DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

canım doktorun önermediyse bencede yapma boşuna canını acıtmış olursun. sen içini ferah tut bence bir sürü insan tanıyorum bu ameliyatı olan ama bir tek benim başıma geldi demekki çok az bi olasılık. birde ben bu kadar araştırıyorum kesin bi aksilik olacak diye çok söylenmiştim vede oldu:sinifsinif: o yüzden hiç kuruntu yapma olumlu düşün bence

offfff inşallah bi sorun yasamam yaaaa :sinifsinif: cumartesi dr a gdicem özellkle söylicem belki de bnm daha önceki halnden kaynaklanıyodur kaydirigubbakcemile5

cnm onun nedeni bi taraftaki içten dikiş olduu için ipler daha çabuk eriyo dier taraftaki biraz daha yavaş sürede eriyo eline gelen sert şey içerde olan ip kafana takma onu benim 6 ay oldu sağdaki izde hiçbi problem yok iz kaybolmuş gibi nerdeese ama soldaki biraz şişik ve benmde elime sert bişe gelio doktoruma sordum ip oldunu söledi cnm merak etme yani öptüüm

anladım tatlım cok saol kaydirigubbakcemile5 bu aralar o kadar hassasım kii ufacık bişeyden korkuyorumm :sinifsinif:

cnm benim okadar çok incelersen mutlaka bişeler çıkarırsıın okadar inceleme takma kafana bişe olmaz bak benimkinin üstünden 6 ay geçti hala bi taraftaki ip gelio elime sert ama takmıorum nasılsa geççek

cnm benim okadar çok incelersen mutlaka bişeler çıkarırsıın okadar inceleme takma kafana bişe olmaz bak benimkinin üstünden 6 ay geçti hala bi taraftaki ip gelio elime sert ama takmıorum nasılsa geççek

ya bi de bu arada suan 1cm fark war o cok canımı sıkıyo :sinifsinif: dr biri yukarı cıkmaya meyilli dedi o yüzden sargı sarıorum zaten zamnla düzelir dedi ama nasıl olur bilmiyorum ki :bbo:

slm canım masaj o sertliğe yapılması öneriliyor. çünkü o sertlik basarak maajla dağılıyormuş. benimde dikişlerin üzeri oldukça sertti. her akşam basarak masaj yapmamı önerdi. ve gerçekten kısa sürede dağıldı. şimdi sertlik yok.
krem önemli değil dedi. kayganlaşmasını sağlayacak bir krem olur dedi. bepaten gibi.
uyguladım sonuç olumlu oldu.
ssheker sana tavsiyem çok kafana takma bazı şeyler normal ama sen yeni karşılaştığın şeylerden korkuyorsun. aynı benim yaptığım gibi. sen doktora kontrollerine git ve aklına takılan soruları bir kağıda yaz böylece unutmazsın.
inşalla sorunsuz bir iyileşme süreci geçirirsin.
sevgiler

slm kızlar biraz rahat olun çünkü korkunun soruna faydası yok.
simetri konusuna gelince 1. haftaki şişlik geçtikten sonra şekil ne ise ilerleyen zamandada o oluyor.
bunu olumsuz düşünmeyin lütfen.
ama normaldede kimsenin göğsü tam simetrik olmazmış.
bozukluk azsa takılmayın derim.
ama gerçekten fark büyükse gecikmeden müdahele edin.
sevgiler

canım cok tskler yazını okudgmdan beri bnde masajı biraz bastrrak we uzun yapıorum..simetri konusnda da aslında öyle abartılı bi rahatsızlık yok yani dr söylemese eminim farketmezdim bilee.. bu normal bence cünkü silikon takılmadan önce de iki gögsüm farklydı birebir esit olması mümkün degl zatenn.. ben kafamda fazla büyütüyorum galibaa.. gecen gün normal bi sütyen denedim tek kelmyle mükemmeldi o görüntüyü düşünüp mutlu olmam lazım aslında ama bn kusur arayıp duruyorum :kedi:

Canım benim operasyon sonrası iki göğsüm de aynı hizadaydı. Ameliyattan 1 ay sonra sol göğsüm aşağı indi, sağ yukarıda kaldı. Onun nedeni de kapsülmüş işte

Bakalım bekliyorum ben de. Ocak sonunda doktora gideceğim. Duruma göre operasyon olacağım ya da bi süre daha bekleyeceğiz.

Bu doktorların her şeyi basitmiş gibi anlatmalarına sinir oluyorum! Tamam kabul ediyorum yıllardır binlerce ameliyat yapmış, binlerce farklı vaka görmüş olabilirler ama yani biz sonuçta bi kere böyle bir şey yaşıyoruz ve en ufak bir olayda panikliyoruz.

