DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Sshekercim ben saskın ördek yavrusu gibiyim nerede olacagımı kime olacagımı ve o parayı nasıl bulacagımı bile bilmeden pacaları sıvadım canıma tak etti artık bu durum.Ömer bey Ömer Özerdem mi canım?onunla gorustugumde bana dıs yuzeyı puturlu koymuyorum demıstı benımse sıteden yıllardır arastırmalarımdan cıkardıgım sonuca gore dış yuzeyi pütürlü olanlarda kayma riski ve kapsul olusumu daha dusukmus tabi ki tibbi bir bilgim yok ama simdi benim aklım karıstı.tıbda hic dusundun mu orasına da iyi diyorlardı ama ucretlerını bılmıyorum birde Ömer Özkan beyi onermislerdi bir hanımın erkeklik ameliyatını gerceklestiren doktorlardan biriydi acıklamalarını okumustum ama dedigim hic gorusmedim peki sen nasıl karar verebildin Ömer beye seni tatmin etti mi sonuc canım?

Birde ssheker bana Ömer bey 275 cc demisti ama ben nedense 300 istiyorum hic yok goguslerim onca yıl gogussuz yasadım bari biraz hissedeyim diyorum bana yuvarlak high profile dedi ama high profilen nasıl durdugunu soylemedi senin bir fıkrın var mı ben hep damlanın daha dogal oldugunu dusunmustum ama damla sarkma yapabılıyor dedi senin fikrin nedir??

bende cok arastırdım cünkü bu işin en önemli kısmı doktor secimi..ömer refik özerdem yaptı amelytmı gökhan özerdemle (kardesi) ikisi de cok ilgili we bilgili.. bnm düz yüzey yuwarlak 300 cc ye 250 cc koyuldu simetrk olmadıgı için.. ömer beyle detaylı görüşürsen 300 istiyorum diye onuda kabul eder cok bi fark yok zaten arada bna da ilk basta 250 275 cc demişti bn 300 olsa falan dedim amelytta denerim uygun olanı takarım dedi yani büyüklük küçüklük onun için sorun degil ama cok büyük düsünme bence yani büyüklükten ziyade dogallık durmaları daha iyi sonucta büyüklük arttıkca dogallıktan uzaklastıgını biliyorum..ayrıca bnmki yuwarlak high profil görüntüsü inanılmaz güzel bn damla hiç düşünmedim pek de tawsiye etmem zaten gögüs dogal olark sarkma yapar yuwarlak da bu sarkma olunca cok hoş görünüyo..yani benm tercihim ilk bastan beri yuwarlaktan yanaydı.. ömer bey o kadar hassas ve işini iyi yapan bi doktor bn tawsiye ederim.. aklına takılan her konuda yardımcı olurum..bn üniwersite hastanelrndeki olaylardan sonra pek yanasmadım acıkcası.. olay dedigmde yanlış anlasılmasın akdenz ünw estetik cerrahları arasında olan olaylar falan filan.. kaydirigubbakcemile5

SLM KIALAR İŞİ SPOR OLANLARA DUYURULUR!!!!!!!!!!!!!
Bu gün kontrole gittim ve doktorum kolların aşırı kullanımından dolayı hafif bir yukarı kayma olduğunu söyledi.
bundan sonrası için kollarını spor adına korumaya çalış ve aşağı doğru masaj yap dedi.
korkulacak bir durum yok ancak daha fazla çıkarsa operasyon gerekebilir dedi.
işi spor olan arkadaşlar aman dikkat edin.
ben 1. ayda başlamak durumunda kalmıştım.(mecburen).
aramızda voleybol-cimnastik sporlarıyla uğraşıp soruları olan vardı.aman arkadaşlar ne kadar geç başlasanız o kadar iyidir.(daha doğrusu iyiymiş)
sevgiler

Denizcim korkulacak bir durum olmamasına çok sevindim.Masajlarını düzenli yaparsan zaten bir problem çıkmayacaktır.Hiç moralini bozma.Kendine çok iyi bak canım.Öpüyorum.

