kızlaaarrr dikiş yerlerimden akntılar olması normal miiii???? mafoldumben
ay yok benim ağrı,acı eşiğim düşük,dayanamam ben.amaan yaş oldu 32 naapcam göğüsü,3 çocukta vr.
destekli sütyenlerle idare ediyorum nasılsa.
pişman olmamamana memnun olmana sevindim ama.biliyosun fiyaskoyla sonuçlanan estetiklerde var,
simetri gibi..
arkadaşlar silikon taktırdıktan ne kadar zaman sonra voleybol oynayanilirim ben :)
kızlaaarrr dikiş yerlerimden akntılar olması normal miiii???? mafoldumben
aradım doktoru iyileşme sürecinde olabilir dedi normalmiş yarın kontrole gidicem..bn bughn biraz temzlik falan yapayım dedim :kedi: o sırada oldu galiba canım birazcık zorladım da kollarımı fisfisfis
SLM ben 1.haftada merdivende ayağım kaydı düşerken korkuluğa tutundum.
düşmedim ama o hızla tutnunca göğsün üst kısmına bir yanma girdi ince ince bir hafta kadar sıkıntısını çektim.
çok şükür kanama olmadı ama canımı çok sıkmıştı.. (tabi belki iç kanama olmuş olabilir)
sakınan göze çöp batarmış. ne kadar özen göstersen bir aksilik oluyor işte.
umarım seninde geçici bir durumdur.
sevgiler
Garip akıntı ne canım ya? İlhihap kaptırmada Allah korusun
Arkadaslar öncelikle selamlar,yıllardır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak hiç aklıma gelmemisti.En sonunda hissettiklerimi benimle aynı sorunu yasayan insanlarla paylaşmanın bana iyi gelicegini düsündüm.Ameliyat olan arkadaşların hepsine gecmis olsun.Ben 28 yasındayım yıllardır yurt dısında ve Tr de egitim gordum sonunda Turkıyeye dondum ve bu zaman icinde hayatımın gögüsleri olan kızlara hayranlıkla bakmakla gecti,hep acaba o iki dolgun yuvarlak seye sahip olmak nasıl bir duygudur diye sordum kendime,onlara dokunmak,hissetmek ne demektir diye.En yakın kız arkadasımdan bile ayrı ve uzakta saklanarak giyinirdim hep.Ergenlik dönemlerimde icine pamuk yada cocuk aklıyla koydugum pecetelerın acısını hala unutamam malesef simdi de silikonlu sutyenler kullanıyorum ama ici yine bombos bu seferde sutyen olmayan gögüslerimin oldugu bolgeyi acıtıyor.sanki düz duvara iki adet deniz kabugu asmıs gibi hissediyorum.Kendimi kupkuru hissediyorum.Bir erkek arkadasım var bir yıldır gorustugum ama sırf bu konuda kendıme olan guvensızlıgım ılıskımızı bıle kotu etkılıyor kolu olmayan goguslerıme carptıgında bıle sankı onu heran kaybedecekmısım yada onun ıcın yeterlı degılmısım gıbı hıssedıyorum muhakkak soyle guzel dolgun goguslu bır hatun ısterdı dıye gecırıyorum ıcımden ve hala anlayamadıgım sey mılyonlarca kadının ıcınden neden benım gögüslerım yok.aılemden gelen bır durum degıl herkesın masallah herseyı cok yerınde ama bu eksiklik hissi beni bitiriyor.
Antalyada yasıyorum iki doktorla gorustum tabi ki bu işi antalyada yapan cok doktor varmıs ama sımdı de aılemden almadan kendı basıma halletmem gereken ucret kısmı var o da ayrı bır dert.bana fiyat olarak biri 5 bucuk digeri ise 6 dedi yani ne yapacagımı sasırdım suanda.yasım 28 oldu bu gidişle omrumun belkı de yarısını gogussuz gecirecegim.Hos goguslu oldugum zaman bile onlar aslında benim gogsum olmayacak ama oda birsey ne yapalım..neyse kızlar sadece cok üzülüyorum paylasmak ıstedım sizlerle..
