• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

bu arada contractubex kullanıyorum. günde bir kere. siz ne-nasıl kullanıyorsunuz?

evet cnm günde 1 kere gece yatarken sürüyodum sonraki gece yatarken yıkayıp tekrar sürüyodum gece sür dedi bana doktorum.her gece yatarken ben 2 ay kullandım yani şöle 1ay kullandım sora yaz tatili girdi die 1ay hiç sürmedim sonraki ay tekrar sürdüm sora doktora gittimde bida sürmene gerek yok dedi şükür şimdi sürmüorum.izlerde kayboldu gibi bişe zaten :nazar:

Ay bende Aylin hanimin forumda ayni konuyu sordumdu. Benim ameliyattan sonra esitti, bu arada 1.5 ay oldu sonra sag taraf once inmeye basladi, sol taraf sonra indi. Arada 1 cm fark war. Aylin hanim 3 ay sonunda esitlenecekler dedi, merak etme ssheker cigim. Memeyi bulduk simetrik istiyoruz ille, bence biz zoru basardik, artik iyilesmeye birakmak lazim

canım haklısın aslında ama arada fark oldugunu farkedince moralim bozuldu gerci doktorum bana demişti ilk 1 ay hiç bişeye benzemez diye fakat ben bu seklini bile begeniyorum yani esitlenirse de ne güzel olur ama estlenmese de eski halinden iyi oldgu kesin :dance:

yaa kızlaaarrrr bn bi de grip oldum hapsırıp duruyorum mafoldumben dikişim basınctan zedelendi galiba kanıyo :bbo: bende sargı bezinin üstünden bant yapıstırdım offf yaaaa

GEÇMİŞ olsun çok zorlamamaya çalış dikişlerde sorun olacağını sanmam ama ağrısı çok olur. simetri olayına gelince operasyon önceside farklılık vamıydı.? benim öncesi biraz fark vardı ameliyat sonrasıda o fark yine var. çok değil ama çok dikkat edince belli oluyor. önceside varsa önemli bir durum değil yani.
a tabi bahsettiğin fark çok büyük değilse!!!

canım haklısın aslında ama arada fark oldugunu farkedince moralim bozuldu gerci doktorum bana demişti ilk 1 ay hiç bişeye benzemez diye fakat ben bu seklini bile begeniyorum yani esitlenirse de ne güzel olur ama estlenmese de eski halinden iyi oldgu kesin :dance:

canım emin ol 3. ay ne olacağı belli oluyor. şişlikde iniyor. göğüs altıydı benim ve dikişler göğsün bittiği yerdeydi şimdiyse altta kaldı.
yani şişlik inince biraz küçülüyor ve şekli ortaya çıkıyor.
şu an yeni olduğundan endişhelisin sakin ol herşey hızla yoluna girecek.
sevgiler

GEÇMİŞ olsun çok zorlamamaya çalış dikişlerde sorun olacağını sanmam ama ağrısı çok olur. simetri olayına gelince operasyon önceside farklılık vamıydı.? benim öncesi biraz fark vardı ameliyat sonrasıda o fark yine var. çok değil ama çok dikkat edince belli oluyor. önceside varsa önemli bir durum değil yani.
a tabi bahsettiğin fark çok büyük değilse!!!

canım bnm öncesinde de ikisi simetrik degildi arada 50 cc fark war küçük olana 300cc digerine 250cc silikon koyuldu..eski haline göre tek kelimeyle mükemmel ama biri digerine göre daha küçük tabi cok gözle görlcek biçimde degil.. bn fazla incedelgm için bi de bildgm için gözüme batıyo heralde :utangac:

canım emin ol 3. ay ne olacağı belli oluyor. şişlikde iniyor. göğüs altıydı benim ve dikişler göğsün bittiği yerdeydi şimdiyse altta kaldı.
yani şişlik inince biraz küçülüyor ve şekli ortaya çıkıyor.
şu an yeni olduğundan endişhelisin sakin ol herşey hızla yoluna girecek.
sevgiler

ewet haklsın zaten bni lk görüsmeye gittgimde doktorum anlatmıştı bunları ilk 1 ay zor bi dönem demişti ama sonrasında hersey cok daha iyi olcak demişti..suan tam 8.günüm agrılarım yok sadece gerilme war o kadarı da olsun artık kaydirigubbakcemile5 şimdilik tek sıkıntım sırt üstü yatmak we bu dikişlerimin nasıl olacagı.. haricinde hersey yolunda..ayrıca suan bile aynanın karsısına gecip baktıgmda göremiyorum dikişi alttan ayna tutup görebiliyorum ancak sositososito

ewet haklsın zaten bni lk görüsmeye gittgimde doktorum anlatmıştı bunları ilk 1 ay zor bi dönem demişti ama sonrasında hersey cok daha iyi olcak demişti..suan tam 8.günüm agrılarım yok sadece gerilme war o kadarı da olsun artık kaydirigubbakcemile5 şimdilik tek sıkıntım sırt üstü yatmak we bu dikişlerimin nasıl olacagı.. haricinde hersey yolunda..ayrıca suan bile aynanın karsısına gecip baktıgmda göremiyorum dikişi alttan ayna tutup görebiliyorum ancak sositososito

ssheker sırt üstü rahat bir şekilde yatmak 3. haftayı buluyor. insan bir ara karamsarlaşıp sanırım bir daha yan yataayacağım sansada dediğim gibi bu 3. haftada son buluyor.
göğüs altını artık görmen mümkün değil çünkü artık göğüslerin var:teytey:
artık hep aynadan görebileceksin. eminim buda bir sorun değildir.:içelim:
8. gün artık hızla herşey yoluna girmeye başlıyor. çok geçmiş olsun iyi haberlerini beklerim. sevgiler

ssheker sırt üstü rahat bir şekilde yatmak 3. haftayı buluyor. insan bir ara karamsarlaşıp sanırım bir daha yan yataayacağım sansada dediğim gibi bu 3. haftada son buluyor.
göğüs altını artık görmen mümkün değil çünkü artık göğüslerin var:teytey:
artık hep aynadan görebileceksin. eminim buda bir sorun değildir.:içelim:
8. gün artık hızla herşey yoluna girmeye başlıyor. çok geçmiş olsun iyi haberlerini beklerim. sevgiler