canım bnmde biri yukarı cıkmaya meyilliymiş akşamları sarıp yatıyorum olmasın diye..1 hafta daha bu seklde olcak.. sende dikkat et kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

aaa cnm benim geçmiş olsun çok dikkat et bundan sora sende biliosun benim tek derdim paralele asılamamak biraz daha iyileşti ama genede korkuorum ama kontrollerimde bi sorunla karşılaşmadım bide ben 9.günde başladım ama heralde ben senden biraz daha fazla dikkat ettm aman cnm çocukları tutmak falan bence bu 2. sırada önce kendini düşün cnm çocuklarıda yardımcın falan varsa bırak o tutsun herşeyden önce senin sağlığın ve iyiliğin çok öptüm çok dikkat et .......

ssheker merhaba sanırım omer beyde karar kılacagım gıbı gelıyor.bır kac sey sadece kafama takıldı onun dısında olumlu.sana masaj onerdı mı acaba okudugum her yerde masajın cok onemlı oldugu yazıyor tam sekıl almaları ıcın sertlıgın gıtmesı ıcın ama Ömer bey bana masaja gerek yok demıstı high profile guzel dıyorsun ıcım rahatladı bazıları hıc dogal degıl demıs boyle bır durum sence var mı?goguslerın nasıl gorunuyor bılıyorum bıraz ozel bır soru oldu ama zaten hep goguslerımızden bahsedıyoruz onun dısında sana bır krem verdı mı acaba ve agrıların nasıl oldu ınsallah fazla degıldır.hangı gunden sonra ıse gıdebılırım tahmınen ssheker??

canım aklına takılan herseyi cewaplarım sakın cekinme kaydirigubbakcemile5 masaj konusu bnmde kafama takılmıştı ömer bey masaj önermiyor.. her doktroun teknigi ve tecrübeler farklı..ama bn ömer beyin tecrübelerine de kesnlkle güwendim pişman degilim. sadece dikiş yerlerimde iz kalmasın diye bi krem werdi onu kullanıyorum.. ayrıca sertlik konusunda bi sorun yok canım ilk zamn bile öyle semsert degildi..suan cok yumusak degil ama inan sert de degil we daha 12.günüm benm.. ömer bey ilk 1 ay bişeye benzemez sonra tam seklini alır moralin bozlmasın demişti ama inan bu halleri bile cok hoşuma gidiyor..kesinlikle high profil olmalı bence.. destekli sütyenlerle bile bu seklde görünmüyodu suan sütyensiz bile cok cok hoslar kendi kendime nazar etcem diye korkuyorum yaa kaydirigubbakcemile3 agrı meselesine gelince o biraz senin gögüs yapınla alakalı mesela bnm kaslarım yeterince gelişmemiş oldgu için agrım biraz fazla oldu ama o da 3 gün kadar.. bnce imkanın warsa 1 hafta dinlen ama dayanılmaycak agrılar olmuyo onu da bilmeni isterim ilk günler yatıp kalkarken birinden destek alman lazım.. suan agrı sızı yok bende canım inşallah hersey yolunda ilerler bu sekilde

Merhaba arkadaşlar, maviş çok teşekkür ederim umarım sorun çıkmaz.
ssheker, haklısın ama biraz geç oldu benim için.
zamanında daha dikkatli olmalıymışım.
funyy, bu konuda ne yapacağımı bilmez durumdayım. kollarım benim için o kadar önemliki nasıl az kullanacağım bilmiyorum. yardımcım yok.
asla kendi yapmayan bir eğitmene ben saygı duymadım ve şimdi buna yÖnelik bir çalışma beni çok üzüyor.
geceleri tekrar sarmaya başladım bilmiyorum acaba çalışmalardada sarsammı?
hepinize çok teşekkür ederim sevgiler...

Sevgili Deniz27, çok teşekkürler anlattıkların için.
Ben sormuştum ne zaman voleybol oynayabilirim diye...
Benim operasyonum bu cuma kısmetse, çok heyecanlıyım ve daha da çok mutluyum aslında.
İstanbulda Dr. Ömer Alp e ameliyat olacağım cuma günü, pazar akşam da izmire döneceğim.
Sonra kontrole de gidemeyeceğim tabi. Umarım bir sıkıntı olmaz.
Okuduklarıma göre siz sık sık kantrole gidiyorsunuz.
Biran önce cuma gelip geçsin ve yeni hallerini göreyim istiyorum.
Operasyonu geçiren tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
Heyecanımı paylaştığınız için teşekkürler...

