slm benimde kas altı seni avutmayacağım 2 gün hatrısayılır ağrı çektim. ama inan sonuç o acılara değer. sonuçda 2 gün geçiyor. şimdi 2.5 ay oldu herşey unutuldu. yine olsa korksamda yaptırırım. ama bazıları hiç acı çekmiyormuş. belki sende o şanslılardan olabilirsin. sevgiler
ben sordum neden hiç ağrı çekmediğimi,, ameliyat sırasında güçlü we etkisi 1 hafta süren değişik bi ağrı kesici enjekte etmişler zaten ağrıda 1 hafta sürdüğünden hiç acı çekmedim bu ameliyattan sonrasındada
vallaha süpermiş. bir haftalık olmasına gerek yok 2 günlük olsun yeter. tabi bunu o acıyı çeken anlar. ama sevgili funyy haklısın çünkü doktorda zorlamaman gerek diyor (1 hafta) acı bittiği zaman hızla norma davranabilmek için çalışıyorsun. o acı olmasa farkında olmadan silikon oturmadan zorlayıp kaymalara neden olabilir. ama inan çok cazipvereliniortak.
cnm bu nekadar doğru tartışılır bence çnkü iğne yapıp uyuşturuyo ve hiç bişe hissetmiosun ya o sırada ters bi hareket yapsan ve o bölgede bi tahribat oluşsa hiçbişey anlamıcaksın 1 hafta boyunca bence bu biraz tehlikeli sonuçta insan neyi yapamıycaanı bilmeli anlamalı ki ona göre hareketlerini kısıtlamalı insan. bu aynı sporculara yaroşmalarda ağrıyan yere soğutucu sıkılması gibi bişey sporcu o andan acıyı hissetmiyo ve yapması gereken bütün hareketleri yapıo soğutucunun etkisi geçincedenormal olan sakatlığı daha fazlalaşmış oluo.
tabiii ki kimseye bişe olmasın rahat olalım ağrısız olalım ama eğer acıması gerekiosada acısın ve ne yapıp ne yapmamamız gerektiiini bilelim...... benceeee ?yasakkelime
zatan ilk zamanlar istesende yapamıyorsun hatta allahım sanırım hiç normale dönemiyeceğim dediğim zamanlar bile oldu. ama ağrı azalınca oldukça normalmişim gibi davranmak için zorladım kendimi.
sonuçda ben hep söylüyorum bu işin sırrı 3 hafta. herşey bir anda sanki düzeliyor3. haftada.
şimdi benim sadece adet döneminde biraz gerginlik ve sertlik oluyor onun dışında normale yakın bir yaşantım var. sevgiler
anldm cnm özeldn ben de yazamyrm , bılmiyrm henuz , sen memnnsun sanrm dr un adını ve hangı hastanede oldugunu yazarsan memnn olurm
funny çok hoşsun ama herşeyin olması gerektiği gibi olması güzel. çokda rahatsız etiyor değilmi? sadece normalden daha gergin ver sert oluyor.
sevgili giz-emm benim 2.5 ay oldu. bu arada özelden görüşemiyoruz. bu konuda bilenler yardımcı olursa sevinirim.
SEVGİLER
ameliyat olan arkadaslara gecmiş olsun !gerci konu acılalı çok olmuş yani gercekten gecmiştir artık herhalde...ameliyat sonrası sizlerinde dediği gibi bazı fiziksel zorluklarla karsılasmak olası.. ben şimdiyi merak ediyorum!memnun musunuz? :)
SLM ARESYA benimki mecburiyetten yapıldı oldukça küçüktü. ilk 2 gün benim için çok kötüydü. ilk haftadan sonraysa herşey inanılmaz bir hızla yoluna giriyor.
şimdi 2.5 ay oldu ben ameliyat yaptırdımmı?
vucudumda yabancı bir madde mi var? inan o kadar rahatım ki. sanki hep benimdiler.
eskiye göre tek fark biraz daha sertler.. (o da senesinde geçecek diyor doktor) oda inan umurumda bile değil
gerçekten mutsuzsan ve küçükse güvendiğin bir doktora yaptırmanı öneririm. kendine güvenin tartışılmaz bir şey.
şimdiye kadar yaptırmadığım için kendime çok kızıyorum.
sevgiler
ameliyat olan arkadaslara gecmiş olsun !gerci konu acılalı çok olmuş yani gercekten gecmiştir artık herhalde...ameliyat sonrası sizlerinde dediği gibi bazı fiziksel zorluklarla karsılasmak olası.. ben şimdiyi merak ediyorum!memnun musunuz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?