• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm bence gerek yok diyenlere kulak asma çnkü kimse senin düşündüğün gibi düşünemiyo ve senin yaşadıklarını bilmiyolar bu kişi annen olsa bile.o yüzden sen nasıl rahat ediceksen ve kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap kimsenin gerek yok demesiyle yaptırmamazlık yapma.banada gerek yok diyolardı herkes belki evet gerçekten gerek yoktu görüntü olarak ama bana küçük geliyodu vücuduma göre küçük kalıodu çünkü bende kalçada var ama göğüslerim bana küçük gözüküodu kimseyi dinlemedim erkek arkadaşımda ne gerek vardı diyodu şimdi gerekiyomuş dio.sen kimsenin lafına bakma cnm ben o gerek yokları dinleseydim ohoo halaa acaba yaptırsammı die beklio olucaktım eğer maddi açıdan problemin yoksa sakın bekleme eğer maddi yönden sorun varsada bian önce biriktirmeye bak :)kaydirigubbakcemile doktorunu bul araştır kararını çabuk ver ama :D ben 1 hafta içinde herşeyi kararlaştırdım ve ameliyata yattım keşke daha önce yaptırsaydım niye bukadar bekledim . ağrılar falanda zaten 4-5günde bitiyo cnm hiç korkma kaydirigubbakcemile4 öptümmmmmmm hızlı ol biraz :)

Funnye katılıyorum! Gerçekten de yaşamayan bilemez. O yüzden sen etrafındakileri dinleme. Kararını ver ve yaptır zemuszemus
İnan pişman olmayacaksın :lepi:

Merhaba Desperate bende siteye yeni uye oldum, sırf meme buyutmek icin. Hep okudum takib ettim. Bende iki cocuk dogurdum. ailem anlamazdı ve izin vermezdi zaten 17 yasinda evlendirdiler. Kocama dedim, anneme dedim dogur elbet buyur dediler, hic buyumedi, yani emzirirken biraz buyudu ama emzirme bitince onlarda gitti. Su anda hafif bos iki torba var gogsumde . Artik dinlemicem kimseyi, ablam para vericek neyse artik ederi, kocamla kavga ede ede koyduracam. Hatta 25'inde Turkiyeye gitcem 26'sinda amelyat olcam insallah. fatih dagdelenin cok reklami oluyor ama memnun olan yok burda, bakalim bir arkadas baska bir doktorun telefonunu verdi arıyacam yarin. Optum seni hemen yaptirip piskolojimizi duzeltelim arkadasim ya, biktim valla aynalara kustum

hadi hayrlısı canım zemuszemus bnm yarın 2 hsftsm olcak we bi an bile keske yaptırmasaydım demedim.. inşallah hersey yolunda ilerler kaydirigubbakcemile5

Merhaba canım;

Doktorum şöyle dedi.
Protez fiyatları 400 usd ile 1500 usd arasında değişiyormuş.
Hastane ve doktor da ayrıca alıyorlarmış.

Senin takıtrdığın şu kesilince akmayan protezin fiyatı neydi acaba?
Perşembe operasyon olucam kısmetse hala tam değil param.:umursamaz:
Artık ne yapalım pazarlık yapıcaz demekki kaydirigubbakcemile
:Saruboceq: Umarım herşey çok güzel olucak.
Gerçekten de internette dolandıkça insanın kafası karışıyor.

iyi ki var KK :enbuyukkk:

Merhaba Desperate bende siteye yeni uye oldum, sırf meme buyutmek icin. Hep okudum takib ettim. Bende iki cocuk dogurdum. ailem anlamazdı ve izin vermezdi zaten 17 yasinda evlendirdiler. Kocama dedim, anneme dedim dogur elbet buyur dediler, hic buyumedi, yani emzirirken biraz buyudu ama emzirme bitince onlarda gitti. Su anda hafif bos iki torba var gogsumde . Artik dinlemicem kimseyi, ablam para vericek neyse artik ederi, kocamla kavga ede ede koyduracam. Hatta 25'inde Turkiyeye gitcem 26'sinda amelyat olcam insallah. fatih dagdelenin cok reklami oluyor ama memnun olan yok burda, bakalim bir arkadas baska bir doktorun telefonunu verdi arıyacam yarin. Optum seni hemen yaptirip piskolojimizi duzeltelim arkadasim ya, biktim valla aynalara kustum

Sevgili Burla;
Ben de 24 ünde olucam kısmetse.
Allah ikimize de yardım etsin.
Şimdiden geçmiş olsun.
En zor aşaması karardı bence, bundan sonrası çok daha iyi olacak.
Buradan paylaşırız yaşadıklarımızı kaydirigubbakcemile5

Merhaba canım;

Doktorum şöyle dedi.
Protez fiyatları 400 usd ile 1500 usd arasında değişiyormuş.
Hastane ve doktor da ayrıca alıyorlarmış.

