DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

slm benimde kas altı seni avutmayacağım 2 gün hatrısayılır ağrı çektim. ama inan sonuç o acılara değer. sonuçda 2 gün geçiyor. şimdi 2.5 ay oldu herşey unutuldu. yine olsa korksamda yaptırırım. ama bazıları hiç acı çekmiyormuş. belki sende o şanslılardan olabilirsin. sevgiler

ben sordum neden hiç ağrı çekmediğimi,, ameliyat sırasında güçlü we etkisi 1 hafta süren değişik bi ağrı kesici enjekte etmişler zaten ağrıda 1 hafta sürdüğünden hiç acı çekmedim bu ameliyattan sonrasındada

cnm bu nekadar doğru tartışılır bence çnkü iğne yapıp uyuşturuyo ve hiç bişe hissetmiosun ya o sırada ters bi hareket yapsan ve o bölgede bi tahribat oluşsa hiçbişey anlamıcaksın 1 hafta boyunca bence bu biraz tehlikeli sonuçta insan neyi yapamıycaanı bilmeli anlamalı ki ona göre hareketlerini kısıtlamalı insan. bu aynı sporculara yaroşmalarda ağrıyan yere soğutucu sıkılması gibi bişey sporcu o andan acıyı hissetmiyo ve yapması gereken bütün hareketleri yapıo soğutucunun etkisi geçincedenormal olan sakatlığı daha fazlalaşmış oluo.
tabiii ki kimseye bişe olmasın rahat olalım ağrısız olalım ama eğer acıması gerekiosada acısın ve ne yapıp ne yapmamamız gerektiiini bilelim...... benceeee ?yasakkelime

vallaha süpermiş. bir haftalık olmasına gerek yok 2 günlük olsun yeter. tabi bunu o acıyı çeken anlar. ama sevgili funyy haklısın çünkü doktorda zorlamaman gerek diyor (1 hafta) acı bittiği zaman hızla norma davranabilmek için çalışıyorsun. o acı olmasa farkında olmadan silikon oturmadan zorlayıp kaymalara neden olabilir. ama inan çok cazipvereliniortak.

denizciğim burda yeniyim özelden msj yazmayı bılmyrm henuz ,, ben de yaptrmayı dşünyrm ama dr seçimi çok öenmlı bır de sen hangi şehdrde yaptdn dr hangı hastanede yaptı bana özeldn atarmsn

bende acı çektim sonuçta ama nerde durmam gerektiini bildim ona göre hareket ettim .tabiiki çok cazip ama oyun diilki bu olmadı oturmadı aman bişe oldu die düşünmek bitirirdi heralde beni acılı olsun aklım kalmasın :) çünkü kendimi biliorum ay acaba yanlış işe yaptımı bişe olduumu die kendi kendimi yerdim kaydirigubbakcemile5

zatan ilk zamanlar istesende yapamıyorsun hatta allahım sanırım hiç normale dönemiyeceğim dediğim zamanlar bile oldu. ama ağrı azalınca oldukça normalmişim gibi davranmak için zorladım kendimi.
sonuçda ben hep söylüyorum bu işin sırrı 3 hafta. herşey bir anda sanki düzeliyor3. haftada.
şimdi benim sadece adet döneminde biraz gerginlik ve sertlik oluyor onun dışında normale yakın bir yaşantım var. sevgiler

okadarda değil tabiki hareketlerde sınırlama var doktorum ne yaptıgını biliyor ben kendi başıma kalkamıyordum bile yataktan hatta yatamıyordum anlatabildim umarım yani acı yok gerginlik var ve ona göre hareketlerine gereginden fazla dikkat ediyor insan

ben yaptırdıktan 3 ay sorasına kadar adet döneminde hiç göğsüm falan acımıodu yaptırmadan önce acıyodu çok ama dediim gibi bu 3 ay boyunca hiç ağrımadı adet döneminde doktoruma kontrole gittimde sordum walla hiç bi sıkıntım yok adet döneminde dedim oda normale giricek demişti 4. ayımda başladı ağrım sertlik ve gerginleşme :) şom azımı açtım ve oldu kısacası kaydirigubbakcemile3

funny çok hoşsun ama herşeyin olması gerektiği gibi olması güzel. çokda rahatsız etiyor değilmi? sadece normalden daha gergin ver sert oluyor.

sevgili giz-emm benim 2.5 ay oldu. bu arada özelden görüşemiyoruz. bu konuda bilenler yardımcı olursa sevinirim.