canım inş sende sorunsuz atlatırsınn.. şimdiden cok cok gecmiş olsun.. kac cc olcak kesi yeri neresi karar werdinz mi,? hihoyyyt

ssheker cok tesekkur ederim cevapların ıcın bugunlerde Ömer beyle gorusmeyi dusunuyorum tekrar sana yazarım aklıma takıldıkca.Agrının olmadıgına cok sevindim insallah cok guzel olurlar.Dun gece amerikan sitelerini arastırdım memory gel cohensive dedıklerı protez en tutulanıymıs hatta video koymuslar mentorun sıtesıne kesıyorsun ortadan ıcınden hıcbırsey akmıyor sıkıyorlar yıne jel dısına bıle cıkmıyor acaba sana konan protez neydi onu merak ediyorum hatırlayamiyorum Ömer bey dedıyse de bana ama en iyisi mentormus sende daha iyi biliyorsundur bir terslik durumunda yedek garantisi veriyor ucretsiz acaba bu konuda bir bilgin var mı??yine basladım sorularıma artık oluncaya kadar biraz basını agrıtacagım canım.Tesekkurler

canım inş sende sorunsuz atlatırsınn.. şimdiden cok cok gecmiş olsun.. kac cc olcak kesi yeri neresi karar werdinz mi,? hihoyyyt

Canım ben daha doktorumu bile görmedim.akannehir
Sadece meme yaptırmaya karar verdim.opuyorumnanaktan
Ne doktorumla görüştüm ne de muayene oldum.
Doktorumu bir akrabam tavsiye etti, İstanbulda ben İzmirdeyim.
Kendisinden muayene için randevu aldığımda bana operasyon için de randevu verdi.
Akrabam gönderdiği için gözüm kapalı gidiyorum. İlk muayenede kara vereceğiz CC ve kesi yerine. Kendisi sadece kas altı yaptığını belirtti bi de. Bir kaç kez telefonlaştık. Kanım ısındı kendisine, inşallah görünce problem olmaz. Daha önce izmirde birkaç doktora muayene olmuştum, içime sinmemişti.

Bakalım neler olacak. Perşembe akşam gidiyorum kısmetse :gitme:

cnm evet doğru diyosun kendi yapamayan bi eğitimciye çocuklar ne kadar inansın ama şölede bi durum var benim antrenörüm romen di ve adam güreşçiymiş okuya okuya cimnastik kitaplarını adam yutmuş güreşçi die aklına şişko hantal biri gelmesin inanılmaz fit bi adamdı ve okadar iyi bir antrenördüki sana anlatamam 1.lik kürsüsünden inmadim takım olarakta hep 1.ciydik şimdi amerikada ve inanılmaz bi adamdı. demek istediim sen yapmadanda bilginlede çocuklara anlatabilirsin ve çok güzel şeyler yaptırabilrsin cnm önemli olan çok iyi yapabilmek diil anlatabilmektir.ben akademi mezunuyum ve orda hep şunu derdi hocalar dünya şampiyonu olabilrsin ama çocuklara nası yaptıklarını anlatabilmen önemli derlerdi o sporu çok iyi yapabilirsin ama sporculukla eğitmenlik ok farklı şeler .çocuklarınında senin eskiden düşündüklerini düşünmelerini istemiosan bunu yaparak değil anlatarakta yapabilrsin cnm .Bunu kafana çok takma bence ve kendini düşün daha sonra büyük problemler çıkmasın öptüm cnm çok KENDİNE İYİ BAK

hadi hayrlısı canım zemuszemus bnm yarın 2 hsftsm olcak we bi an bile keske yaptırmasaydım demedim.. inşallah hersey yolunda ilerler kaydirigubbakcemile5

canım sargı cidden işe yarıyor bnm sol gögsüm daha küçüktü saga göre o yüzden midir bilmem sag da bi sorun olmadı sol gögsüme gelince de ilk bastan beri sargı sardırdı doktorum görünce anladı yukarı cıkmaya meyilli dedi cıkabilir dedi bnde 2 haftadır sargı sarıyorum dısarı cıkarken olmuyo acıkcası yakası acık bişe giyinince görünüyodu bnde rahatsız oldgmu belrttim doktor günde 12 saat takman yeterli dedi.. rahat olcaksa calışmalarda da sar bence.. benmki ilk basta biraz yukarda kalıyodu we cok moralim bozuluyodu ama suan bayaı indi sargı işe yarıyo demk ki kaydirigubbakcemile5