Senin takıtrdığın şu kesilince akmayan protezin fiyatı neydi acaba?
Perşembe operasyon olucam kısmetse hala tam değil param.:umursamaz:
Artık ne yapalım pazarlık yapıcaz demekki kaydirigubbakcemile
:Saruboceq: Umarım herşey çok güzel olucak.
Gerçekten de internette dolandıkça insanın kafası karışıyor.

iyi ki var KK :enbuyukkk:

tatlım bnm protezim mentor marka düz yüzey yuwarlak high profil hakkında bildigim bu kadar kaydirigubbakcemile3 fiyatını sormak hiç aklıma gelmedi 4500 e oldu toplam hersey içinde medicalpark ta..sana ne kadar fiyat werdiler?

Desperate yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu! Resmen benim yıllarca yaşadığım duygulara tercüman olmuşsun! Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Yaşamayan bilemez bu duyguyu..Benim de ailem, arkadaşlarım "ay ne gerek var? Göğsün çok küçük olacağına çok büyük olsaydı daha mı iyi olurdu?" gibi saçma sapan laflarla teselli etmeye çalıştılar. 26 yaşındayım ben de. 19-20 yaşımdan beri hep kafamdaydı ameliyat olmak. Bir türlü cesaret edemiyordum. Erkek arkadaşım da gerek yok diyordu ama allem ettim kallem ettim herkesi ikna ettim ve yaklaşık 2,5 ay önce ameliyat oldum. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi. O yüzden kafana koyduysan, durumunu da ayarladıysan bir dakika bile düşünme ve yaptır. İnan sonunda çok mutlu oluyorsun!

Eminim erkek arkadaşın da senin bu halinden mutsuz değildir. Zaten göğsün için seninle birlikteyse hiç olmasın daha iyi. Sen silikonu kendin için, kendi mutluluğun için yaptırıyorsun zaten zemuszemus

Umarım en kısa zamanda ameliyat olup, hayalindeki göğüslere kavuşursun. kaydirigubbakcemile2

Bu arada çok fazla internette dolanma. Bir süre sonra insanın gerçekten kafasını karıştırıyor çünkü. Tüm sorularını doktorunla paylaş. İçine sinerse de hemen ameliyat ol.

Öpüyorum :1hug:

Tesekkur ederim Calimero.aynı sacma sapan seyleri bana soyleyen insanlar da var hatta cok yakınlarım bile bunu soyluyor ''bizim var da ne olmus ha var ha yok '' Demek ki insan olmadıgı muddetce anlayamıyor.Duygularımı paylastım cunku burada sureklı sılıkonlar ameliyat doktorlar teknikler hakkında konusuyoruz ama ne hissettigimizi neler yasadıgımızı hic paylasmıyoruz duygularımızı konusursak bu yük daha cok hafıfler diye dusundum.Bir erkek arkadasım yokken de ben kendimi kadınsı hissedemiyordum bir tarafım eksikmis gibi geliyordu ama simdi evliligi dusunuyorum gelinligin icinde kocaman bir sutyeni içi bombos tasımak ıstemıyorum.Tesekkur ederim duyarlılıgına.Senin adına cok sevindim.İnsallah hepimiz cok mutlu oluruz bu hayatta....:1hug:

Burla ne kadar haklısın biran önce yaptırıp kurtulalım,aynı seyı dun ben dusunuyordum aynalara küstüm vucudumu gıyınırken bıle gormek ıstemıyorum bu kadar buyutulecek hıcbır sey yok aslında insanlar avrupa da dolgun ve buyuk olan goguslerını daha da buyutuyorlar bız ıcı bombos olan gogusu daha yaptıramadık.Kesinlikle kımseyı dınleme belki hos bır nasıhat degil ama herseyden once senın moralin onemlı ınsanlar hep konusuyor zaten aynı sorundan muzdarip olmayan anlamıyor.Ailem egitimci olmasına ragmen 18 yasına kadar büyür büyür dedıler evlendıkten sonra daha da buyur dıyen oldu ne kadar sacma cocuk aklımla ınanmısım ne alakası var evlenınce olmayan gögüs mü büyür.Neyse 19 yasımda Tıba gittik benim cabalarımla hormonlarda mı bir yetersizlik var diye doktor odaya girdi yanında tıp ögrencileriyle birlikte soyle bir baktı kontrol etti eliyle gogus cevresını '' gelisir daha yası kucuk'' deyip cıktı ardından tıp ogrencileri bana bakarak yanı gögüslerime kendi aralarında fısıldasarak gülüserek cıktılar ve bu an benim hep icimde kalmıstır aradan 9 sene gecti hala büyüyecek yani demek ıstedıgım alanında uzman bir doktor bile boyle konusabılıyorsa sen kımsenın ne dedıgını hıc takmayacaksın kendımizi mutlu hıssedınceye kadar mucadele etmekten baska caremız yok.İnsallah sende ucretı ayarlar ve biran önce yaptırıp aynalarla barışırsın.Öpüyorum!:1hug:

kızlaaaarrr suan o kadar mutluyum kiiii kaydirigubbakcemile4 az önce dayanamadım sporcu sütyenimi cıkarttım tisörtümü giyindm sütyensiz nasıl görünüyo diye ve tek kelimeyle harikaydı kaydirigubbakcemile2 ve sonra cokk önceden hayran kalıp aldıgım ama onu doldurcak kadar gögsüm olmadgı için öylece bekleyen bi sütyenim oldgunu hatrladım tabi hemen denemek istedim o kadar heycanlandım ki ilk defa sütyen deneycektim (amelyat olalı bgn tam 2 hafta oldu).. arkadasımın yardımyla sütyeni giydim inanamadımmmm bn kusur bulup dururken (yok biri 1 cm yukarda duruyo yok bu küçük oldu vs vs...) yıllardır hayalini kurdugum görüntüyle karsı karsıya oldugumu farkettim..hele bi de tisört sütyenle nasıl duruyo bi bakayım diye üzerime gecirdigimde nerdeyse aglaycaktımmm (tabii mutluluktaaaannnn) ya mükemmel bişey bunlarrr yaptrmakla iyi mi oldu kötü mü oldu karar weremezken cok cok cok dogru bi karar werdigimi de anlamış oldummmm alkisalkisalkis yaaa cok mutluyum cookkk inş bi sorun yasamam...allah nazarlardan saklasın =) .. kızlar isteyen we imkanı olan hiiiiççç düşünmesin tek bişeyden emin olun su anki hallerinden cok daha iyi olcakları kesin (tabi bunun için ii bi estetik cerrahla görsmenz lazım) bu mutlulugu isteyen herkese yasatsın rabbim :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlaaaarrr suan o kadar mutluyum kiiii kaydirigubbakcemile4 az önce dayanamadım sporcu sütyenimi cıkarttım tisörtümü giyindm sütyensiz nasıl görünüyo diye ve tek kelimeyle harikaydı kaydirigubbakcemile2 ve sonra cokk önceden hayran kalıp aldıgım ama onu doldurcak kadar gögsüm olmadgı için öylece bekleyen bi sütyenim oldgunu hatrladım tabi hemen denemek istedim o kadar heycanlandım ki ilk defa sütyen deneycektim (amelyat olalı bgn tam 2 hafta oldu).. arkadasımın yardımyla sütyeni giydim inanamadımmmm bn kusur bulup dururken (yok biri 1 cm yukarda duruyo yok bu küçük oldu vs vs...) yıllardır hayalini kurdugum görüntüyle karsı karsıya oldugumu farkettim..hele bi de tisört sütyenle nasıl duruyo bi bakayım diye üzerime gecirdigimde nerdeyse aglaycaktımmm (tabii mutluluktaaaannnn) ya mükemmel bişey bunlarrr yaptrmakla iyi mi oldu kötü mü oldu karar weremezken cok cok cok dogru bi karar werdigimi de anlamış oldummmm alkisalkisalkis yaaa cok mutluyum cookkk inş bi sorun yasamam...allah nazarlardan saklasın =) .. kızlar isteyen we imkanı olan hiiiiççç düşünmesin tek bişeyden emin olun su anki hallerinden cok daha iyi olcakları kesin (tabi bunun için ii bi estetik cerrahla görsmenz lazım) bu mutlulugu isteyen herkese yasatsın rabbim :Saruboceq:

Canım mesajını okurken ağlıcaktım nerdeyse.
Çok çok sevindim senin adına
Anlatamam yaaa
Allah nazarlardan saklasıın, maşşalh:Saruboceq:
Benim de cuma ameliyatım var
Ben de geliyoruuum tutmayın benii.opuyorumnanaktan

Bu arada ben de dün gidip kendime sporcu sütyeni alayım dedim, hastaneden çıkarken giymek zorunluymuş ya. gerçi beden ne olacak bilmiyorum ama...
Veeee son kez gene ve gene bana hiçbir sütyen olmadı; üstelik de üzerimdeki; içinde koca koca süngerler olan dolgulu sütyenimin üzerine giydiğim halde!! Valla son bir kez sinir oldum... :bbo:
Artık bundan sonra istediğim sütyeni alabilicem inşallah, ve mayoyu-bikiniyi ve korseyi ve elbiseyi ve .....ve .....ve ...

