DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

EVET CANIM gerçekten haklısın kafana takmak sonucu değiştirmiyor o yüaden kontrolleri ciddiye alıp sonuç için dua etmekten başka birşey yapamıyoruz.
sevgiler

kızlaarr 2 gün önce doktora gittim baktı hiç bi sorun yok dedi.. hatta birazcık kızdı bana boş boş seylerle kendini üzme diye :hulya:ya aslında haklı ama burda olumsuz bisey olunca isrter istemez acaba bende de olur mu diyorum :kedi: ayrıca silikonun asagı kayması pek mümkün degil dedi silikon yukarı cıkmaya daha meyilliymiş.. nly26 arkadasımızn durumundan bahsettim doktor da dedi ki silikon yerlestrmek için acılan ceple alakası olabilir dedi ayrıca kac cc oldgu önemli dedi we en önmlisi hastanın kendini koruması dedi cünkü silikon takıldıktan sonraki asama vücut we silikon arasında yerimseniben bana her gittigimde özellkle söylüuo doktorum sakın agır kaldırmıyosun we kollarını yukarı dogru germe hareketi yapmıyosun diye... elimden geldigi kadar dikkat ediyorum.. bgn tam 20. günüm zaman hızlı ilerliyo kızlar yaa sanki daha dün gbi ameliyat günüm..kaydirigubbakcemile3 burda olumlu olumsuz bi cok yasanan war allah beterinden saklasın we cözümsüz sıkıntı wermesin kaydirigubbakcemile5

çok sağol verdiğin bilgiler için,
benimki açılan ceple ilgili diye düşünoyorum zaten daha geniş bi alan kaplıyo sol göğsüm.
operasyon sonrası çok dikkat ettim 2 ay ne ağır kaldırdım, ne kendimi zorladım, hatta tatilim iptal olduğu için yüzemedim bile ama yine oldu.
tamamen bünyeyle ilgili benim iki yakın arkadaşımda yaptırdı üstelik biriyle doktorumuz aynı onlarda hiç sorun yok.

tatlım bnm doktorum da öyle söyledi büyük ihtimal acılan ceple alakalı olabilir diyee.. cünkü silikonun asagı inmesi pek mümkün degil dedii yukarı cıkmya daha meyiiliymiş silikonlar.. yne de sen canını sıkma bi an önce halletr canım

slm arkadaşlar bende ocak ayında ameliyat olcam inş. doktorum kas altı damla silikon öneriyo. bldiginiz siteler varmı acaba ameliyat öncesi ve sonrası resimleri gösteren.

kızıııııııııım çok sağol ya valla bir harikasın sen opuyorumnanaktan

artık sarkık ne demek daha ii anladım verdiğin linkten dolayı çok sağol ya kafam allak bullaktı böyle d-fotolu daha ii anladım şimdi kaydirigubbakcemile5
okay artık olmaya karar verdim inşallah hayırlısıyla olcam be vatana millete hayırlı uğurlu olsun :lepi:

:1hug::1hug::1hug: canımm böyle görünce insan daha net karar werebiliyo..bu asamada neler yasadıgını tahmin ettgim için elimden geldgnde yardımcı olurum..kaydirigubbakcemile ihtiyacı olan hiç mi hiççç düşünmesiiinnnn sonuclar mükemmel kaydirigubbakcemile2 sadece işinde uzman iyi bi doktorla görüşmenz lazım sırnaşık şey

evet ya hadi hayırlısı bakalım kaararım inşallah ameliyat yönünde olcak umarım doktorda istediim gbi yapar..