canım bence olayın detaylarına cok inmek kafa karıstırıyo bn cok arastrdım cok okudum karar werdim yaptrcam diye ama bi baktım cesaret yok :sinifsinif: kolay bi aşama degldi.. sonra para sorundu paramı birktrdim denklestrdim hersey tamamdı ama bn korkuyodum -:sinifsinif:- en sonunda dedim ki yeter artık nasıl olcaksa olsun..yaptrıp göreyim mantıgıyla düşünmeye basladım we inan simdi bile cok mutluyum ciddi bi eksiklikmiş onu anladım.. gören arkadaslarım cok sasrdı inanılmaz dogal görünüyo diye.. silikon deyince herkste oluşan yapay olcak diye bi düşünce wardır ya inan kendi gögsüm gbi hiç yapay degil bu da cok güzel bence sositososito yani silikon demesem kmse anlamaz.. mentor marka en cok kullanılanı we tercih edileni dedigin gibi keslse bile akma durumu yok yani bi sorun olsa bile (bn pek zannetmiyorum) wücuda karsmıyomuş..

Desperate yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu! Resmen benim yıllarca yaşadığım duygulara tercüman olmuşsun! Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Yaşamayan bilemez bu duyguyu..Benim de ailem, arkadaşlarım "ay ne gerek var? Göğsün çok küçük olacağına çok büyük olsaydı daha mı iyi olurdu?" gibi saçma sapan laflarla teselli etmeye çalıştılar. 26 yaşındayım ben de. 19-20 yaşımdan beri hep kafamdaydı ameliyat olmak. Bir türlü cesaret edemiyordum. Erkek arkadaşım da gerek yok diyordu ama allem ettim kallem ettim herkesi ikna ettim ve yaklaşık 2,5 ay önce ameliyat oldum. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi. O yüzden kafana koyduysan, durumunu da ayarladıysan bir dakika bile düşünme ve yaptır. İnan sonunda çok mutlu oluyorsun!

Eminim erkek arkadaşın da senin bu halinden mutsuz değildir. Zaten göğsün için seninle birlikteyse hiç olmasın daha iyi. Sen silikonu kendin için, kendi mutluluğun için yaptırıyorsun zaten zemuszemus

Umarım en kısa zamanda ameliyat olup, hayalindeki göğüslere kavuşursun. kaydirigubbakcemile2

Bu arada çok fazla internette dolanma. Bir süre sonra insanın gerçekten kafasını karıştırıyor çünkü. Tüm sorularını doktorunla paylaş. İçine sinerse de hemen ameliyat ol.

Öpüyorum :1hug:

cnm bence gerek yok diyenlere kulak asma çnkü kimse senin düşündüğün gibi düşünemiyo ve senin yaşadıklarını bilmiyolar bu kişi annen olsa bile.o yüzden sen nasıl rahat ediceksen ve kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap kimsenin gerek yok demesiyle yaptırmamazlık yapma.banada gerek yok diyolardı herkes belki evet gerçekten gerek yoktu görüntü olarak ama bana küçük geliyodu vücuduma göre küçük kalıodu çünkü bende kalçada var ama göğüslerim bana küçük gözüküodu kimseyi dinlemedim erkek arkadaşımda ne gerek vardı diyodu şimdi gerekiyomuş dio.sen kimsenin lafına bakma cnm ben o gerek yokları dinleseydim ohoo halaa acaba yaptırsammı die beklio olucaktım eğer maddi açıdan problemin yoksa sakın bekleme eğer maddi yönden sorun varsada bian önce biriktirmeye bak :)kaydirigubbakcemile doktorunu bul araştır kararını çabuk ver ama ben 1 hafta içinde herşeyi kararlaştırdım ve ameliyata yattım keşke daha önce yaptırsaydım niye bukadar bekledim . ağrılar falanda zaten 4-5günde bitiyo cnm hiç korkma öptümmmmmmm hızlı ol biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…