Darısı tüm isteyenlerin başına kızlar...

Burla ne kadar haklısın biran önce yaptırıp kurtulalım,aynı seyı dun ben dusunuyordum aynalara küstüm vucudumu gıyınırken bıle gormek ıstemıyorum bu kadar buyutulecek hıcbır sey yok aslında insanlar avrupa da dolgun ve buyuk olan goguslerını daha da buyutuyorlar bız ıcı bombos olan gogusu daha yaptıramadık.Kesinlikle kımseyı dınleme belki hos bır nasıhat degil ama herseyden once senın moralin onemlı ınsanlar hep konusuyor zaten aynı sorundan muzdarip olmayan anlamıyor.Ailem egitimci olmasına ragmen 18 yasına kadar büyür büyür dedıler evlendıkten sonra daha da buyur dıyen oldu ne kadar sacma cocuk aklımla ınanmısım ne alakası var evlenınce olmayan gögüs mü büyür.Neyse 19 yasımda Tıba gittik benim cabalarımla hormonlarda mı bir yetersizlik var diye doktor odaya girdi yanında tıp ögrencileriyle birlikte soyle bir baktı kontrol etti eliyle gogus cevresını '' gelisir daha yası kucuk'' deyip cıktı ardından tıp ogrencileri bana bakarak yanı gögüslerime kendi aralarında fısıldasarak gülüserek cıktılar ve bu an benim hep icimde kalmıstır aradan 9 sene gecti hala büyüyecek yani demek ıstedıgım alanında uzman bir doktor bile boyle konusabılıyorsa sen kımsenın ne dedıgını hıc takmayacaksın kendımizi mutlu hıssedınceye kadar mucadele etmekten baska caremız yok.ınsallah sende ucretı ayarlar ve biran önce yaptırıp aynalarla barışırsın.Öpüyorum!:1hug:

Canım yaa
Anlattıklarına çok benzer birşey de ben yaşadım inanır mısın?
Bir arkadaşım göğüslerini küçülttü biz üniversitedeyken. Onun doktoruna muayene olmak istedim ben de... mafoldumben
Hayatımın hatası oldu diyebilirim.
Aynen seninki gibi yanında öğrenciler; hepsi genç 5 erkek odaya girdi. Ben çıkarttım üstümü, o kadar kötüydü ki...
Zaten dümdüz göğsüm kalp atışlarım kesin dışarıdan görünüyordu. Neden bu kadar heyecanlısın demez mi bi de biri. Sanki insan hergün 5 erkeğin önünde soyunuyor.
Bir de beni muayene eden; "Kesinlikle silikon yaptırmalısın, vücudunla hiç orantılı değil" dedi . Öylece yüzüme, şakkadak. Sanırım senin doktorunun dediği daha iyiymiş.
senağlama
Çok çok kötüydü gerçekten.
30 yaşıma geldim hala daha bunu atlatamadım sanırım.
Allah cezalarını versin...

Neyse bu cuma hepsini geride bırakarak operasyonumu olucam kısmetse.
ınşallah hiçbir aksilik olmaz.
kaydirigubbakcemile4
DARISI BAŞINAAAAAA

tatlım bnm protezim mentor marka düz yüzey yuwarlak high profil hakkında bildigim bu kadar kaydirigubbakcemile3 fiyatını sormak hiç aklıma gelmedi 4500 e oldu toplam hersey içinde medicalpark ta..sana ne kadar fiyat werdiler?

Merhaba Canım;

Benim doktorum 2500 ben alırım, 1500 hastane dedi.
Silikona da muayenede karar vericez daha hiç muayene olmadım doktorum istanbulda olduğu için. O da 500 usd 1500 usd arasıymış. (Anatomikler doğal oluyor fiyatlı olan onlar dedi - ne demekse )
6000 leri bulabilir yani.

