması dedi cünkü silikon takıldıktan sonraki asama vücut we silikon arasında yerimseniben bana her gittigimde özellkle söylüuo doktorum sakın agır kaldırmıyosun we kollarını yukarı dogru germe hareketi yapmıyosun diye... elimden geldigi kadar dikkat ediyorum.. bgn tam 20. günüm zaman hızlı ilerliyo kızlar yaa sanki daha dün gbi ameliyat günüm..kaydirigubbakcemile3 burda olumlu olumsuz bi cok yasanan war allah beterinden saklasın we cözümsüz sıkıntı wermesin kaydirigubbakcemile5