SLM KIALAR ıŞı SPOR OLANLARA DUYURULUR!!!!!!!!!!!!!
Bu gün kontrole gittim ve doktorum kolların aşırı kullanımından dolayı hafif bir yukarı kayma olduğunu söyledi.
bundan sonrası için kollarını spor adına korumaya çalış ve aşağı doğru masaj yap dedi.
korkulacak bir durum yok ancak daha fazla çıkarsa operasyon gerekebilir dedi.
işi spor olan arkadaşlar aman dikkat edin.
ben 1. ayda başlamak durumunda kalmıştım.(mecburen).
aramızda voleybol-cimnastik sporlarıyla uğraşıp soruları olan vardı.aman arkadaşlar ne kadar geç başlasanız o kadar iyidir.(daha doğrusu iyiymiş)
sevgiler
SLM KIALAR İŞİ SPOR OLANLARA DUYURULUR!!!!!!!!!!!!!
Bu gün kontrole gittim ve doktorum kolların aşırı kullanımından dolayı hafif bir yukarı kayma olduğunu söyledi.
bundan sonrası için kollarını spor adına korumaya çalış ve aşağı doğru masaj yap dedi.
aramızda voleybol-cimnastik sporlarıyla uğraşıp soruları olan vardı.aman arkadaşlar ne kadar geç başlasanız o kadar iyidir.(daha doğrusu iyiymiş)
sevgiler
ssheker merhaba sanırım omer beyde karar kılacagım gıbı gelıyor.bır kac sey sadece kafama takıldı onun dısında olumlu.sana masaj onerdı mı acaba okudugum her yerde masajın cok onemlı oldugu yazıyor tam sekıl almaları ıcın sertlıgın gıtmesı ıcın ama Ömer bey bana masaja gerek yok demıstı high profile guzel dıyorsun ıcım rahatladı bazıları hıc dogal degıl demıs boyle bır durum sence var mı?goguslerın nasıl gorunuyor bılıyorum bıraz ozel bır soru oldu ama zaten hep goguslerımızden bahsedıyoruz onun dısında sana bır krem verdı mı acaba ve agrıların nasıl oldu ınsallah fazla degıldır.hangı gunden sonra ıse gıdebılırım tahmınen ssheker??
SLM KIALAR İŞİ SPOR OLANLARA DUYURULUR!!!!!!!!!!!!!
sevgiler
Sevgili Deniz27, çok teşekkürler anlattıkların için.
Ben sormuştum ne zaman voleybol oynayabilirim diye...
Benim operasyonum bu cuma kısmetse, çok heyecanlıyım ve daha da çok mutluyum aslında.
İstanbulda Dr. Ömer Alp e ameliyat olacağım cuma günü, pazar akşam da izmire döneceğim.
Sonra kontrole de gidemeyeceğim tabi. Umarım bir sıkıntı olmaz.
Okuduklarıma göre siz sık sık kantrole gidiyorsunuz.
Biran önce cuma gelip geçsin ve yeni hallerini göreyim istiyorum.
Operasyonu geçiren tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
Heyecanımı paylaştığınız için teşekkürler...
canım inş sende sorunsuz atlatırsınn.. şimdiden cok cok gecmiş olsun.. kac cc olcak kesi yeri neresi karar werdinz mi,? hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar, maviş çok teşekkür ederim umarım sorun çıkmaz.
ssheker, haklısın ama biraz geç oldu benim için.
zamanında daha dikkatli olmalıymışım.
funyy, bu konuda ne yapacağımı bilmez durumdayım. kollarım benim için o kadar önemliki nasıl az kullanacağım bilmiyorum. yardımcım yok.
asla kendi yapmayan bir eğitmene ben saygı duymadım ve şimdi buna yÖnelik bir çalışma beni çok üzüyor.
geceleri tekrar sarmaya başladım bilmiyorum acaba çalışmalardada sarsammı?
hepinize çok teşekkür ederim sevgiler...
Canım ben daha doktorumu bile görmedim.akannehir
Sadece meme yaptırmaya karar verdim.opuyorumnanaktan
Ne doktorumla görüştüm ne de muayene oldum.
Doktorumu bir akrabam tavsiye etti, İstanbulda ben İzmirdeyim.
Kendisinden muayene için randevu aldığımda bana operasyon için de randevu verdi.
Akrabam gönderdiği için gözüm kapalı gidiyorum. İlk muayenede kara vereceğiz CC ve kesi yerine. Kendisi sadece kas altı yaptığını belirtti bi de. Bir kaç kez telefonlaştık. Kanım ısındı kendisine, inşallah görünce problem olmaz. Daha önce izmirde birkaç doktora muayene olmuştum, içime sinmemişti.