Arkadaslar öncelikle selamlar,yıllardır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak hiç aklıma gelmemisti.En sonunda hissettiklerimi benimle aynı sorunu yasayan insanlarla paylaşmanın bana iyi gelicegini düsündüm.Ameliyat olan arkadaşların hepsine gecmis olsun.Ben 28 yasındayım yıllardır yurt dısında ve Tr de egitim gordum sonunda Turkıyeye dondum ve bu zaman icinde hayatımın gögüsleri olan kızlara hayranlıkla bakmakla gecti,hep acaba o iki dolgun yuvarlak seye sahip olmak nasıl bir duygudur diye sordum kendime,onlara dokunmak,hissetmek ne demektir diye.En yakın kız arkadasımdan bile ayrı ve uzakta saklanarak giyinirdim hep.Ergenlik dönemlerimde icine pamuk yada cocuk aklıyla koydugum pecetelerın acısını hala unutamam malesef simdi de silikonlu sutyenler kullanıyorum ama ici yine bombos bu seferde sutyen olmayan gögüslerimin oldugu bolgeyi acıtıyor.sanki düz duvara iki adet deniz kabugu asmıs gibi hissediyorum.Kendimi kupkuru hissediyorum.Bir erkek arkadasım var bir yıldır gorustugum ama sırf bu konuda kendıme olan guvensızlıgım ılıskımızı bıle kotu etkılıyor kolu olmayan goguslerıme carptıgında bıle sankı onu heran kaybedecekmısım yada onun ıcın yeterlı degılmısım gıbı hıssedıyorum muhakkak soyle guzel dolgun goguslu bır hatun ısterdı dıye gecırıyorum ıcımden ve hala anlayamadıgım sey mılyonlarca kadının ıcınden neden benım gögüslerım yok.aılemden gelen bır durum degıl herkesın masallah herseyı cok yerınde ama bu eksiklik hissi beni bitiriyor.
Antalyada yasıyorum iki doktorla gorustum tabi ki bu işi antalyada yapan cok doktor varmıs ama sımdı de aılemden almadan kendı basıma halletmem gereken ucret kısmı var o da ayrı bır dert.bana fiyat olarak biri 5 bucuk digeri ise 6 dedi yani ne yapacagımı sasırdım suanda.yasım 28 oldu bu gidişle omrumun belkı de yarısını gogussuz gecirecegim.Hos goguslu oldugum zaman bile onlar aslında benim gogsum olmayacak ama oda birsey ne yapalım..neyse kızlar sadece cok üzülüyorum paylasmak ıstedım sizlerle..
ya canımm bilmiyorum kii böyle kan gibi degil ama acık kahwerengi bi akıntı.. bi ara oldu suan yok zaten anlam weremedim kendimi zorladgm için de olblr.. ama doktoru aradım dedim akıntı war diye olabilir dedi iyileşme sürecinde normal dedi yarın da gidicem bakcak inş sorun yoktur :Saruboceq:
geçmiş olsun canım, seni merak ettim; bugün doktora gidebildin mi?
Arkadaslar gönderdiginiz mesajlar beni cok mutlu etti yalniz olmadıgımı bilmek güzel.Desteginiz icin cok tesekkur ederim.Okurken cok duygulandım.Ben antalya'da Seckin Oksar ve Ömer Özerdemle gorustum Seckin beyin fiyatı daha yuksektı ve kesinlikle indirim konusunu bile konusturtmuyor Ömer bey daha makuldu.Baska hangi isimlerle gorusmem gerekıyor bilemiyorum ama zaten o ucretı suanda karsılayamam yaptıracak olan arkadaslar ıcın cok mutluyum.İnsallah benim gibi bekleyen arkadaslarla birgun o mutluluga erisiriz.Tesekkurler kızlar!a.s.:1hug::1hug::1hug::1hug:
ssheker merhaba,sanırım ameliyat olmussun cok sevindim eger bittiyse ve buyuk gecmis olsun acaba nerede ve kaca oldun benımle tecrubelerını paylasırmısın bende antalyadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?