Acaba yarım saatlik küçük bir operasyon dediği tam olarak nasıl bir şey? Kapsülü nasıl alıyor? Göğsü nereden kesiyor? Sonrasında iz kalıyor mu? İyileşme süreci nasıl oluyor? Hiç anlatmıyorlar

evet cnm geneli çok basitmiş gibi hareket edio ama hiçte öle anlettıkları gibi basit bişe diil seninde dediin gibi onlar yüzlerce ameliyata girio ama biz bir kere ama onlar bunu anlamıyo.BENCE HERŞEYİ FAZLA KAFANIZA TAKMAYIN CNM ÇÜNKÜ NEKADAR KAFANA TAKARSAN TAK DAHADA BÜYÜYO HERŞEY SİZE TAVSİYEM KENDİNİZİ BİRAZ DETAYLI OLARAK AYNADA GÖRMEYİN YÜZEYSEL BAKIN GEÇİN ÇOK ABARTILI BİŞE OLURSA ZATEN SADECE SİZE DİİL ETRAFINIZDAKİLEREDE BATAR RAHAT OLUN HERŞEY İYİ OLSUN ÖPTÜM ÇOK

ilk başlarda çok takıyodum her gün aynada saaterce inceleyip, resim çekiyordum ama bi süredir neredeyse hiç ilgilenmiyorum. taksam da takmasam da iş olcağına varacak çünkü. kendimi üzmekle kalıyorum sadece :uhm:

dediğin doğru canım. yüzeysel bakmak lazım. iş olacağına varıyor bi şekilde

ya canım ilk baslarda yumusaklıkları nasıldı peki?? kesi yeri olark da silikon takarken kestgi yeri keser galiba CADIARZU agrı sızı olmaz heralde bi dikişlere dikkat edersin gibime geliyo

kızlaaaarr düşündümde haklısınz yaaa kaydirigubbakcemile5 olacagı warsa olur napalım yaniiii zemuszemus ona görede cözüm bulunur allah cözümsüz dert wermesinzemuszemus buna da şükür yaniii opuyorumnanaktan

Bende sadece bende sorun var sanıyordum ....
doktorumun bana söylediği aynı dikiş yerinden olacağı başka bir iz kalmayacağı, operasyon basit ama yine narkozlu olacağı için hastaneden birkaç saat sonra çıkılacak ve araba kullanmak yine sakıncalı demişti.

Aynı yerden kesilecekse sorun yok o zaman iz kalmaz heralde..Ama yine bir süre dinlenmek gerekebilir. Tek göğüs olacağı için belki iyileşme süreci ilk ameliyat sonrası gibi olmaz diye düşünüyorum ben de.

Böyle kalsa bile eski hallerinden bin kat daha güzel. Tabi gönül isterdi ki sorunsuz bir ameliyat olsun ama işte vücut yapısı napalım :1closedeyes:

ya canım ilk baslarda yumusaklıkları nasıldı peki?? kesi yeri olark da silikon takarken kestgi yeri keser galiba CADIARZU agrı sızı olmaz heralde bi dikişlere dikkat edersin gibime geliyo

Canım ilk başta çok sertlerdi. Zamanla yumuşamaya başladılar. Sağ göğsüm sola göre hep daha sert oldu ama. Şu anda da öyle. Masaj vermediği halde doktorum yavaş yavaş yumuşamaya başladılar.

SLM öncelikle sana sonuna kadar katılıyorum. çok basit anlatıyorlar. ve sen ister istemez bizim kadar önemsemelerini istiyoruz. sanırım bu pek mümkün olmuyor.
kapsül olayına gelince doktorumdan öğrendiğim kadarıyla anlatayım;
göğsün kesilip oluşturulan cebin etrafı zamanla dokularla kaplanıp silikonun sabitlenmesi gerçekleşiyor.
ve bu olay olurken kolla ağır hareketler yapılması en önemli etken olmakla birlikte hiç böyle birşey yapmasanda göğüs çevresindeki kaslar sıkılaştıkça silikonun yerinde kaymalar oluşuyor.
eğer kas altı ise o bölgedeki kas keslmişse aşağı kayma gerçekleşmiyor yukarı doğru çıkıyormuş. yukardaki kaslarında kesilmesi hareket kısıtlığına neden olacağından onu kesemiyorlarmış
bunun düzeltilmesi(hani yarım saatlik bir müdahale diyorlar ya) aynı kesiden mi onu bilmiyorum ama o çeken kası kesip silikonun çıkışını engelliyorlarmı. yani gergin ir kas düşün altında silikonun yerinde durması mümkün değil.
işte o gergin kası kesiyorlar.
doktora göre çok basit ancak kasın kesimesinin acısın kas altı yaptıran arkadaşlar iyi bilir.
anlatabildimmi bilmiyorum ama durum bu
inşallah kimsenin bu anlattıklaıma ihtiyacı olmaz. sevgiler

Denizcim bana zaman ayırıp da öğrendiklerini paylaştığın için çok çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Benim kas altından yapılmşıtı. Eğer düzeltme operasyonuna gerek olursa, sonrasında biraz ağrım olacak demek ki senağlama Neyse ama en azından çözümü varmış deyip kendimi avutacağım...Umarım gerek kalmaz.

Kapsül olan göğsüm yumuşamaya başladı gibi. Yine sola göre daha sert ama eskiye gore de daha yumuşak. Hala daha yukarıda duruyor ama belki de zamanla kendiliğinden inecek.

Operasyondan iki gün sonra sağ kolumu biraz zorlamıştım pijama üstünü giyerken. Şişmişti baya. Ama doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söylemişti. Sonra gittiğim kontrollerde de kolumu zorlamamın kapsülle bir ilgisi olmadığını söyledi.

Offf bilemiyorum...Zamana bıraktım artık. Taksam da takmasam da değişen bir şey yok çünkü :umursamaz:

Tekrar çok teşekkür ederim canım

Öpüyürom

EVET CANIM gerçekten haklısın kafana takmak sonucu değiştirmiyor o yüaden kontrolleri ciddiye alıp sonuç için dua etmekten başka birşey yapamıyoruz.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…