Bakalım neler olacak. Perşembe akşam gidiyorum kısmetse :gitme:
Merhaba arkadaşlar, maviş çok teşekkür ederim umarım sorun çıkmaz.
ssheker, haklısın ama biraz geç oldu benim için.
zamanında daha dikkatli olmalıymışım.
funyy, bu konuda ne yapacağımı bilmez durumdayım. kollarım benim için o kadar önemliki nasıl az kullanacağım bilmiyorum. yardımcım yok.
asla kendi yapmayan bir eğitmene ben saygı duymadım ve şimdi buna yÖnelik bir çalışma beni çok üzüyor.
geceleri tekrar sarmaya başladım bilmiyorum acaba çalışmalardada sarsammı?
hepinize çok teşekkür ederim sevgiler...
ssheker cok tesekkur ederim cevapların ıcın bugunlerde Ömer beyle gorusmeyi dusunuyorum tekrar sana yazarım aklıma takıldıkca.Agrının olmadıgına cok sevindim insallah cok guzel olurlar.Dun gece amerikan sitelerini arastırdım memory gel cohensive dedıklerı protez en tutulanıymıs hatta video koymuslar mentorun sıtesıne kesıyorsun ortadan ıcınden hıcbırsey akmıyor sıkıyorlar yıne jel dısına bıle cıkmıyor acaba sana konan protez neydi onu merak ediyorum hatırlayamiyorum Ömer bey dedıyse de bana ama en iyisi mentormus sende daha iyi biliyorsundur bir terslik durumunda yedek garantisi veriyor ucretsiz acaba bu konuda bir bilgin var mı??yine basladım sorularıma artık oluncaya kadar biraz basını agrıtacagım canım.Tesekkurler
Arkadaslar öncelikle selamlar,yıllardır bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak hiç aklıma gelmemisti.En sonunda hissettiklerimi benimle aynı sorunu yasayan insanlarla paylaşmanın bana iyi gelicegini düsündüm.Ameliyat olan arkadaşların hepsine gecmis olsun.Ben 28 yasındayım yıllardır yurt dısında ve Tr de egitim gordum sonunda Turkıyeye dondum ve bu zaman icinde hayatımın gögüsleri olan kızlara hayranlıkla bakmakla gecti,hep acaba o iki dolgun yuvarlak seye sahip olmak nasıl bir duygudur diye sordum kendime,onlara dokunmak,hissetmek ne demektir diye.En yakın kız arkadasımdan bile ayrı ve uzakta saklanarak giyinirdim hep.Ergenlik dönemlerimde icine pamuk yada cocuk aklıyla koydugum pecetelerın acısını hala unutamam malesef simdi de silikonlu sutyenler kullanıyorum ama ici yine bombos bu seferde sutyen olmayan gögüslerimin oldugu bolgeyi acıtıyor.sanki düz duvara iki adet deniz kabugu asmıs gibi hissediyorum.Kendimi kupkuru hissediyorum.Bir erkek arkadasım var bir yıldır gorustugum ama sırf bu konuda kendıme olan guvensızlıgım ılıskımızı bıle kotu etkılıyor kolu olmayan goguslerıme carptıgında bıle sankı onu heran kaybedecekmısım yada onun ıcın yeterlı degılmısım gıbı hıssedıyorum muhakkak soyle guzel dolgun goguslu bır hatun ısterdı dıye gecırıyorum ıcımden ve hala anlayamadıgım sey mılyonlarca kadının ıcınden neden benım gögüslerım yok.aılemden gelen bır durum degıl herkesın masallah herseyı cok yerınde ama bu eksiklik hissi beni bitiriyor.
Antalyada yasıyorum iki doktorla gorustum tabi ki bu işi antalyada yapan cok doktor varmıs ama sımdı de aılemden almadan kendı basıma halletmem gereken ucret kısmı var o da ayrı bır dert.bana fiyat olarak biri 5 bucuk digeri ise 6 dedi yani ne yapacagımı sasırdım suanda.yasım 28 oldu bu gidişle omrumun belkı de yarısını gogussuz gecirecegim.Hos goguslu oldugum zaman bile onlar aslında benim gogsum olmayacak ama oda birsey ne yapalım..neyse kızlar sadece cok üzülüyorum paylasmak ıstedım sizlerle..
Desperate yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu! Resmen benim yıllarca yaşadığım duygulara tercüman olmuşsun! Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Yaşamayan bilemez bu duyguyu..Benim de ailem, arkadaşlarım "ay ne gerek var? Göğsün çok küçük olacağına çok büyük olsaydı daha mı iyi olurdu?" gibi saçma sapan laflarla teselli etmeye çalıştılar. 26 yaşındayım ben de. 19-20 yaşımdan beri hep kafamdaydı ameliyat olmak. Bir türlü cesaret edemiyordum. Erkek arkadaşım da gerek yok diyordu ama allem ettim kallem ettim herkesi ikna ettim ve yaklaşık 2,5 ay önce ameliyat oldum. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi. O yüzden kafana koyduysan, durumunu da ayarladıysan bir dakika bile düşünme ve yaptır. İnan sonunda çok mutlu oluyorsun!
Eminim erkek arkadaşın da senin bu halinden mutsuz değildir. Zaten göğsün için seninle birlikteyse hiç olmasın daha iyi. Sen silikonu kendin için, kendi mutluluğun için yaptırıyorsun zaten zemuszemus
Umarım en kısa zamanda ameliyat olup, hayalindeki göğüslere kavuşursun. kaydirigubbakcemile2
Bu arada çok fazla internette dolanma. Bir süre sonra insanın gerçekten kafasını karıştırıyor çünkü. Tüm sorularını doktorunla paylaş. İçine sinerse de hemen ameliyat ol.
Öpüyorum :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?