cnm bence gerek yok diyenlere kulak asma çnkü kimse senin düşündüğün gibi düşünemiyo ve senin yaşadıklarını bilmiyolar bu kişi annen olsa bile.o yüzden sen nasıl rahat ediceksen ve kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap kimsenin gerek yok demesiyle yaptırmamazlık yapma.banada gerek yok diyolardı herkes belki evet gerçekten gerek yoktu görüntü olarak ama bana küçük geliyodu vücuduma göre küçük kalıodu çünkü bende kalçada var ama göğüslerim bana küçük gözüküodu kimseyi dinlemedim erkek arkadaşımda ne gerek vardı diyodu şimdi gerekiyomuş dio.sen kimsenin lafına bakma cnm ben o gerek yokları dinleseydim ohoo halaa acaba yaptırsammı die beklio olucaktım eğer maddi açıdan problemin yoksa sakın bekleme eğer maddi yönden sorun varsada bian önce biriktirmeye bak :)kaydirigubbakcemile doktorunu bul araştır kararını çabuk ver ama ben 1 hafta içinde herşeyi kararlaştırdım ve ameliyata yattım keşke daha önce yaptırsaydım niye bukadar bekledim . ağrılar falanda zaten 4-5günde bitiyo cnm hiç korkma öptümmmmmmm hızlı ol biraz :)
Funnye katılıyorum! Gerçekten de yaşamayan bilemez. O yüzden sen etrafındakileri dinleme. Kararını ver ve yaptır zemuszemus
İnan pişman olmayacaksın :lepi: