DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlaaarrr dikiş yerlerimden akntılar olması normal miiii???? mafoldumben

yok canım be! bence sen geciktirmeden doktorunu ara.
bir şey yoksa bile için rahatlar. kimsede duymadığımız bir durum çünkü.
inşallah sorun yoktur. sevgiler

slm gerçekten ihtiyacın olsaydı o riski göze alırdın. zaten idare edebiliyorsan gerekde yok.
sevgiler

kızlaaarrr dikiş yerlerimden akntılar olması normal miiii???? mafoldumben

cnm biraz sakin ol. belki dikiş yerlerin bana dediğin gibi doktorun yardımcısının sert hareketinden kaynaklanıyo olabilir yara yapmıştır yaran kanıyo akıyo olabilir. ama denizinde dedği gibi doktorunu ara cnm mutlaka...

aradım doktoru iyileşme sürecinde olabilir dedi normalmiş yarın kontrole gidicem..bn bughn biraz temzlik falan yapayım dedim :kedi: o sırada oldu galiba canım birazcık zorladım da kollarımı fisfisfis

aradım doktoru iyileşme sürecinde olabilir dedi normalmiş yarın kontrole gidicem..bn bughn biraz temzlik falan yapayım dedim :kedi: o sırada oldu galiba canım birazcık zorladım da kollarımı fisfisfis

SLM ben 1.haftada merdivende ayağım kaydı düşerken korkuluğa tutundum.
düşmedim ama o hızla tutnunca göğsün üst kısmına bir yanma girdi ince ince bir hafta kadar sıkıntısını çektim.
çok şükür kanama olmadı ama canımı çok sıkmıştı.. (tabi belki iç kanama olmuş olabilir)
sakınan göze çöp batarmış. ne kadar özen göstersen bir aksilik oluyor işte.
umarım seninde geçici bir durumdur.
sevgiler

ah canım ucuz atlatmışssın yine kaydirigubbakcemile5 benm kanama gibi degil de böyle garip bi akıntı oldu ben zorladım bgn galiba kollarımı.. yarın gidicem kontrole yerimseniben

Garip akıntı ne canım ya? ılhihap kaptırmada Allah korusun

Garip akıntı ne canım ya? İlhihap kaptırmada Allah korusun

ya canımm bilmiyorum kii böyle kan gibi degil ama acık kahwerengi bi akıntı.. bi ara oldu suan yok zaten anlam weremedim kendimi zorladgm için de olblr.. ama doktoru aradım dedim akıntı war diye olabilir dedi iyileşme sürecinde normal dedi yarın da gidicem bakcak inş sorun yoktur :Saruboceq:

Arkadaslar öncelikle selamlar,yıllardır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak hiç aklıma gelmemisti.En sonunda hissettiklerimi benimle aynı sorunu yasayan insanlarla paylaşmanın bana iyi gelicegini düsündüm.Ameliyat olan arkadaşların hepsine gecmis olsun.Ben 28 yasındayım yıllardır yurt dısında ve Tr de egitim gordum sonunda Turkıyeye dondum ve bu zaman icinde hayatımın gögüsleri olan kızlara hayranlıkla bakmakla gecti,hep acaba o iki dolgun yuvarlak seye sahip olmak nasıl bir duygudur diye sordum kendime,onlara dokunmak,hissetmek ne demektir diye.En yakın kız arkadasımdan bile ayrı ve uzakta saklanarak giyinirdim hep.Ergenlik dönemlerimde icine pamuk yada cocuk aklıyla koydugum pecetelerın acısını hala unutamam malesef simdi de silikonlu sutyenler kullanıyorum ama ici yine bombos bu seferde sutyen olmayan gögüslerimin oldugu bolgeyi acıtıyor.sanki düz duvara iki adet deniz kabugu asmıs gibi hissediyorum.Kendimi kupkuru hissediyorum.Bir erkek arkadasım var bir yıldır gorustugum ama sırf bu konuda kendıme olan guvensızlıgım ılıskımızı bıle kotu etkılıyor kolu olmayan goguslerıme carptıgında bıle sankı onu heran kaybedecekmısım yada onun ıcın yeterlı degılmısım gıbı hıssedıyorum muhakkak soyle guzel dolgun goguslu bır hatun ısterdı dıye gecırıyorum ıcımden ve hala anlayamadıgım sey mılyonlarca kadının ıcınden neden benım gögüslerım yok.aılemden gelen bır durum degıl herkesın masallah herseyı cok yerınde ama bu eksiklik hissi beni bitiriyor.
Antalyada yasıyorum iki doktorla gorustum tabi ki bu işi antalyada yapan cok doktor varmıs ama sımdı de aılemden almadan kendı basıma halletmem gereken ucret kısmı var o da ayrı bır dert.bana fiyat olarak biri 5 bucuk digeri ise 6 dedi yani ne yapacagımı sasırdım suanda.yasım 28 oldu bu gidişle omrumun belkı de yarısını gogussuz gecirecegim.Hos goguslu oldugum zaman bile onlar aslında benim gogsum olmayacak ama oda birsey ne yapalım..neyse kızlar sadece cok üzülüyorum paylasmak ıstedım sizlerle..

Merhaba Desperate07,
yazını okuduğumda sanki kendi kendimi okuyormuşum gibi geldi.Yaşadığın şeyleri genç kızken ben de yaşamıştım.O zaman dolgulu sütyenler dolgulu mayolar yoktu,sırf görmesin diye hoşlandığım erkekle denize bile gitmediğimi hatırlarım.Sütyenime pamuk doldururdum.Aynaya her bakışımda canım sıkılırdı.Eşime ilk söylediğim şeylerden biri 'Göğüslerim küçük ona göre..' oldu..Sadece emzirme dönemindeki görüntüleri beni mutlu etmişti onlar da zaten süt dolu seksapelden uzaktı.Şu an 40 yaşındayım,45 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim.Aynaya zevkle bakıyorum,kendimi hiç olmadığım kadar seksi hissediyorum yaşıma rağmen:)Evet silikon,ama çok güzeller.Giydiğim kıyafetler ne güzel duruyor,hele uçları belli oluyor ya çoğu kadın rahatsız olur ben bayılıyorum görünmelerinezemuszemus.Ben çocuklarımı doğurup emzirdikten sonra yaptırmayı tercih ettim ,tabi geç çocuk yapınca bu işlem de geç oldu.Sana tavsiyem fırsat bulduğunda yaptırman..:) Evet doğuştan değiller ama yine de görüntüleri insanı mutlu ediyor..

Sevgili desperate;
Kesinlikle beni anlatmışsın...
Burada duygularımı bu kadar çok paylaşan birilerini bulmak harika.
Çünkü ne arkadaşlarınız ne de aileniz sizi bu kadar anlayamıyor.
Anan canım ne var diyorlar...

Öncelikle ilişkinin bununla hiç ilgisi yok bunu sakın unutma.
Göğüslerin küçük diye senden vazgeçecek biri zaten hiç olmasın.
Ben eşimle üniversitede tanışmıştım. İnana bana göğüslerim dümdüz ama o bunu bana hiç hissettirmedi. Haftaya göğüs ameliyatım var. Sadece ben çok istediğim için karşı çıkmadı. Yani doğru kişi seni olduğun gibi seven kişidir.
Sen sadece kendin için yaptır göğüslerini.

Ben 29 yaşındayım.
5-6 bin tl çok para evet ben son 1 yıldır sadece bunun için çalıştım ve hep para biriktirdim.
Doktoruma karar verdim ve haftaya kısmetse artık memelerim olacak.
O kadar heyecanlı ve mutluyum ki... :teytey:

Darısı başına...
Darısı tüm memiksizlerin başına...

SLM kızlar yazdıkalarınızı okudum ve etkilenmemek mümkün değil.
emin olun hissettiklerinizde yanlız değilsiniz.
bu tip sorunu olan hemen herkes bunları hissetmiş ve yaşamıştır. insan her ne kadar kendim için desede emin olun büyük sebep hep eşler oluyor. çünkü kendini yetersiz hissetmek (eşine karşı) berbat bir şey.

ayrıca ben en son eşini ikna edebilen biri olarak şu anda ençok eşim memnun. bana hep benim için sorun yok. kuruntu yapıyorsun derdi. şimdi ise keyfine diyecek yok.
ben önceden üzülürdüm ama yazın sorunu olmayan bir bayan gördüğümde eşimin dikkatini çekmesin diye uğraştığımı bile bilirim. o güvensizlik iğrenç bir şey.
para konusuna gelince size tasiyem üniversite hastahanelerinde 3000-4000 civarına yapıyorlarmış. araştırmaya değer. sırf paradan dolayı yaptıramayan bayanlara gerçekten çok üzülüyorum. kızlar imkanı olan herkese herkese tavsiye ederim. kesinlikle hayata bakışınız bile değişiyor.
sevgiler

ssheker07 yle konuşmanı tavsiye ederim cnm oda antalyada yaptırdı yanılmıyosam 5buçuk-6000 den daha ucuza yaptırdı bi konuş istersen cnm.....a.s

geçmiş olsun canım, seni merak ettim; bugün doktora gidebildin mi?

geçmiş olsun canım, seni merak ettim; bugün doktora gidebildin mi?

canım ewet gittim doktora hiç bi sorun yok dedi hersey yolundaymış :Saruboceq: iyileşme sürecinde normal dedi doktorum artık silikondan kaynaklanan bi sorunumz olmaz dedi :lepi:

Arkadaslar gönderdiginiz mesajlar beni cok mutlu etti yalniz olmadıgımı bilmek güzel.Desteginiz icin cok tesekkur ederim.Okurken cok duygulandım.Ben antalya'da Seckin Oksar ve Ömer Özerdemle gorustum Seckin beyin fiyatı daha yuksektı ve kesinlikle indirim konusunu bile konusturtmuyor Ömer bey daha makuldu.Baska hangi isimlerle gorusmem gerekıyor bilemiyorum ama zaten o ucretı suanda karsılayamam yaptıracak olan arkadaslar ıcın cok mutluyum.İnsallah benim gibi bekleyen arkadaslarla birgun o mutluluga erisiriz.Tesekkurler kızlar!a.s.:1hug::1hug::1hug::1hug:

seckin bey bi arkadasımn burnunu yaptı ama inanın hiç memnun kalmadı 3 kez amlyt oldu bn ömer beye oldum amlytmı zemuszemus

ssheker merhaba,sanırım ameliyat olmussun cok sevindim eger bittiyse ve buyuk gecmis olsun acaba nerede ve kaca oldun benımle tecrubelerını paylasırmısın bende antalyadayım.

ssheker merhaba,sanırım ameliyat olmussun cok sevindim eger bittiyse ve buyuk gecmis olsun acaba nerede ve kaca oldun benımle tecrubelerını paylasırmısın bende antalyadayım.

canm ewet oldum 10.günüm bugun.. medical park da oldu ameliyatım 4500 e..sen ne zamn düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…