• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlaaaarrrr dikiş yerlerimde kasınma yanma hafif batma karısımı bişeler oluyooo normal mi bu ..kasınma iyileşmeden olabilir die düşünüorum ama kaydirigubbakcemile4

iyileştiği için kaşınıyor.contractubex jelini de sürüyor musun?

iyileştiği için kaşınıyor.contractubex jelini de sürüyor musun?

canım bgn daha 2. gün yarın dus alcam sonra dikiş yerlerime surcem pomadımı ismini tam hatrlayamadım suan icerde ama bas harfi ''F'' ile baslıyo.senin söyledign ne için??

cnm 3-4 tane aynı işe yarayan kremler var bende contractubex kullanmıştım dikişlerin üzerine hepsi aynı yani ötümmmm

cnm 3-4 tane aynı işe yarayan kremler var bende contractubex kullanmıştım dikişlerin üzerine hepsi aynı yani ötümmmm

dusumu aldım daha da rahatladım.. yarın tekrar kontrole gidcem bakalım şimdilik hersey yolunda ilerliyo.. inşallah bi sorun ckmaz.. kaydirigubbakcemile4

kızlaaaarrrr dikiş yerlerimde kasınma yanma hafif batma karısımı bişeler oluyooo normal mi bu ..kasınma iyileşmeden olabilir die düşünüorum ama kaydirigubbakcemile4

CANIM SAKİN OL! gayet normal bir süreçtesin bu geçecek.
sadece biraz sabır. 2 hafta ufak tefek sıkıntılar olacak sonra nasıl hızlı iyileştiğine sen bile inanamayacaksın. çok zorlama kollarınla ağır iş yapma daha rahat geçirirsin. sevgiler

CANIM SAKİN OL! gayet normal bir süreçtesin bu geçecek.
sadece biraz sabır. 2 hafta ufak tefek sıkıntılar olacak sonra nasıl hızlı iyileştiğine sen bile inanamayacaksın. çok zorlama kollarınla ağır iş yapma daha rahat geçirirsin. sevgiler

ilk iki günüm daha zordu ama bgn biraz daha iyiyim bi de dikiş yerlerimde ki agrılar olmasa :sinifsinif: özellikle ayagı kalkınca offff diyorum yaniii acıdan akannehir

slm maviş iyidir vallahi bu aralar inanılmaz yoğun çalışıyorum artık eve gelip bir dinleneyim dediğimde aklıma bilgisayar geliyor ve ameliyat olduğum o zaman aklıma geliyor desem yeridir.
hala kontrole gidicem gidemedim. tabi sorun olsa bir fırsat yaratırım ama şimdi ereleyip duruyorum.
bu arada kızlar iz için krem kullanıyorsanız ne zaman izler silikleşecekler.???
eskiye göre daha iyi ama daha önce kitle aldırdığımda iz hiç birşey kullanmamama rağmen çok hızlı kayboldu. şimdi 3.5 ayı geçti belirginliği geçmedi.
kitlenin izi 6.aydan sonra kayboldu gitti. ama sanki bu geçmeyecek gibi.
BU KONUDA DURUMUNUZ NEDİR?
TEŞEKKÜRLER SEVGİLER

bu arada contractubex kullanıyorum. günde bir kere. siz ne-nasıl kullanıyorsunuz?

gecmis olsun arkadasim gule gule kullan . evet bu acilari bende gecirdim seni cok iyi anliyorum canim ama zaman gecdi acilarda gecdi ben birde iki ameliyat birden oldum burun ve gogus buyutme amam sukur iyim .

gecmis olsun arkadasim gule gule kullan . evet bu acilari bende gecirdim seni cok iyi anliyorum canim ama zaman gecdi acilarda gecdi ben birde iki ameliyat birden oldum burun ve gogus buyutme amam sukur iyim .

Aman gerçekten geçmiş olsun ikisi birden zor olmuştur. burunu bilmiyorum ama diğeri gerçekten zorlu bir süreç. şimdi iy olmana sevindim.
ama gerçekten bu işin zoru ilk 3-4 gün. tabi bazıları için sorun olmuyormuş benim drenlerde olduğundan biraz daha sıkıntılı olmuşu.
3. hafta hayat eskiye döndü diyebilirim.
sevgiler

canım cok sükür daha iyiyim fakat benm bi gögsüm sorunluydu onun acısını hala hissediyorum..bi de sargım war hala o biraz sıkıntı yapıyo haricinde hersey yolunda kaydirigubbakcemile4

canım zaten o sargı çıkınca bireden hafifleyeceksin. o bandajlar sıktıkça oldukça rahatsız oluyorsun. ama sabır herşey bir anda yoluna girecek.işin zoru ilk hafta geçtiğine göre güzel günlere çok yaklaştın.. sevgiler

yaa kızlaaarrrr bn bi de grip oldum hapsırıp duruyorum mafoldumben dikişim basınctan zedelendi galiba kanıyo :bbo: bende sargı bezinin üstünden bant yapıstırdım offf yaaaa

kızlar yaa suan ikisi aynı simetrik degil arada az da olsa fark war bu normal miii daha sonra esitlenir mi ki mafoldumben

kızlar yaa suan ikisi aynı simetrik degil arada az da olsa fark war bu normal miii daha sonra esitlenir mi ki mafoldumben

Ay bende Aylin hanimin forumda ayni konuyu sordumdu. Benim ameliyattan sonra esitti, bu arada 1.5 ay oldu sonra sag taraf once inmeye basladi, sol taraf sonra indi. Arada 1 cm fark war. Aylin hanim 3 ay sonunda esitlenecekler dedi, merak etme ssheker cigim. Memeyi bulduk simetrik istiyoruz ille, bence biz zoru basardik, artik iyilesmeye birakmak lazim

Back