dışardan bakınca çok kolay gbi geliyor ama gerçekten çok zor bi karar ya..
allah herkese sağlıklı sıhhatli güzel bomba gbi komlikasyonsuz ameliyatdan çıkmak ve ömür boyu güzel sağlıklı yaşamayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey: amiiiinnnnn canım doktorunu ii sec detaylarla o ugrassın :sm_cool: ben öyle yaptım pişman da degilim :lepi: sen sadece kararını wer paranı denklestr vereliniortak

canım tabii ihtiyacı olan yaptırsın bi arkadaşım kadının süsü saçları ve ğöğüslleridir derdi sarkık sarkık iğrenç durur kafan netleşti ama demi güle güle kullan herşeyin en iyisine layığız biz bayanlar geçmiş olsun öpüyorum seni

kesnlkle katılıyorum :teytey: dişiligin simgesi saclar we gögüsler yerimseniben

CANIM aşağı kayamıyor çünkü alttaki kaslar kesiliyor. üst ve orta kıım kaslar kesilmediğinden o kaslar çalışınca silikonu o bölgeye kasılmayla çekiyormuş. kapsül denen olyda bu zaten. sevgiler

kızlar bu arada şu ameliyat resimlerine değinmeden edemiyeceğim.
inanın tamam bu istediğimgibi desende senin kilon-ebatın ço önemli.
sen başkasıyla aynı özellikte yaptırsanda senin vücuduna göre görüntü değişecektir.
elbette fikir almak için iyi bir şey. ama sonuç aynı olmayacaktır. bu nedenle doktorun tavsiyeleriyle kendi istekleriniz doğrultusunda seçim yapın. ( o siteler ameliyat öncesi o kadar çok baktımki vücut oranı çok önemliymiş)
sevgiler

canım cok haklısın bu yüzden kesin karar werip güwenilir bi doktora kendini emanet etmek lazım bence kaydirigubbakcemile5

canım cok haklısın bu yüzden kesin karar werip güwenilir bi doktora kendini emanet etmek lazım bence kaydirigubbakcemile5

Aynen katılıyorum. Resimler bir şey ifade etmiyor. Sonuç olarak herkesin vücut şekli, yapısı çok farklı. İki kişiye aynı ölçü ve şekilde silikon konsa bile bambaşka durabilir. O nedenle resimlere çok da aldanmamak lazım kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile5 burda amac birbirimize yardımcı olmak.. belki bu sşteye üye olmasam suan silikon hala bi gün yaptrmak istedgim bişe olarak kalcaktı.. burdan bna destek weren we yardımcı olanlar sayesinde bi an önce kararmı werdim yaptrdım :dance::dance: darısı isteyen herkesee sositososito

Merhaba Arkadaşlar;

Sonunda cuma günü silikonlarımı taktırıp geldim.
Gerçekten de ilk iki gün çok sıkıntılıydı.
Kıpırdamak eziyetti.

Şimdi daha iyiyim, harektlerim arttı, ağrım azaldı.
Ama bu seferde moralim çok bozuk.
Nedendir bilmiyorum. Göğüslerim çok güzel oldu şimdidien ama hep ağlamak istiyorum. Siz de böle oldu mu?
Bir sakinleştirici vermişti doktorum o bitti şimdi yıkılmış durumdayım. Pişmanlıklar, sıskıntılar yaşıyorum.:gitme:
Ne olur destek olun...

Merhaba Arkadaşlar;

ama bu şekilde yaparsan olmaz kiii bak biz burdayız hayatımmmm

Mavilim öncelikle geçmiş olsun canım.

Ben de ameliyat sonrasında biraz duygusaldım. Yıllardır beklediğim bir şeye kavuşmanın heyecan ve şaşkınlığını yaşıyordum. Aradan ben de ağlıyordum ama ben normalde de çok duygusal bir insan olduğum ve her şeye ağladığım için şaşırtıcı bi durum olmadı benim için kaydirigubbakcemile2

Bence sen de şimdi istediğin göğüslere ve görüntüye kavuştuğun için bu durumun şaşkınlığını yaşıyorsun. Bu durum çok normal. Kendini dinleme ama neden ağlıyorum, neden böyleyim diye...Tadını çıkarmaya bak bence zemuszemus

Daha çok yeni. 2 gün olmuş. Zaman geçtikçe daha da iyi hissedeceksin kendini emin ol!

Tekrar çok geçmiş olsun canım :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…