:dance::dance: ewet yaa artık gögüslerim war.. bandajımı cıkarttım cok daha iyiym bu sekilde kapsul belasına da bulasmazsak daha da bi sorun olmaz inş kaydirigubbakcemile5

cnm nası yapmış o eşitlemeyi sordunmu meme ucunu komplemi kesmiş dediğim şeyeleri sordunmu süt falan olayları nolcakmış örendinmi cnm

cnm nası yapmış o eşitlemeyi sordunmu meme ucunu komplemi kesmiş dediğim şeyeleri sordunmu süt falan olayları nolcakmış örendinmi cnm

tatlım birine 250 cc birine 300cc koymuş protezi asitmetriyi o seklde gidermeye calıstılar suan aralarnda fark war inş düzelir zamnla..kesi de sag gögsümde memeucu halkasının yukarı kısmında hemen hemen yarısı kesldi..ama süt bezlerine dokunmamışlar bile öyle söledi doktorum kaydirigubbakcemile5

anladım cnm dokunmamışlarsa iyi senin adına tek düşündüğüm buydu çok sewindim cnm öptüm

canım ya şimdi de kafama dikişler takıldı :kedi: hep kafama takcak bişe buluorum kaydirigubbakcemile5 bnm dikişlerim gizli dikişmiş yani içten eritüyomuş wücut ama bi arkadasında 6 yıl oldgunu we dikiş yerlernde hala batma oldgunu okudum :1shok: acaba gzili dikişlerde bu tür sorunlar olurr mu? senin dikiş yöntemi neydi ?? CADIARZU

canım ya şimdi de kafama dikişler takıldı :kedi: hep kafama takcak bişe buluorum kaydirigubbakcemile5 bnm dikişlerim gizli dikişmiş yani içten eritüyomuş wücut ama bi arkadasında 6 yıl oldgunu we dikiş yerlernde hala batma oldgunu okudum :1shok: acaba gzili dikişlerde bu tür sorunlar olurr mu? senin dikiş yöntemi neydi ?? CADIARZU[/QUOTE

cnm ya daha çok erken dikişleri kafana takman için bence benim 6 ay oldu benimkide gizli dikiş ama biliosun benimki memeucu olduu için şuanda sağ tarafım hemen hemen yok gibi oldu sol taraftaki ipler daha erimemiş ama oda abartı görünmüyo ben çok dikkatli baktığım için anlıyorum görenler aa bişe kalmamış gibi diyo bide doktorum hep hiçbi zaman sağ ve solu karşılaştırma hep bitanesi daha farklı izi geçer görüntüsü farklı olur yada bitanesinde ağrın olur dio zaten hep o yüzden ben hiç kafama takmıorum sende takma geçer cnm merak etme ....kaydirigubbakcemile2

cnm ya daha çok erken dikişleri kafana takman için bence benim 6 ay oldu benimkide gizli dikiş ama biliosun benimki memeucu olduu için şuanda sağ tarafım hemen hemen yok gibi oldu sol taraftaki ipler daha erimemiş ama oda abartı görünmüyo ben çok dikkatli baktığım için anlıyorum görenler aa bişe kalmamış gibi diyo bide doktorum hep hiçbi zaman sağ ve solu karşılaştırma hep bitanesi daha farklı izi geçer görüntüsü farklı olur yada bitanesinde ağrın olur dio zaten hep o yüzden ben hiç kafama takmıorum sende takma geçer cnm merak etme ....kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

ben fazla sabırsız dawranıyorum anlasılan :utangac: yaaa ama bi sorunum daha war bi tanesi daha yukarda duruyo yani arada 1-2 cm gbi bi fark war.. bu cok abartılı belli degil doktorum bana söylemese belki farketmezdim bile :sinifsinif: ama şimdi sürekli gözüme takılıyo yaa bu da digeri gibi iner mi bu fark kalır mı acaba? :gitme:

benimde yakın bi arkadaşım yaptırdı,1 hafta çekti,aman sakın dedi bana benimde istediğimi biliyo.
şimdi çok memnun ama değmezdi o acıları çekmeye der hep.
bende kesinlikle vazgeçtim zaten sonrasında böyle deyince.
birde sezaryan yaptım 1 haftada kendime gelebildim,ameliyatmı,bi çizik bile attırmam kendime.
çok geçmiş olsun sana cnm,umarım memnun kalırsın..

eski haline göre tabi ki de memnunum :lepi: .. acı durumuna gelince herkes acı cekiyo agrısı oluyo diye bişey söz konusu degil.. mirmirmirmir agrı durumu biraz da kişinin kendisi ile alakalı .. tabi bu konuda doktorun da etkisi büyük.. benm 9.günüm we agrım acım yok sadece ilk 3 gün zor geciyo.. kaydirigubbakcemile4

canım ben gayet hatrı sayılır ağrılarla atlattım ama hiç birzaman pişman olmadım. sanırım senin çokda küçük değil. şimdi olsa ben yine yaptırırım. öncesi ve sonrası tartışılmaz. artık mutluyum.
bu konuda kendini mutsuz hisseden herkese tavsiye ederim.

Back