SEVGıLER

anldm cnm özeldn ben de yazamyrm , bılmiyrm henuz , sen memnnsun sanrm dr un adını ve hangı hastanede oldugunu yazarsan memnn olurm

anldm cnm özeldn ben de yazamyrm , bılmiyrm henuz , sen memnnsun sanrm dr un adını ve hangı hastanede oldugunu yazarsan memnn olurm

SLM hangi il diye sormave bunun içinde kırılma . medical parkda yaptırdım.bulunduğum il itibariyle uygun bulmuyorum söylemeyi. istanbulda değil. şimdilik memnunum. bana göre eksiklik doktorum işini sanırım iyi yaptı ama ilgi alaka konusunda sıkıntı var. ameliyat sonrası ilgisi yeterli değil.
sevgilerşakkıdı

anldm cnm özelden yazışabılseydk iyi olurdu ,ben de istyrm ama dr bulmam sıkıntılı guvenemyrm kımseye neyse cnm teşkler yıne de

yok be cnm öle çok rahatsız etmio sadece biraz daha gergin evet ama ameliyat olmadan önce asıl rahatsızlık yaşıyomuşuum hatta doktoruma hep takılıorum bi büyüünü takmışsın nie çıkarttın die akılıorum her gittimde :) anlıcaan adet döneminde büyümesi hoşuma bile gidio hihoyyyt öpüyorum cnm çokkkk

ameliyat olan arkadaslara gecmiş olsun !gerci konu acılalı çok olmuş yani gercekten gecmiştir artık herhalde...ameliyat sonrası sizlerinde dediği gibi bazı fiziksel zorluklarla karsılasmak olası.. ben şimdiyi merak ediyorum!memnun musunuz? :)

SLM ARESYA benimki mecburiyetten yapıldı oldukça küçüktü. ilk 2 gün benim için çok kötüydü. ilk haftadan sonraysa herşey inanılmaz bir hızla yoluna giriyor.
şimdi 2.5 ay oldu ben ameliyat yaptırdımmı?
vucudumda yabancı bir madde mi var? inan o kadar rahatım ki. sanki hep benimdiler.
eskiye göre tek fark biraz daha sertler.. (o da senesinde geçecek diyor doktor) oda inan umurumda bile değil
gerçekten mutsuzsan ve küçükse güvendiğin bir doktora yaptırmanı öneririm. kendine güvenin tartışılmaz bir şey.
şimdiye kadar yaptırmadığım için kendime çok kızıyorum.
sevgiler

sevgili deniz7 senin adına çok sevindim darısı başıma artık!:Saruboceq:ben emzirme sonrası küçülenlerdenim...gerci ondan öncede çok büyük değillerdi..genel olarak vücudumda hiç bir fazlalık yok ama biras eksiklik var bu bölge de işte... bende tecrübeleriniz rehberliğinde önümüzdeki aylarda kesin olucam...sağlıklı günler dilerim tatlım!a.s.tekrar gecmiş olsun!

cnm ya hiç kafana takma böle şeyleri çünkü denizinde dedii gibi okadar çabuk iyileşme süreci geçioki anlamıosun bile evet canın biraz acıyo ama oda çok normal çnkü bi ameliyat geçiriyosun sonuçta.ben ameliyat olduktan 4 gün sora kuzenimin düğününe gittim sadece kollarımı kaldırmadım oynamadım ama elbisemide giydiim rahat rahat oturdumda . sonuçta istediin bişeyi yaptırıosun ve sonucunda memnun olucaksın bence sadece bunu düşün.vereliniortak ayrıca sertlik olayınıda düşünme bence çnkü zamanla geçio ben şu anda çok memnunum sertliiğde şöle değerlendiriyorum dimdik duruyolar aslında hoşumada gidio ben serti seviorum bakarsın sende seversin sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…