Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyileştiği için kaşınıyor.contractubex jelini de sürüyor musun?
cnm 3-4 tane aynı işe yarayan kremler var bende contractubex kullanmıştım dikişlerin üzerine hepsi aynı yani ötümmmm
kızlaaaarrrr dikiş yerlerimde kasınma yanma hafif batma karısımı bişeler oluyooo normal mi bu ..kasınma iyileşmeden olabilir die düşünüorum ama
CANIM SAKİN OL! gayet normal bir süreçtesin bu geçecek.
sadece biraz sabır. 2 hafta ufak tefek sıkıntılar olacak sonra nasıl hızlı iyileştiğine sen bile inanamayacaksın. çok zorlama kollarınla ağır iş yapma daha rahat geçirirsin. sevgiler
kızlar nerdesiniz sakinleşti burası :gitme:
sshekercim nasıl oldun canım? yarın bir haftan doluyor :) ne durumdasın?
gecmis olsun arkadasim gule gule kullan . evet bu acilari bende gecirdim seni cok iyi anliyorum canim ama zaman gecdi acilarda gecdi ben birde iki ameliyat birden oldum burun ve gogus buyutme amam sukur iyim .
canım cok sükür daha iyiyim fakat benm bi gögsüm sorunluydu onun acısını hala hissediyorum..bi de sargım war hala o biraz sıkıntı yapıyo haricinde hersey yolunda
kızlar yaa suan ikisi aynı simetrik degil arada az da olsa fark war bu normal miii daha sonra esitlenir mi ki mafoldumben