Cuma günü öğrenicem.
Pazar tekrar evime dönmüş olucam sizlerle de paylaşırım hepsini kaydirigubbakcemile5

Anlatamam yaaa

Bu arada ben de dün gidip kendime sporcu sütyeni alayım dedim, hastaneden çıkarken giymek zorunluymuş ya. gerçi beden ne olacak bilmiyorum ama...
Veeee son kez gene ve gene bana hiçbir sütyen olmadı; üstelik de üzerimdeki; içinde koca koca süngerler olan dolgulu sütyenimin üzerine giydiğim halde!! Valla son bir kez sinir oldum... :bbo:
Artık bundan sonra istediğim sütyeni alabilicem inşallah, ve mayoyu-bikiniyi ve korseyi ve elbiseyi ve .....ve .....ve ...

:kedi: sporcu sütyenini bna doktorum söylemişti kac beden almam gerektigini..kücük ya da büyük alırsan sorun olur bence doktorunla görüştükten sonra al yani beden söylesin.. bana gelince tam hayalimdeki gbi gögüslerim war artık kaydirigubbakcemile5 darısı senin basına ilk günler zor gecirebilirsin ama sonra aynen benm gbi ne kadar dogru bi karar wermiş oldgnu anlaycaksın.. inş hayrılsıyla atlatrsın canım zemuszemus

Merhaba Canım;

Benim doktorum 2500 ben alırım, 1500 hastane dedi.
Silikona da muayenede karar vericez daha hiç muayene olmadım doktorum istanbulda olduğu için. O da 500 usd 1500 usd arasıymış. (Anatomikler doğal oluyor fiyatlı olan onlar dedi - ne demekse )
6000 leri bulabilir yani.

Cuma günü öğrenicem.
Pazar tekrar evime dönmüş olucam sizlerle de paylaşırım hepsini kaydirigubbakcemile5

tercih senin ama ben yuwarlak silikon tawsiye ederim.. yerimseniben

Anlatamam yaaa

Selamlar... Oncelikle simdiden gecmis olsun... Bugun benim 1 haftam doldu. Inan su an agri kesiciye bile ihtiyacim yok ve ilk gune gore yumusadi bile diyebilirim. Sporcu sutyenini ben M beden aldim.Su an sIkI bile diyebilirim. Normalde S beden bombos kaliyordu. Emin ol guzel bir duygu... Sevgiler

Slm sekercim kaygilarinin gectigine cok sevindim...Emin ol yazdiklarini okuyan her kararsiz hanim fikrini degistirecektir... :dance:

CANIM YA çok sevindim gözün aydın.
inşallah sonuda güzel olur. hızlı bir iyileşme süreci dilerim.iyi haberlerini bekliyoruz.
sevgiler

Canım yaa
Bir arkadaşım göğüslerini küçülttü biz üniversitedeyken. Onun doktoruna muayene olmak istedim ben de... mafoldumben
Aynen seninki gibi yanında öğrenciler; hepsi genç 5 erkek odaya girdi. Ben çıkarttım üstümü, o kadar kötüydü ki...
Zaten dümdüz göğsüm kalp atışlarım kesin dışarıdan görünüyordu. Neden bu kadar heyecanlısın demez mi bi de biri. Sanki insan hergün 5 erkeğin önünde soyunuyor.
Bir de beni muayene eden; "Kesinlikle silikon yaptırmalısın, vücudunla hiç orantılı değil" dedi . Öylece yüzüme, şakkadak. Sanırım senin doktorunun dediği daha iyiymiş.
senağlama

İnşallah hiçbir aksilik olmaz.
kaydirigubbakcemile4
DARISI BAŞINAAAAAA

slm inan kendimi senin yerine koydum.
küfür etmemek elde değil. allah onları bildiği gibi yapsın. kedi uzuvlarıyla ilgili böyle bir konu olsa onlar adam vururlar. inan kadınlar çok güçlü bir canlı
inşallah bir aksiik olmadan sağlığına kavuşursun .
sevgiler

CANIM YA çok sevindim gözün aydın.
inşallah sonuda güzel olur. hızlı bir iyileşme süreci dilerim.iyi haberlerini bekliyoruz.
sevgiler

cok tsk ederim kaydirigubbakcemile4 sana ayrıca sormak istedigim bişey war dikişler konusunda.. gögüs yumusaklıklarım hemen hemen aynı.. ama bu dikişlere krem sürerken biri sert digerine göre CADIARZU ona daha cok masaj yapıyorum parmagımla sende böyle bi sorun oldu mu? ya da tawsiye edebilecegin bişey war mı kaydirigubbakcemile5

Canım yaa
senağlama

İnşallah hiçbir aksilik olmaz.
kaydirigubbakcemile4
DARISI BAŞINAAAAAA

Mavilim senin icin simdiden cok basarılı bir ameliyat diliyorum insallah en guzeli olur.:1hug: Rahatlık icinde biran once bitmesi dilegiyle canıma.s.

Back